Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 23, 09:03)
Torrentai netinka? Reikia iš kokio Rappidshare'o?
O kam? biggrin.gif Atliekamų pinigų turit?  ax.gif

Nežinau aš visiškai žalia apie tas programas visas doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 23, 08:03)
O kam? biggrin.gif Atliekamų pinigų turit?  ax.gif

kažkaip nežavi manęs tai, jog aš esu vagis.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 09 23, 19:55)
kažkaip nežavi manęs tai, jog aš esu vagis.

Oooo, kad daugiau tokių žmonių su tokia nuomone, tai žaidimų pardavėjai labai patenkinti būtų lotuliukas.gif Aš vieną irgi nusipirkau, kad į spintelę kažką pasidėt galėčiau, o visi kiti... blush2.gif ax.gif (o be to, už pvz. sims'us tokios kainos tikrai nemokėčiau schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 09 23, 21:02)
Oooo, kad daugiau tokių žmonių su tokia nuomone, tai žaidimų pardavėjai labai patenkinti būtų lotuliukas.gif Aš vieną irgi nusipirkau, kad į spintelę kažką pasidėt galėčiau, o visi kiti... blush2.gif  ax.gif (o be to, už pvz. sims'us tokios kainos tikrai nemokėčiau schmoll.gif )

num biggrin.gif jau geriau kokį super gerą žaidimą pirkt, o ne simsus. wink.gif ir šiaip, kaip Palemonas sakė, kai uždirbsim po 5 tūkstančius, galėsim pirkti smile.gif Plačiau galima paskaityti čia ir čia. Gražiai pasakė smile.gif

Į lentyną, tiksliau į diskų dėklus, įdedu DVD-RW lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 23 rugsėjo 2007 - 20:12
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 23, 20:11)
num biggrin.gif jau geriau kokį super gerą žaidimą pirkt, o ne simsus. wink.gif ir šiaip, kaip Palemonas sakė, kai uždirbsim po 5 tūkstančius, galėsim pirkti smile.gif Plačiau galima paskaityti čia ir čia. Gražiai pasakė smile.gif

Į lentyną, tiksliau į diskų dėklus, įdedu DVD-RW  lotuliukas.gif

Palemonas savo sąžinę ramina tuo, kad ir kiti taip daro. Kiekvienam savas kelias. Man ir nelabai rūpi, kokiu jis ar kiti keliu eina. O ir tie 5000 Lt, manau, nepadėtų, nes atsiras dalykų, kuriuos galėsi už juos nusipirkti ir kurių taip lengvai nepavogsi.
O kas yra super geras žaidimas? Kiekvienam savo.
Atsakyti
sveikos, gal kuri galėtu sims2 perašyti ( sumokėčiau)
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2007 10 01, 13:17)
sveikos, gal kuri galėtu sims2 perašyti ( sumokėčiau)

iš interneto nenori siųstis? smile.gif
Atsakyti
kaip pasileisti sims2 per deamon tool?niekaip neisiena...
Atsakyti
QUOTE(june1 @ 2007 10 03, 15:39)
kaip pasileisti sims2 per deamon tool?niekaip neisiena...

Užmauntint reik.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 03, 16:12)
Užmauntint reik.

Ant kurio?Ant sims.exe?darydavau taip,bet nieko gero neisejo.
Atsakyti
QUOTE(june1 @ 2007 10 03, 16:37)
Ant kurio?Ant sims.exe?darydavau taip,bet nieko gero neisejo.

instaliacinį failą reikia užmountinti. jis gali būti *.iso, *.cue ar dar kokiu nors formatu. Tada tau sukuria virtualų diską, ir suinstalini simsus. daugiau daemon tools nebereikalingas - tik instaliavimui. po to iš virtualaus disko paimi failiuką sims.exe (gali būti kokiam nors kataloge) ir perkeli į .../The Sims 2/TSBin katalogą (nucrackini). ir jau tada gali žaist smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau turguje Sims ir niekaip suinstaliuoti negaliu, prašo legalaus disko, ką man daryti????
Atsakyti