Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

Na ir aš "pasinešus" dėl simsų... Tikrai labai geras žaidimas. wub.gif 4u.gif
Aš pirkau kažkada turguje, bandžiau instaliuoti bet nieko neišėjo, o pasirodo tie simsai su virusu.... doh.gif Tai aš atsisiučiu, ax.gif bet gaila kad ne kaip orginaliuose, jei turi kelias dalis jos "nesusijungia" verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 08 spalio 2007 - 18:41
Čia pataisa TheSims2: Bon Voyage:
http://thesims2.ea.c...p;languageCode=
Atsakyti
Sveikos.
Sugalvojau,kad reik atgaivint savo simsus ir prisest.Atsisiunciau Seasons papildyma ir,kai paprase 4 cd,atsidariusi dezute pamaciau akiai nemalonu vaizda doh.gif doh.gif doh.gif Pirmas cd sulauzytas doh.gif doh.gif Nesuprantu,kaip tai ivyko.Zodziu,susiinstaliavau ta seasons,o pasileisti negaliu,nes sims2 1cd nebeveikia.
Papuoliau doh.gif Ka daryt? Man reik tik 1cd,nes as buvau pirkus ta the sims2,tai turiu tuos 3 likusius,o pats pirmas atidave galus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
va ir pirk is turgaus nesamone kazkada buvo geri zaidimai o dabar ...
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2007 10 12, 20:56)
va ir pirk is turgaus nesamone kazkada buvo geri zaidimai o dabar ...

As tai pirkau kompiuteriniu zaidimu pardoj.Tada 100Lt kainavo,bet kai pagalvoju,tai nebuvo verta.O dabar kai 1cd "parejo" isvis gaila pasidare tos simtines biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Nu va.. siunčiuosi simsus ir kitus geimus iš interneto, ir neiškyla tokių sulūžusių diskų problemos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jule @ 2007 10 11, 22:27)
Čia pataisa TheSims2: Bon Voyage:
http://thesims2.ea.c...p;languageCode=

dėkui už patchą wink.gif
Atsakyti
seip patarciau daryti taip jei jau nusipirkai brangu zaidima visada pasidaryk kopiju pravers smile.gif
Atsakyti
Taip taip,as ir dabar apie tai pagalvojau.
Tik nezinau,ka daryt del to vieno cd.Gal kauniete kuri galetu man irasyti?Po to atsilygintumem ax.gif Niekad nieko uz aciu nepalieku biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė @ 2007 10 12, 21:33)
Taip taip,as ir dabar apie tai pagalvojau.
Tik nezinau,ka daryt del to vieno cd.Gal kauniete kuri galetu man irasyti?Po to atsilygintumem  ax.gif  Niekad nieko uz aciu nepalieku  biggrin.gif  4u.gif

Nepatarčiau maišyti orginalių simsų su atsiūstais ar iš turgaus, girdėjau, kad paskui nebeveikia ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2007 10 12, 22:04)
Nepatarčiau maišyti orginalių simsų su atsiūstais ar iš turgaus, girdėjau, kad paskui nebeveikia ir pan.  smile.gif

A tai ka tada daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė @ 2007 10 12, 22:07)
A tai ka tada daryt?  unsure.gif

Na tokiu atvėju tikrai nežinau... Gal kokio pažįstamo paprašyti kad paskolintų (jei turi)....
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2007 10 12, 22:12)
Na tokiu atvėju tikrai nežinau... Gal kokio pažįstamo paprašyti kad paskolintų (jei turi)....

Tai kad originalu nieks neturi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ai,cia del keliu kartu nieko neatsitiks.Nesu tu zaidimu snobe,taip kad keli vakarai su ne originaliu cd,nepakenks manau biggrin.gif Zodziu... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti