Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 07, 18:59)
Tai čia klausk, kas neaišku, nes abejoju, ar Simsam tokia instrukcija yra. Nes čia toks žaidimas, kuriam paaiškinimų nereikia biggrin.gif Kai nori paleisti išsaugotą žaidimą, atsidarai savo rajoną ir susirandi tą namą, kuriame gyvena tavo šeima. Ant jo paspaudi ir užkrauna tavo šeimą wink.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
man taj per RapidShare niekaip neiseina parsisiust, gal kas zinot is kur ir kaip atsisiust unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta... @ 2007 09 08, 10:09)
man taj per RapidShare niekaip neiseina parsisiust, gal kas zinot is kur ir kaip atsisiust unsure.gif

Man irgi blink.gif Siunčiausi ir per DC++, bet kad ten visokių failų prisisiuntė ir viskas, nerandu nei kaip instaliuot, nieko doh.gif O taip norisi pažaisti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 09 08, 12:27)
Man irgi blink.gif Siunčiausi ir per DC++, bet kad ten visokių failų prisisiuntė ir viskas, nerandu nei kaip instaliuot, nieko doh.gif O taip norisi pažaisti ax.gif  blush2.gif

Per DC++ buvau parsisiuntusi ne tik simsus, bet ir visus jų papildymus. aš siunčiausi *.iso formatu, tad ten buvo tik vienas failas. Neįsivaizduoju, ką jūs siunčiate, kad gaunate daug failų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 08, 16:59)
Per DC++ buvau parsisiuntusi ne tik simsus, bet ir visus jų papildymus. aš siunčiausi *.iso formatu, tad ten buvo tik vienas failas. Neįsivaizduoju, ką jūs siunčiate, kad gaunate daug failų smile.gif

Yra ir pas mane kažkoks tai *.iso failas, bet kad jo atidaryt neina doh.gif
Atsakyti
Gal žinot kaip "atstatyti" simsus?
Ta prasme-kad viskas būtų nuo pradžių,kaip kątik įsiinstaliavus ir įsijungus ax.gif
Kad nebeliktų mano kurtų namų,simsų ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 09 08, 20:21)
Yra ir pas mane kažkoks tai *.iso failas, bet kad jo atidaryt neina doh.gif

smile.gif
Tai jį atidaryti reikia su Daemon Tools, Alcohol 120% ar panašia CD burn programa wink.gif Sukurs virtualų diską, kuris atstos CD/DVD, ir galėsi normaliai suinstaliuoti. Beje, tame virtualiame diske rasi ir cracką, kuris nulauš programą.

QUOTE(Katzeee @ 2007 09 08, 21:13)
Gal žinot kaip "atstatyti" simsus?
Ta prasme-kad viskas būtų nuo pradžių,kaip kątik įsiinstaliavus ir įsijungus  ax.gif
Kad nebeliktų mano kurtų namų,simsų ir pan.

O pačiam žaidime tokio dalyko nėra? Šiaip neteko to daryt... Jaučiu, kad tik perinstaliavimas padėtų.
Atsakyti
Radau vakar nete kad reikia eiti lygtais į C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\UserData\Neighborhoods ir iš ten kopijuoti failus ir dėti į my documents/EA GAMES/The Sims 2/Neighborhoods
Tik bėda tame,kad nuėjus į C:\Program Files\EA GAMES pas mane yra tik bodyshop ir homecrafter folderiai ;D
Atsakyti
QUOTE(Katzeee @ 2007 09 09, 17:19)
Radau vakar nete kad reikia eiti lygtais į  C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\UserData\Neighborhoods ir iš ten kopijuoti failus ir dėti į my documents/EA GAMES/The Sims 2/Neighborhoods
Tik bėda tame,kad nuėjus į C:\Program Files\EA GAMES pas mane yra tik bodyshop ir homecrafter folderiai ;D

geras bajeris wink.gif Aš kai turėjau simsus, buvo ir jie My documents smile.gif
Atsakyti
Vėl aš su savo "žaliais" klausimais.

Kaip uždirbti pinigus ir kaip, pavyzdžiui, valgyti? Kaip supratau, jeigu su kuo nors apsikabini, pabučiuoji ar kokį juoką pasakai, tai gauni pinigų. Bet kokiais dar būdais galima užsidirbti, nes mano namai atrodo labai jau varganai... O galima savo veikėjui rūbus pakeisti, ir kaip?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guvilė: 11 rugsėjo 2007 - 18:34
QUOTE(Guvilė @ 2007 09 11, 19:30)
Kaip uždirbti pinigus ir kaip, pavyzdžiui, valgyti? Kaip supratau, jeigu su kuo nors apsikabini, pabučiuoji ar kokį juoką pasakai, tai gauni pinigų. Bet kokiais dar būdais galima užsidirbti, nes mano namai atrodo labai jau varganai... O galima savo veikėjui rūbus pakeisti, ir kaip?? g.gif

Klausimas apie kokius pinigus eina kaba biggrin.gif jei tuos uz kurios baldus perkies ir tt, tai reikia eiti dirbti lotuliukas.gif Darba gali susirasti per laikrasti ar kompiuteri mirksiukas.gif o jei nori zaisti nesaziningai, tai paspaudi Ctrl+Shift+C (jei gerai pamenu) ir surenki koda "motherlode" ir Enter biggrin.gif

Jei nori pavalgyti, tai paspaudi ant saldytuvo ir pasirenki ka valgyt mirksiukas.gif

O tie pinigai kaip supratau po pasibuciavimo, tai kazkas panasaus kaip taskai. jie atsiranda kai padarei kazka kas tavo simsui patiko biggrin.gif

Lyg ir viska atsakiau, jei zinoma aiskiai supratau ka tu tuo klausimu norejai suzinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2007 09 11, 19:30)
O galima savo veikėjui rūbus pakeisti, ir kaip?? g.gif

Aha, galima. Kiek atsimenu, yra kažkokia spinta, „kurioje“ galima persirengti. O jei šitą galimybę jau išėmė, tada reikia važiuoti į miestą, parduotuvėj matuotis drabužius ir nusipirkti naują. Tada parvažiavus namo, yra kažkoks baldas (o gal ir spinta...), kur galima persirengti.
A, dabar atsiminiau, kad nenusipirkus parduotuvėj drabužių, spintoj gali mainytis tarp kasdieninių, darbo, sportinių, t.y. drabužių. T.y. tų, kur susikūrei žaidimo pradžioje.
Nepykit, jei kažkur suklydau - jau seniai nebežaidžiu simsų wink.gif
Atsakyti