Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(sachar @ 2007 10 19, 08:25)
lotuliukas.gif Jus paklausius ir as noriu vel susirasyti simsus  blush2.gif tik stai laiko nera zaisti  verysad.gif

aš dėl šitos temos ir įsijungiu simsus biggrin.gif kai paskaitau, kaip kitoms sekasi, ir pati užsimanau pažaist smile.gif Va mano šeimos vaikas paaugęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Per jumi "ant Lietuvos" greitai gyventojai išnyks. Dauginkitės normaliai, o ne kompuose. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 19, 14:37)
Per jumi "ant Lietuvos" greitai gyventojai išnyks. Dauginkitės normaliai, o ne kompuose.  rolleyes.gif

O kas sake kad gyvenime nesidauginam? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 10 19, 14:40)
O kas sake kad gyvenime nesidauginam?  blush2.gif

Nu gal ? Bet labai jau lėtai ir negausiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 19 spalio 2007 - 13:45
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 19, 14:37)
Per jumi "ant Lietuvos" greitai gyventojai išnyks. Dauginkitės normaliai, o ne kompuose.  rolleyes.gif

Viskam savas laikas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 19, 14:44)
Nu gal ? Bet labai jau lėtai ir negausiai  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

(atsiprasau uz spama)
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 10 19, 19:45)
Viskam savas laikas tongue.gif

Tai pasiskubyk, bo mokyklas uždarinėja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 04 19, 11:18)
Kokius papildymus bandėt? Kokie labiausiai patiko?
Aš bandžiau Pets papildymą. Gal yra įdomesnių?

hm.. gal vėl prie simsų reiktų grįžt?  g.gif
Papildyta:
ten yra nuorodos po kiekvienu paveiksliuku. Kiekvieną nuorodą atskirai nukopijuoji ir suvedi į naršyklės adreso laukelį. Tada ten suspaudinėji, kad pradėtų siųsti. palauki, kol vieną dalį parsiunčia, tada su kita taip... žiauriai užknisa dalim siųsti. o ypač iš rappidos  schmoll.gif

as parsisiunciau per ten wisas dalis ir idedu sawo sims 2 diska o papildymo nera .ka daryti kad ta papildyma roytu? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveiki gal kas galetumete man parsiusti tuos naujus simsus2 bon voyage ax.gif atsilyginciau
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2007 10 20, 11:43)
sveiki gal kas galetumete man parsiusti tuos naujus simsus2 bon voyage ax.gif atsilyginciau

na as zinau kur galima parsisiusti.O kas zino kajp kitus senesnius papildymus parsisiust?siunciausi per rapidshare wisas dalis parsisiunciau ir nieko turiu originalu sims 2.bet papildymu nepaleidze.:(padekit 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
Kaip paleisti sims2 jei visi failai mdf formato?Per deamon tools neina t.y.moutinu ir nieks nevyksta,bandau atidaryti nauja diska kuriame yra simsai(o gal ir nera)ismeta lentele kad nesuformatuotas diskas,o ten parasyta kad is sio disko negali windowsai perskaititi diskas sugadintas arba negali skaityti sio formato.Patarkit ka daryti...
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2007 10 20, 11:43)

Gali atsisiūsti per apex dc++
Atsakyti