Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(astuškinas @ 2007 10 29, 22:00)
arba kad nereiktų jo ieškoti ten,nes jei būna daug daiktų tai nusibosta.td pasoausk ant to namuko mieste(lyg ruostumeis statyti) ir sone bus nupiešta šiukšliadėžėwink.gif

Bet lieka downloads aplanke ir užima vietą (man buvo tas pats) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tYnkaMP @ 2007 10 27, 00:11)
vėl problema: instaliuojant prašo įdėti antrą diską. Pasiskaičiau senas forumo žinutes, kažkas rašė, kad galima tiesiog išsikepti kompaktą ir jį įdėt. taip ir padariau, paspaudžiau OK toj lentelėj kur prašė įdėt, bet nereaguoja ir toliau prašo. diską kompas nuskaito, tad problema ne tame. gal visgi toks triukas negalimas? reikia su tom daemon tools arba alkohol programom daryt? bet pas mane nera jokiu iso failu, nesuprantu kaip ten daryt. blink.gif

niekas man nepadės? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tYnkaMP @ 2007 10 30, 19:43)
niekas man nepadės?  verysad.gif

nežinau tikrai nes man taip nebuvo... man tik išmeta lentelę kai baigia instaliuoti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 30 spalio 2007 - 21:47
QUOTE(Barby @ 2007 10 29, 22:55)
Aš esu Sims 2 fane Viska žinau  4u.gif jei ką klauskite  4u.gif

Kaip parsisiunti žaidima iš neto reikia kodu ir Kreku:
Crack'ą reikia dėti čia:
Crack'ą reikia perkelti į "EA GAMES -> The Sims 2 (papildymas) -> TsBin" bylą...

Čia yra visos pataisos ir paaiškinimai, ką jos taiso:
http://thesims2.ea.c...id=Help_patches
Kas jau turi The Sims2: Bon Voyage dėmėsio:
Žaidimo klaida yra ta, jog kiekvieną kartą kai įsijungiate BV ir keliaujate į atostogas, žaidimas kuria vis naujus Gidus (Tour Guides) ir kišenvagius (Picpocket, Sharlatan) į aplanką pavadinimu "Characters". Tai ne tik jūsų kompiuterio vietos ryjimas, tačiau ir baisi bėda pačiam žaidimui, nes dėl to jis ims ir pastrigs, kai tų failų prisirinks daug.  Reikia pataisos  cool.gif

Įlysiu čia pasiklausynėti.Reikalas tas,kad instaliavau aš tuos The Sims2: Bon Voyage su WinAce ženkliuku.Kai bandau atidaryti,ne žaidimas atsidaro,o tik WinAce lentelė.Kaip padaryt,kad atsidarytų žaidimas?Ar gali būti dar ir dėl to,kad čia kažkur skaičiau,kad būtinas SIMS2?Aš jo neturiu,tai man jau viskas baigta?Taip suprantu.????????????. g.gif
O taip norėčiau pabandyt. wub.gif Jaučiu būtų smagu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 30, 22:19)
Įlysiu čia pasiklausynėti.Reikalas tas,kad instaliavau aš tuos The Sims2: Bon Voyage su WinAce ženkliuku.Kai bandau atidaryti,ne žaidimas atsidaro,o tik WinAce lentelė.Kaip padaryt,kad atsidarytų žaidimas?Ar gali būti dar ir dėl to,kad čia kažkur skaičiau,kad būtinas SIMS2?Aš jo neturiu,tai man jau viskas baigta?Taip suprantu.????????????. g.gif
O taip norėčiau pabandyt. wub.gif Jaučiu būtų smagu bigsmile.gif

Be the sims2 (pirmųjų) neveiks joks papildymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2007 10 31, 08:41)
Be the sims2 (pirmųjų) neveiks joks papildymas  mirksiukas.gif

Kaip gaila verysad.gif verysad.gif ,o kaip gauti tuos Simsus2?Gal kur galima atsisiųst?Kas žinot kokį adresiuką nemokamą.Naudojuos Torentais?
O jei nusipirksiu iš Gariūnų,ar nepareis mano kompas g.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 31, 10:09)
Kaip gaila verysad.gif  verysad.gif ,o kaip gauti tuos Simsus2?Gal kur galima atsisiųst?Kas žinot kokį adresiuką nemokamą.Naudojuos Torentais?

Geriau man rodos atsisiusk biggrin.gif ir pinigu nemokesi ir veikiantys mirksiukas.gif tik mgaila kad torento adrsu negaliu duoti, nes pati per emule siunciaus kazkada seniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 10 31, 09:16)
Geriau man rodos atsisiusk  biggrin.gif ir pinigu nemokesi ir veikiantys  mirksiukas.gif tik mgaila kad torento adrsu negaliu duoti, nes pati per emule siunciaus kazkada seniai  ax.gif

Nemanau,kad per Emulę ką atsisiųsiu,nes ten iš vis siuntimai nejuda metų metais biggrin.gif
Gal kas žinot kokių adresiukų ne per Emulę?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 31, 09:09)
Kaip gaila verysad.gif  verysad.gif ,o kaip gauti tuos Simsus2?Gal kur galima atsisiųst?Kas žinot kokį adresiuką nemokamą.Naudojuos Torentais?

Neee, jau gariūnuose kažkada pirkau ir buvo visi pilni trojanų, kitokių virusų ir viso kito šlamšto... Aš tai siunčiausi per DC++
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2007 10 31, 10:46)
Neee, jau gariūnuose kažkada pirkau ir buvo visi pilni trojanų, kitokių virusų ir viso kito šlamšto... Aš tai siunčiausi per DC++

O tą DC++ reikia suinstaliuot taip,ar tik kokiam saite reikia užsiregistruoti?
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 31, 10:33)
Nemanau,kad per Emulę ką atsisiųsiu,nes ten iš vis siuntimai nejuda metų metais biggrin.gif

Kazkada as ir laukdavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MIKIENĖ @ 2007 10 31, 10:55)
O tą DC++ reikia suinstaliuot taip,ar tik kokiam saite reikia užsiregistruoti?

Paklausk temoje apie DC++ nes aš pati jos neinstaliavau. mirksiukas.gif
Atsakyti