Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

Labas MAMKOS, gal kas man gali parasyti 'The Sims2 Seasons' koda, kurio praso?
labai aciu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vika*** @ 2007 08 13, 12:13)
Labas MAMKOS, gal kas man gali parasyti 'The Sims2 Seasons' koda, kurio praso?
labai aciu. doh.gif

Pamegink viena is situ mirksiukas.gif

252A-PPWQ-X2AZ-ZX22-5RLD
2DKK-AQSL-7X2W-N7X2-2RLD
2UDD-BBWL-HCSZ-CHCS-5RLD
SQV5-LGPQ-9NAT-V9N2-XRLD
AGVM-KUJY-7L2N-H7L2-SRLD
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 08 13, 12:20)
Pamegink viena is situ  mirksiukas.gif

252A-PPWQ-X2AZ-ZX22-5RLD
2DKK-AQSL-7X2W-N7X2-2RLD
2UDD-BBWL-HCSZ-CHCS-5RLD
SQV5-LGPQ-9NAT-V9N2-XRLD
AGVM-KUJY-7L2N-H7L2-SRLD

Labai aciu sachar, kodas 1-mas veike aciu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.As atsisiunciau zaidima The Sims 2 Seasons (sims 2 turiu originala) is svetaines www.simsrevolution.ten.lt. Ten rasoma
""WinRar" programos pagalba atidarykite "rld-s2sa.r01" failą ir išextraktinkite toje byloje esančius failus. Tada su "Daemon Tools" programa atidarykite "rld-s2sa.iso" failą ir suveskite serijinį numerį: 252A-PPWQ-X2AZ-ZX22-5RLD.Kai baigsis instaliacija, tai jums dar teks perkelti Crack'ą į "EA GAMES -> The Sims 2 Seasons -> TsBin" bylą, nes be jo jums nepasileis žaidimas. Crack'ą galite rasti čia."Zodziu suinstaliavau zaidima atsisiunciau Crack'a isekstraktinau ji ir idejau i TsBin byla.Kai bandau atidaryti programa per start-all programs-EA games-The Sims 2 seasons" man raso isitikinkite kad idejote diska ir ijunkite programa is naujo.Busiu labai dekinga uz pagalba.
Atsakyti
o kai dėjai crack ir išmetė lentelę kad yra toks pat failas paspaudei kad pakeistu? nes jei nepakeisi neveiks smile.gif
Atsakyti
Ne tik kai ekstraktinau buvo tokia lentele,kai siunciau nebuvo.
Papildyta:
Dabar pavyko atidaryt parode EA games o tada dar filmuka,bet po to ismete lentele su X O virsuj parasyta The Sim... zodziu netilpo kazkaip.Aciu uz pagalba.
Atsakyti
tai gal sugadintas failas ar dar kas..bandyk is kitur siustis.galeciau per skype mestelt,bet trbut siustu laaabai ilgai verysad.gif
Atsakyti
Labai,labai aciu uz pagalba, bet dabar siunciuosi The sims 2 OFB is mininova.org tikiuosi sitas veiks.
Atsakyti
na jei nepavyks,td per skaipa galesiu atsiust smile.gif as pagalvojau,galejo ir crack but negeras g.gif
Atsakyti
Dabar su open for business irgi tas pats va ta lentele nufotkinau: http://public.fotki.com/becauseof/
crack'a sunciaus is simsrevolution.ten.lt nuorodos,o be to abu crekai is to pacio saito.O gal cia su mano kompiuteriu kazkas blogai?Vistiek,labai aciu uz pagalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becauseof: 25 rugpjūčio 2007 - 15:57
Pagaliau ir aš siunčiuosi sims'us biggrin.gif Tikiuosi atsisųs tai, ko reikia, nes 34 val. reiks laukt, kol atsiųs doh.gif
Atsakyti
Sveikos Sims'ų gerbėjos 4u.gif
Padėkit ,prašau, susitvarkyti su Sims Pets. Atsisiuntėm iš interneto Sims 2, vargais negalais suinstaliavom, veikia thumbup.gif .Problema su papildimu,nežinom
kaip jį suinstaliuot ir paleist verysad.gif , padėkit help.gif . Atisiuntė du vokai : CD 1 ir CD 2, ką toliau daryt ? Su Daemon Tools bandėm, kažkas ne taip schmoll.gif
Atsakyti