Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(zanaviesas @ 2007 10 14, 22:01)
Kas tai yra uzmountint ir kaip tai padaryti? blush2.gif

Programikę reik turėti(Daemon'ą, Alkohol120% ...).
Atsakyti
QUOTE(Laukinė @ 2007 10 15, 14:10)
Atsisiunčiau aš tą pirmąjį the sims2 cd.Na ir ką,nepasileidžia.Ką man daryti su tuo disku?Bandžiau virtualų padaryt,bet neišėjo.Ar tik neteks visus 4 cd siūstis...

Tai ir sakiau.... kad neveikia parsiūsti su orginaliais..
Tokiu atvėju manau atsisiųsti visus 4cd... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2007 10 15, 16:33)
Tai ir sakiau.... kad neveikia parsiūsti su orginaliais..
Tokiu atvėju manau atsisiųsti visus 4cd...  ax.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=Palemonas,2007 10 15, 13:20]
Programikę reik turėti(Daemon'ą, Alkohol120% ...).
[/quote Turiu Deamon,bet kai paspaudziu ant piktogramos,ji neatsidaro,gal negera programa? g.gif Ir nezinau kaip su ta programa elgtis,kad suinstaliuot Simsus
Atsakyti
QUOTE(zanaviesas @ 2007 10 15, 17:13)
Turiu Deamon,bet kai paspaudziu ant piktogramos,ji neatsidaro,gal negera programa? g.gif Ir nezinau kaip su ta programa elgtis,kad suinstaliuot Simsus

Žiūrėk apačioje prie laikroduko, turi rasti tokį žaibiuką, spaudi dešinę pele, pasirink Virtual CD/DVD-ROM -> Device -> Mount image, susirandi folderį kur yra parsiųstas iso failas(imidžas) ir atidarai, gaunasi lygiai kaip ir CD/DVD, o ten jau spaudinėji mygtukus instaliavimo.
Atsakyti
Mielos matytes, gal galit padeti? man labai reikia the sims 2, bet gal kas galetumet atsisiusti ir irasyti, bukit geros, lb prasau... atsilyginciau wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes..Gal zinot is kur parsisiusti pirmus..paprastus simsus? 4u.gif
Atsakyti
Sims 8 in 1
Atsakyti
Ar bandete siustis sims papildyma,kaip raso www.simsrevolution.ten.lt per bitcomet?man kazkaip nepavyksta...ta prasme parsisiunciau,bet nera tokiu failu,kokiu reikia,norint instaliuoti ta zaidima.
Atsakyti
paaiškinkit jūs man,kaip pas tuos sims'us vaikų susilaukti? g.gif du jau turiu,nes netyčia įsivaikinau lotuliukas.gif o kaip savo pasidaryti? biggrin.gif jau ir vestuves atšokom o kaip vaikų nėra taip nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2007 10 18, 09:32)
paaiškinkit jūs man,kaip pas tuos sims'us vaikų susilaukti?  g.gif  du jau turiu,nes netyčia įsivaikinau  lotuliukas.gif  o kaip savo pasidaryti?  biggrin.gif jau ir vestuves atšokom o kaip vaikų nėra taip nėra  doh.gif

Jei Sims 2 tai reikia arba i lova abu simsus suguldyti ir pazymeti "Daryti vaika" as zaidziau vokiskai tai buvo "Baby machen" biggrin.gif dag galima dideliose voniose ir jei neklystu masinoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu toki prasymuka, turejau simsus su atostogom nezinau kelinti ten jie, bet kai perinstaliavo kompa ju nebeliko, is kur daba man atsisiust gal kas gali man paaiskint,kaip tai padaryt, nes su tais instaliavimais nelabai suprantu smile.gif
Atsakyti