Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 31, 11:55)
O tą DC++ reikia suinstaliuot taip,ar tik kokiam saite reikia užsiregistruoti?

Nereikia niekur registruotis. Suinstaliuoji DC++, susirandi veikiantį hubą ir viskas smile.gif
Atsakyti
gal galit sims 2 pets papildyma man per skype atsiusti buciau lb dekinga.nicas marius01231.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braaskytea: 05 lapkričio 2007 - 21:46
Sveikos esu visiskai zalia nieko nz bet simsu atsisiust noriu turiu emule programa kur ir kaip siustis nezinau gal galit padeti
Atsakyti
Kaip siustis Sims 2 per DC++ ???
Atsakyti
QUOTE(gelyte52 @ 2007 11 07, 14:40)
Kaip siustis Sims 2 per DC++ ???

O iš kokio saito tu juos gavai?Neturiu DC++,nežinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 07, 17:43)
O iš kokio saito tu juos gavai?Neturiu DC++,nežinau schmoll.gif

Iš čia http://www.soft32.co...load_15504.html
Atsakyti
ar galit padeti atsisiusti sims 2 pets?labai prasau.:)buciau dekinga blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Siunčiuosi jau SIMS2.Bet nusivyliau,nes kai pamačiaus,kad jie bus prancūzų kalboj,tai vis tiek nieko gera. schmoll.gif
Atsakyti
Na va,atsisiunčiau Sims2.Kaip jį paleisti,nes man rodo visą laiką ligtai rinktis internete programą arba kitas:pasirinkti programas iš kompiuterio.Ką rinktis ir ką toliau daryt?Parašykit detaliai,nes labai jau noriu pabandyt pažaisti.
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 12, 11:28)
Na va,atsisiunčiau Sims2.Kaip jį paleisti,nes man rodo visą laiką ligtai rinktis internete programą arba kitas:pasirinkti programas iš kompiuterio.Ką rinktis ir ką toliau daryt?Parašykit detaliai,nes labai jau noriu pabandyt pažaisti.

Na,tai man niekas ir nepadės pasileisti Simsų?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 11 13, 11:27)
Na,tai man niekas ir nepadės pasileisti Simsų?

pirmiausia reikia daemon tools programos kad galetum kazka daryti jei tokia turi tada uzmoutink pirma simsu diska ir tau prades jis instaliuotis mirksiukas.gif
ji parsisiusti gali paprasciausiai googlei parasius DAEMON TOOLS ir parsisiusti tai labai paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roberciukas: 13 lapkričio 2007 - 12:13
QUOTE(roberciukas @ 2007 11 13, 12:10)
pirmiausia reikia daemon tools programos kad galetum kazka daryti jei tokia turi tada uzmoutink pirma simsu diska ir tau prades jis instaliuotis  mirksiukas.gif
ji parsisiusti gali paprasciausiai googlei parasius DAEMON TOOLS ir parsisiusti tai labai paprasta  mirksiukas.gif

Aš jį parsisiunčiau.O kuris ten pirmas CD,nes pas mane SIMS2 apvalkale labai daug visokių ženkliukų prikrauta.Lengva jums kai suprantat kaip datyt,o aš žiopla supratimo neturiu. mega_shok.gif verysad.gif cray.gif cray.gif
Beje vakar ten kažkokį bandžiau instaliuot,tik nežinau ar tą,tai paprašė kažkokių kodų,vėliau kai tą padariau,tada antro CD,ligtai mutinti.Kaip padaryt antrą CD?
Tikiuosi suprantamai parašiau?Nes pati visai nesuprantu. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti