Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(Makarončikė @ 2007 09 22, 13:15)
Tai galima naktį su teleskopu žiūrėt į dangų ir pagrobs wink.gif Bet parskridęs namo simsas tams nėščias  mirksiukas.gif

bet yra specialus kodas, kurį suvedus tikrai pagrobs. pražiūrėjo mano vienas diedas pro tą teleskopą visą gyvenimą ir niekas nepagrobė. tikimybė, kad pagrobs - 5 proc. Kaip ir dvynių - nors pas mane jie jau trečią kartą gimė g.gif

tai ir norėjau, kad nėščiu taptų. bet paskui suviliojau vietinį ateivį ir jis mums vaiką užstatė. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 22, 07:54)
Nelabai tikiu, kad gali pagesti žaidimas nuo kodų  blush2.gif

įvesdamas kodą keiti programavimo tekstą, todėl gali išsiderinti. nebūtinai taip, kad žaidimas nebeveiks, bet šiaip atsiranda programavimo klaidų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškuolė: 22 rugsėjo 2007 - 14:39
QUOTE(Meškuolė @ 2007 09 22, 15:38)
bet yra specialus kodas, kurį suvedus tikrai pagrobs. pražiūrėjo mano vienas diedas pro tą teleskopą visą gyvenimą ir niekas nepagrobė. tikimybė, kad pagrobs - 5 proc. Kaip ir dvynių - nors pas mane jie jau trečią kartą gimė  g.gif

tai ir norėjau, kad nėščiu taptų. bet paskui suviliojau vietinį ateivį ir jis mums vaiką užstatė.  ax.gif
Papildyta:
įvesdamas kodą keiti programavimo tekstą, todėl gali išsiderinti. nebūtinai taip, kad žaidimas nebeveiks, bet šiaip atsiranda programavimo klaidų.

Tai prašom tais kodais pasidalint ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 09 22, 15:23)
Tai prašom tais kodais pasidalint ax.gif  drinks_cheers.gif

Na tai kad aš jų nemoku, kai nesinaudoju ax.gif
Juos galima išsirankioti Simsų forume. Čia ir šiaip visokių įdomybių galima rasti. Kartais paskaitinėju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 09 22, 15:38)
tai ir norėjau, kad nėščiu taptų. bet paskui suviliojau vietinį ateivį ir jis mums vaiką užstatė.  ax.gif

O vaikas - ateiviukas? smile.gif Grynai ateivis? Ar mutantas? biggrin.gif Norėčiau screenshotą pamatyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Šaaaakėėėsss... bėt kiek reikia žinoti visokių variantų smile.gif Pavyzdžiui, aš net neįsivaizdavau, kad galima nuo ateivio vaiko susilaukt biggrin.gif Arba kad pagrobti gali ateiviai smile.gif O gal jūs kokius forumus ar saitus skaitot, kad žinot tokių gudrybių?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 22, 17:47)
O vaikas - ateiviukas? smile.gif Grynai ateivis? Ar mutantas? biggrin.gif Norėčiau screenshotą pamatyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Šaaaakėėėsss... bėt kiek reikia žinoti visokių variantų smile.gif Pavyzdžiui, aš net neįsivaizdavau, kad galima nuo ateivio vaiko susilaukt biggrin.gif Arba kad pagrobti gali ateiviai smile.gif O gal jūs kokius forumus ar saitus skaitot, kad žinot tokių gudrybių?

aukščiau idėjau forumo adresą, iš kur ir prisigaudau info.

šiaip vaikas kai buvo kūdikis atrodė taip pat, kaip kiti kūdikiai, tik kad žalias. Kai paaugo, pradėjo formuotis ateiviški bruožai - mažos lūpos, didelės akys. Bet akys su rainelėmis (tėvo tai visos juodos).

taigi ten viename iš tų kaimų, kurie jau būna sukurti, gyvena ateivių šeima. Vaikai ten pas juos maišyti - tėvas grynas ateivis, o motina - žmogus. Be to, ten tame kaime yra ir nėščias vyras nuo ateivio. Pascal Curious atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 09 22, 18:55)
aukščiau idėjau forumo adresą, iš kur ir prisigaudau info.

šiaip vaikas kai buvo kūdikis atrodė taip pat, kaip kiti kūdikiai, tik kad žalias. Kai paaugo, pradėjo formuotis ateiviški bruožai - mažos lūpos, didelės akys. Bet akys su rainelėmis (tėvo tai visos juodos).

taigi ten viename iš tų kaimų, kurie jau būna sukurti, gyvena ateivių šeima. Vaikai ten pas juos maišyti - tėvas grynas ateivis, o motina - žmogus. Be to, ten tame kaime yra ir nėščias vyras nuo ateivio. Pascal Curious atrodo.

oficialaus puslapio nuorodą įdėjai, o ne forumo tongue.gif Na, kažkur ten yra forumas smile.gif Nėra reikalo ieškot, bet turėsiu omeny, jei kada prireiks smile.gif

che, nebuvau užtikus ateivių šeimynėlės smile.gif Jau seniai nežaidžiu simsų, tik šiaip įdomu paskaitinėt ir pakalbėt apie juos smile.gif O žaisti tai man jie nuobodūs.
Atsakyti
Sims'ų forumas
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 09 22, 19:14)

oi, nereikėjo gaišt laiko :/ Būčiau susiradusi, jei kada vėl nuspręsčiau pažaist simsus. Nepykit, kad prie šito prisikabinau, tačiau aš tipo saito ir forumo administratorė, tad man šios savokos yra atskiros, t.y. reiškia skirtingus dalykus, kai kitiems gali tai reikšti tą patį wink.gif
Atsakyti
Labas vakaras.Man kažkada vyras siuntė, bet nieko ten jam neparsiuntė.Aš nei karto nesu žaidusi tai gal galit įmest nuorodą pirmos dalies.Pradžiai užteks. blush2.gif Labai norėčiau užsikrėst ta liga lotuliukas.gif
Atsakyti
Ištrauka iš taisyklių:
Supermama.lt forume netoleruojamas nelegalios programinės įrangos/licenzijų kodų platinimas.

Aš tai beveik galvoju legalius Sims'us pirkti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 22, 19:14)
oi, nereikėjo gaišt laiko :/ Būčiau susiradusi, jei kada vėl nuspręsčiau pažaist simsus. Nepykit, kad prie šito prisikabinau, tačiau aš tipo saito ir forumo administratorė, tad man šios savokos yra atskiros, t.y. reiškia skirtingus dalykus, kai kitiems gali tai reikšti tą patį wink.gif

Nieko tokio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2007 09 22, 22:24)
Labas vakaras.Man kažkada vyras siuntė, bet nieko ten jam neparsiuntė.Aš nei karto nesu žaidusi tai gal galit įmest nuorodą pirmos dalies.Pradžiai užteks. blush2.gif Labai norėčiau užsikrėst ta liga lotuliukas.gif

Torrentai netinka? Reikia iš kokio Rappidshare'o?

QUOTE(Meškuolė @ 2007 09 23, 07:34)
Ištrauka iš taisyklių:
Aš tai beveik galvoju legalius Sims'us pirkti  ax.gif

O kam? biggrin.gif Atliekamų pinigų turit? ax.gif
Atsakyti
Patinka man mano kompas smile.gif L2 ir Simsus vienu metu pajungiau tongue.gif Tad dabar spręsdama matieką ar ką nors kitą mokydamasi visada įjungsiu Lineage II ir The Sims 2 biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti