as tai manau ir neoriginalas visai gerai as va turiu parsiustus simsus ir man visai gerai tik va noretusi jau dabar kazkokiu kitu maciau tuos naujausius turetu buti faini

QUOTE(Tukiuke @ 2007 10 13, 10:41)
as tai manau ir neoriginalas visai gerai as va turiu parsiustus simsus ir man visai gerai tik va noretusi jau dabar kazkokiu kitu maciau tuos naujausius turetu buti faini 

Aha,yra puslapyje www.simsrevolution.ten.lt visi papildymai

QUOTE(Tukiuke @ 2007 10 13, 10:41)

aš tai pat nieko prieš nes pati žaidžiu neorginalius tik nepatariau maišyti...

Na ka,susiradau as ta 1cd ir bandysiu siustis per BitComet.Tik jauciu,kad bus ilgas ir nuobodus siuntimas,nes niekaip siust nepradeda...
Kad tik atsisiustu ir butu galima zaist
Nes nusimato labai nuobodus vakarai kita savaite,taip kad ne pro sali butu man Simsai.Zodziu...
O siustis anksciau bandydavau,bet nesigaudavo man ten susikelt,o dabar jau zinau kaip,tai kai atsisiusiu ta 1 cd, iskart prisisiusiu ir daiktu
Kad tik atsisiustu ir butu galima zaist

O siustis anksciau bandydavau,bet nesigaudavo man ten susikelt,o dabar jau zinau kaip,tai kai atsisiusiu ta 1 cd, iskart prisisiusiu ir daiktu

QUOTE(Laukinė @ 2007 10 13, 11:49)
o jie visiems simsams tinka?ar ten naujiems tiems???

Papildyta:
QUOTE(Jenny;) @ 2007 10 13, 13:15)
tai zinoma as ka pradejau siustis tai be nauju daiktu po to nebeidomu

QUOTE(Tukiuke @ 2007 10 13, 16:59)
Tereikia tureti The Sims 2 ir siuntiesi visus esancius paildymus

o kaip fainai
ir netigi nelegaliems tinka ?

QUOTE(Tukiuke @ 2007 10 13, 17:09)
Kiek suprantu taip.

na bandysiu parsisiuti ir zesiu kas gausis
Kas tai yra uzmountint ir kaip tai padaryti?

Atsisiunčiau aš tą pirmąjį the sims2 cd.Na ir ką,nepasileidžia.Ką man daryti su tuo disku?Bandžiau virtualų padaryt,bet neišėjo.Ar tik neteks visus 4 cd siūstis...