Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

Pamegink ant tos ikonos spustelti
Atsakyti
Spusteliu, bet nieko verysad.gif
Atsakyti
Net nezinai ka dar bepatarti, nebent tik atsisiusti jau paruosta virtualu diska arba pameginti kokia diena paciai atsiusti per skaipa g.gif
Atsakyti
Na va, neparsisiunčia niekaip verysad.gif O gal kas nors naudojatės dc++ ir esat sims'us įkėlusios? Tada būčiau labai dėkinga jei kas parašytų savo vardą dc++ ir adresą hub'o, kad tiksliai žinočiau ką siunčiuosi ir parsisiuntus veiktų ax.gif
Atsakyti
Sveiki,siandien isleistas naujas sims'u papildymas The Sims 2 Bon Voyage.Tai vat as ji jau sunciuosi! 4u.gif Visa informacija apie siuntimasi galima rasti www.simsrevolution.ten.lt,tai pat ten yra informacija apie si papildyma.Po sio papildymo turbut bus dar vienas kurio pavadimas kaip parasyta bus The Sims 2 Hobbies,o po to jau galima laukti Sims 3.

P.S. Labai aciu tiems kas man padejo su kitais simsu siuntimais dabar jau viskas veikia smile.gif
Atsakyti
Laba, simsininkes mirksiukas.gif

esu maloniai nustebusi, kad net temele siam zaidimui yra thumbup.gif

Siandien bandysiu susiinstaliuoti naujaji pack'a. Tikiuosi, bus toks pat saunus, kaip ir ankstesnieji.

Linksmo ir idomaus zaidimo! 4u.gif
Atsakyti
Kai pabandysi, papasakok, ar įdomus, ir kas jame naujo wink.gif Iš pavadinimo suprantu, kad šeimynėlė turės galimybę kažkur keliauti. Tačiau ligtais jau buvo toks papildymas g.gif Ar čia paprastų Sims'ų dalis? Na, tų, kur buvo dar prieš Sims2. Būtent šito žaidimo su kelione tikslaus pavadinimo neatsimenu..
Atsakyti
Galės su kitom kultūrom simsai susipažinti,keliauti į rytus,kalnus ir pan. ;D
O šitas papildymas skirtas ts2
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 06, 14:51)
Kai pabandysi, papasakok, ar įdomus, ir kas jame naujo wink.gif Iš pavadinimo suprantu, kad šeimynėlė turės galimybę kažkur keliauti. Tačiau ligtais jau buvo toks papildymas  g.gif Ar čia paprastų Sims'ų dalis? Na, tų, kur buvo dar prieš Sims2. Būtent šito žaidimo su kelione tikslaus pavadinimo neatsimenu..

Emm.. nu ka as zinau, ar idomu.. vakar grizus po paskaitu tesugebejau viena vieta isbandyti (kazkokia sala). Nykuma.. nepatiko.. paziuresim, gal turistauti bus idomiau g.gif mane tai be proto nervina tas persikelinejimas - as ir koki rubelioka speju islyginti, kol isnauja uzsikrauna kuri nors pasirinktis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katzeee @ 2007 09 06, 16:25)
Galės su kitom kultūrom simsai susipažinti,keliauti į rytus,kalnus ir pan. ;D
O šitas papildymas skirtas ts2

Žinau, kad THe Sims 2 skirtas biggrin.gif Nes jau senesnėms versijoms niekas nieko nebegamina. Tiesiog sakau, kad kažkas panašaus buvo ir senuosiuose simsuose.
Atsakyti
Gal žinote kur galima rasti instrukciją, kaip žaisti simsus, nes parsisiunčiau ir nelabai suprantu aš jo, pvz.: kaip iišsaugoti žaidimą? Buvau radusi "Save", lyg ir išsaugo, bet nežinau kur jį rasti, nes pagr. meniu nieko panašaus nėra... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2007 09 07, 17:52)
Gal žinote kur galima rasti instrukciją, kaip žaisti simsus, nes parsisiunčiau ir nelabai suprantu aš jo, pvz.: kaip iišsaugoti žaidimą? Buvau radusi "Save", lyg ir išsaugo, bet nežinau kur jį rasti, nes pagr. meniu nieko panašaus nėra... blink.gif

Tai čia klausk, kas neaišku, nes abejoju, ar Simsam tokia instrukcija yra. Nes čia toks žaidimas, kuriam paaiškinimų nereikia biggrin.gif Kai nori paleisti išsaugotą žaidimą, atsidarai savo rajoną ir susirandi tą namą, kuriame gyvena tavo šeima. Ant jo paspaudi ir užkrauna tavo šeimą wink.gif
Atsakyti