Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

http://komap.net.ru/...2007_addon.html
cia prisiregistruoji ir apacioje matai tada siuntiesi visi 8 simsai pati vos radau
Atsakyti
gal turit kas simsu crack,ne serial number ta turiu.bet kad neprasytu cd smile.gif
Atsakyti
Aš turiu
Atsakyti
Nu jo, prie sito burelio galiu pasijungti ir as blush2.gif siaubingai megstu simsus lotuliukas.gif kai uzsikablioju tai jau nuo kompo neatitrauksi lotuliukas.gif gerai kad siuo metu ramybe biski daviau savo kompukui, nes jau prisizaidziau lotuliukas.gif siaip turiu viska, bejeik blush2.gif is SIMS2 ir university ir OFB ir Pets, na ka radau ta ir susiinstalinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,norėjau paklausti,gal kuri žinot kodą,kad svečių būtų galima daugiau pasikviesti į vakarėlį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2007 03 14, 17:32)
Sveikutės,norėjau paklausti,gal kuri žinot kodą,kad svečių būtų galima daugiau pasikviesti į vakarėlį  4u.gif

intProp maxNumOfVisitingSims 8 - Su šiuo kodu Tu gali pakviesti daugiau svečiu į savo vakarelį. Gali keisti paskutinį skaičių į didesnį arba mažesnį (kokį skaičų parašysi - tiek svečiu galėsi pasikviesti i savo vakarelį). Kodas veikia tik iki kito karto (išjungę ir vėl ijungę žaidimą šis kodas neveiks, tad jei norėsite kviesti nemaža buriį svečiu į savo vakarelį jums reikes ši kodą iš naujo rašyti), be to kodą reikia rašyti tik kaimynystėje, nes kitaip kodas nesuveiks

Galima ir daugiau rasti tongue.gif jei reikia klauskit lotuliukas.gif

Atsakyti

intProp maxNumOfVisitingSims 8 - Su šiuo kodu Tu gali pakviesti daugiau

Didelis dėkui tau,nes games.lt puslapiukas neveikia (ten buvo visi kodai)...o mano vakarėliai visą laiką katastrofa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2007 03 16, 17:58)
Didelis dėkui tau,nes games.lt puslapiukas neveikia (ten buvo visi kodai)...o mano vakarėliai visą laiką katastrofa  doh.gif

lotuliukas.gif na as tai dideliu susiburimu nemegstu, nes apleteja kompas o dar ir su visais susitvarkyti neina doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės sunglasses2.gif

Norėčiau, kad patarumėt lietuviškų puslapiukų iš kur būtų galim atsisiūsti THE SIMS 2 (nebūtinai) 4u.gif blush2.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš patarčiau simsus ir bet kokius kitus žaidimus siųstis iš torrent'ų saitų. T.y parsisiunti bitcomet programkę, paskui iš torrentų saitų parsisiunti norimo žaidimo torrentą , su bitcomet jį atsidarai ir tau siunčia. Niekada nebuvau nusivylus. Visada gaudavau tai ką reikia ax.gif

O dėl simsų iš LT saitų - nu nežinau nežinau. Teko matyti kažką www.vovacka.net - bet daug ieskojimo, daug knisimosi, o kadangi viskas eina per rapidshare - tai gabalais failai sukarpyti, siunčiasi ilgai , ir jei nesi ten susimokėjęs tam rapishare, tai ir lauki dar dafiga.
Atsakyti
As tai Simsus ir visa kita siunciuosi per p2p programas.. T.y. tokios kaip APEX DC++ . Ir ilgai laukt nereikia. 4u.gif
Atsakyti
Na as tai per emule ir DC++ smile.gif viska gavau ka norejau blush2.gif
Atsakyti