vėl problema: instaliuojant prašo įdėti antrą diską. Pasiskaičiau senas forumo žinutes, kažkas rašė, kad galima tiesiog išsikepti kompaktą ir jį įdėt. taip ir padariau, paspaudžiau OK toj lentelėj kur prašė įdėt, bet nereaguoja ir toliau prašo. diską kompas nuskaito, tad problema ne tame. gal visgi toks triukas negalimas? reikia su tom daemon tools arba alkohol programom daryt? bet pas mane nera jokiu iso failu, nesuprantu kaip ten daryt.

QUOTE(Rose Prick @ 2007 10 25, 20:25)
kurį būtent torentą parsisiuntei? tada žinočiau ar galiu padėti,nes man ne su visai gavosi 

o tj kiek tu torentu yra?

QUOTE(Rose Prick @ 2007 10 24, 14:47)
aš parsisiunčiau iš torrent.lt su programa utorrent.tiesa,nemazai privargau kol parsisiunčiau
turiu viena pakvietimą į torrent,kuri pirma paprašysit tai ir atsiųsiu,jei sugebėsiu paaiškinsiu ir kaip parsisiųsti
tik rašykit į až 
Papildyta:
beje,gal kuri galit pasidalint puslapių adresais iš kurių siunčiatės rūbus ir daiktus sims'ams ?

Papildyta:
beje,gal kuri galit pasidalint puslapių adresais iš kurių siunčiatės rūbus ir daiktus sims'ams ?

as sumaisiau as linkomanijoja.net siunciuosi ir neatsisiunce gal gali man ta pakwietima padowanoti?:)buciau lb dekinga:)
Niekaip as negaliu paleisti tu mdf failu...
Gal kas zino is kur atsisiusti sims2 kad reiketu tik susiinstliuot,nes nepergeriausiai man su tom programom sekas

QUOTE(astuškinas @ 2007 10 24, 14:52)
www.parsimonious.org
www.modthesims2.com cia forumas usiregistruoti reikia ir labai daug siuntiniu,is cia dazniausiai ir isunciuosi;)
www.modthesims2.com cia forumas usiregistruoti reikia ir labai daug siuntiniu,is cia dazniausiai ir isunciuosi;)
Ačiū, labai fainų rūbų yra tik nesuprantu kur juos saugot kai parsisiunti?ir kur jie bus pačiuose simsuose? kai kursiu naują žmogų- bus pasirinkti?

QUOTE(milagros @ 2007 10 27, 16:07)
Ačiū, labai fainų rūbų yra tik nesuprantu kur juos saugot kai parsisiunti?ir kur jie bus pačiuose simsuose? kai kursiu naują žmogų- bus pasirinkti? 

Jie bus tarp visų daiktų ar drabužių kai kuri simsą. O čia paaiškinimas kur įdėti ir išpakuoti:

Taip pirmiausia kaip pavyzdžiu pasirinksiu viena iš svetainiu http://www.parsimonious.org
1. Įeiname į http://www.parsimoni...niture2/living/...
Ten "pavažiavę" žemiau paspaudžiame ant Bookcase Knygų lentynos paveikslelio.
2.Jums išmeta lentelę pasirenkate "Įrašyti". Aš pasirinkau darbalaukį kadangi nereiks ilgai ieškoti. Darbalaukyje atsiranda piktograma vaizduojanti dirzu suristas knygeles(winrar failas) arba suspausta aplanko piktograma(winzip failas).
3. Atidarote failą (du kartus ant jo paspaudžiate). Viduje randate failą pavadinimu HMB_BookcaseDark1.package.
4. Dabar atidarome Downloads aplanką esantį Mano dokumentai>EA games>The Sims 2 direktorijoje. (neuzdarome winrar failo). Paspaudžiame kairi peles klavišu ant to failo ir laikydami ji "nutempiame" pele kartu su failu i downloads aplakną ten pele atleidžiame. Failas atsiranda Downloads aplanke.
5. Dabar galite įsijungti žaidima ir mėgautis nauja knygų lentyna.
6. Jeigu failo piktograma vaizduoja melyna zmogeliuka ikelus ji i downloads aplanka du kartus ant jo spragtelėjus ir išlindus lentelei paspausti install o po to OK.
7. Jeigu parsisiųstame winrar arba winzip matote du failus ir vieno is ju pavadinime matote žodį "mesh" ta failą įkelkite kartu su atsisiūtuoju.
8. Paleidus žaidimą, prieš pasirenkat miestą atsiras lentelė išvardintų daiktų kurie atsiųsti, ir bus pasirinkimas Disable arba Enable, taigi uždėkite varnelę ant Enable....
ir galite žasiti bei naudotis atsisiūstu daiktu.

----
Tikiuosi kas nors labiau paaiškėjo.

QUOTE(Jenny;) @ 2007 10 27, 18:23)
Jie bus tarp visų daiktų ar drabužių kai kuri simsą. O čia paaiškinimas kur įdėti ir išpakuoti:
Taip pirmiausia kaip pavyzdžiu pasirinksiu viena iš svetainiu http://www.parsimonious.org
2.Jums išmeta lentelę pasirenkate "Įrašyti". Aš pasirinkau darbalaukį kadangi nereiks ilgai ieškoti. Darbalaukyje atsiranda piktograma vaizduojanti dirzu suristas knygeles(winrar failas) arba suspausta aplanko piktograma(winzip failas).
3. Atidarote failą (du kartus ant jo paspaudžiate). Viduje randate failą pavadinimu HMB_BookcaseDark1.package.
4. Dabar atidarome Downloads aplanką esantį Mano dokumentai>EA games>The Sims 2 direktorijoje. (neuzdarome winrar failo). Paspaudžiame kairi peles klavišu ant to failo ir laikydami ji "nutempiame" pele kartu su failu i downloads aplakną ten pele atleidžiame. Failas atsiranda Downloads aplanke.
6. Jeigu failo piktograma vaizduoja melyna zmogeliuka ikelus ji i downloads aplanka du kartus ant jo spragtelėjus ir išlindus lentelei paspausti install o po to OK.
7. Jeigu parsisiųstame winrar arba winzip matote du failus ir vieno is ju pavadinime matote žodį "mesh" ta failą įkelkite kartu su atsisiūtuoju.
8. Paleidus žaidimą, prieš pasirenkat miestą atsiras lentelė išvardintų daiktų kurie atsiųsti, ir bus pasirinkimas Disable arba Enable, taigi uždėkite varnelę ant Enable....
----

----

man nei lenteles ismete ir nebuwo tu nauju daiktu:(
QUOTE(braaskytea @ 2007 10 28, 11:32)
man nei lenteles ismete ir nebuwo tu nauju daiktu:(
Tai daiktus sudėjai į Mano dokumentai>Ea games>the sims2>downloads?
Sveikos, mane domintu visai kitas dalykas...
Ar imanoma parsisiustus daiktus istrinti is zaidimo, nes parsisiunciau faina namuka, bet mano kompo grafika jo neistempa ir ziauriai stringa zaidimas, tai noriu istrinti, kad vietos neuzimtu... Jei kas zino buda tai padaryti, parasykit, buciau dekinga
Ar imanoma parsisiustus daiktus istrinti is zaidimo, nes parsisiunciau faina namuka, bet mano kompo grafika jo neistempa ir ziauriai stringa zaidimas, tai noriu istrinti, kad vietos neuzimtu... Jei kas zino buda tai padaryti, parasykit, buciau dekinga

QUOTE(gudrute @ 2007 10 29, 17:58)
Sveikos, mane domintu visai kitas dalykas...

Ištrink iš aplanko Downloads, ir jis žaidime dings tai pat.

arba kad nereiktų jo ieškoti ten,nes jei būna daug daiktų tai nusibosta.td pasoausk ant to namuko mieste(lyg ruostumeis statyti) ir sone bus nupiešta šiukšliadėžė

Aš esu Sims 2 fane Viska žinau
jei ką klauskite
Kaip parsisiunti žaidima iš neto reikia kodu ir Kreku:
Crack'ą reikia dėti čia:
Crack'ą reikia perkelti į "EA GAMES -> The Sims 2 (papildymas) -> TsBin" bylą...
Čia yra visos pataisos ir paaiškinimai, ką jos taiso:
http://thesims2.ea.c...id=Help_patches
Kas jau turi The Sims2: Bon Voyage dėmėsio:
Žaidimo klaida yra ta, jog kiekvieną kartą kai įsijungiate BV ir keliaujate į atostogas, žaidimas kuria vis naujus Gidus (Tour Guides) ir kišenvagius (Picpocket, Sharlatan) į aplanką pavadinimu "Characters". Tai ne tik jūsų kompiuterio vietos ryjimas, tačiau ir baisi bėda pačiam žaidimui, nes dėl to jis ims ir pastrigs, kai tų failų prisirinks daug. Reikia pataisos

Kaip parsisiunti žaidima iš neto reikia kodu ir Kreku:
Crack'ą reikia dėti čia:
Crack'ą reikia perkelti į "EA GAMES -> The Sims 2 (papildymas) -> TsBin" bylą...
Čia yra visos pataisos ir paaiškinimai, ką jos taiso:
http://thesims2.ea.c...id=Help_patches
Kas jau turi The Sims2: Bon Voyage dėmėsio:
Žaidimo klaida yra ta, jog kiekvieną kartą kai įsijungiate BV ir keliaujate į atostogas, žaidimas kuria vis naujus Gidus (Tour Guides) ir kišenvagius (Picpocket, Sharlatan) į aplanką pavadinimu "Characters". Tai ne tik jūsų kompiuterio vietos ryjimas, tačiau ir baisi bėda pačiam žaidimui, nes dėl to jis ims ir pastrigs, kai tų failų prisirinks daug. Reikia pataisos