Pamegink ant tos ikonos spustelti
Spusteliu, bet nieko

Net nezinai ka dar bepatarti, nebent tik atsisiusti jau paruosta virtualu diska arba pameginti kokia diena paciai atsiusti per skaipa

Na va, neparsisiunčia niekaip
O gal kas nors naudojatės dc++ ir esat sims'us įkėlusios? Tada būčiau labai dėkinga jei kas parašytų savo vardą dc++ ir adresą hub'o, kad tiksliai žinočiau ką siunčiuosi ir parsisiuntus veiktų

Sveiki,siandien isleistas naujas sims'u papildymas The Sims 2 Bon Voyage.Tai vat as ji jau sunciuosi!
Visa informacija apie siuntimasi galima rasti www.simsrevolution.ten.lt,tai pat ten yra informacija apie si papildyma.Po sio papildymo turbut bus dar vienas kurio pavadimas kaip parasyta bus The Sims 2 Hobbies,o po to jau galima laukti Sims 3.
P.S. Labai aciu tiems kas man padejo su kitais simsu siuntimais dabar jau viskas veikia

P.S. Labai aciu tiems kas man padejo su kitais simsu siuntimais dabar jau viskas veikia

Laba, simsininkes
esu maloniai nustebusi, kad net temele siam zaidimui yra
Siandien bandysiu susiinstaliuoti naujaji pack'a. Tikiuosi, bus toks pat saunus, kaip ir ankstesnieji.
Linksmo ir idomaus zaidimo!

esu maloniai nustebusi, kad net temele siam zaidimui yra

Siandien bandysiu susiinstaliuoti naujaji pack'a. Tikiuosi, bus toks pat saunus, kaip ir ankstesnieji.
Linksmo ir idomaus zaidimo!

Kai pabandysi, papasakok, ar įdomus, ir kas jame naujo
Iš pavadinimo suprantu, kad šeimynėlė turės galimybę kažkur keliauti. Tačiau ligtais jau buvo toks papildymas
Ar čia paprastų Sims'ų dalis? Na, tų, kur buvo dar prieš Sims2. Būtent šito žaidimo su kelione tikslaus pavadinimo neatsimenu..

Galės su kitom kultūrom simsai susipažinti,keliauti į rytus,kalnus ir pan. ;D
O šitas papildymas skirtas ts2
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 06, 14:51)
Kai pabandysi, papasakok, ar įdomus, ir kas jame naujo
Iš pavadinimo suprantu, kad šeimynėlė turės galimybę kažkur keliauti. Tačiau ligtais jau buvo toks papildymas
Ar čia paprastų Sims'ų dalis? Na, tų, kur buvo dar prieš Sims2. Būtent šito žaidimo su kelione tikslaus pavadinimo neatsimenu..

Emm.. nu ka as zinau, ar idomu.. vakar grizus po paskaitu tesugebejau viena vieta isbandyti (kazkokia sala). Nykuma.. nepatiko.. paziuresim, gal turistauti bus idomiau

QUOTE(Katzeee @ 2007 09 06, 16:25)
Galės su kitom kultūrom simsai susipažinti,keliauti į rytus,kalnus ir pan. ;D
Žinau, kad THe Sims 2 skirtas

Gal žinote kur galima rasti instrukciją, kaip žaisti simsus, nes parsisiunčiau ir nelabai suprantu aš jo, pvz.: kaip iišsaugoti žaidimą? Buvau radusi "Save", lyg ir išsaugo, bet nežinau kur jį rasti, nes pagr. meniu nieko panašaus nėra...

QUOTE(Guvilė @ 2007 09 07, 17:52)
Gal žinote kur galima rasti instrukciją, kaip žaisti simsus, nes parsisiunčiau ir nelabai suprantu aš jo, pvz.: kaip iišsaugoti žaidimą? Buvau radusi "Save", lyg ir išsaugo, bet nežinau kur jį rasti, nes pagr. meniu nieko panašaus nėra... 

Tai čia klausk, kas neaišku, nes abejoju, ar Simsam tokia instrukcija yra. Nes čia toks žaidimas, kuriam paaiškinimų nereikia