Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(editutetute @ 2007 07 25, 17:06)
jau susitwarkeu su se problema db gal galit padet ka su tuo crack daryt  unsure.gif

Kriaka reikia nukopijoti i foldeli TSBin, kur randasi Program files, EA GAMES, The Sims 2
Papildyta:
Turi uzkalusti arnori keisti viena faila kitu, darai taip ir turi veikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 07 25, 17:28)
Kriaka reikia nukopijoti i foldeli TSBin, kur randasi Program files, EA GAMES, The Sims 2
Papildyta:
Turi uzkalusti arnori keisti viena faila kitu, darai taip ir turi veikti  biggrin.gif

pawyko, lb lb aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(editutetute @ 2007 07 27, 17:15)
pawyko, lb lb aciu smile.gif  4u.gif

Saunuole 4u.gif
Atsakyti
dar reik pagalbos 4u.gif sakykim noriu parsisiust simsams kanors,pvz sukuosena ar drabuzius,ka reik daryt kad jie atsirastu simsu zaidime, zinau kad reik ten kazkaip siust y parsisiuntimus bet kur juos rast g.gif
Atsakyti
Visų pirma eikit į my documents-->EA games-->the sims2 ir ten sukurkit folderį pavadinimu Downloads.tada iš kokio nors puslapio parsisiųskit ką norit,o parsisiuntus ant jo spaudžiat dešinį pelės klavišą,tada spaudžiat extraxt to ir susirandat tą folderį "downloads" ir spaudžiat extract.failas turi atsirasti kitą kartą įsijungus žaidimą.
Atsakyti
pawyko smile.gif lb aciu 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu visus papildymus, visus mini papildymus ir dar life stories su pet stories lotuliukas.gif Žodžiu, viską kas išleista... Simsų fanė nereali kažkada buvau, dabar tik dėl smalsumo pažaidžiu kas naujo tame papildyme ar žaidime yra... wub.gif Ir jei yra žmonių, pas ką meganet internetas, galėčiau duoti nuorodų, kur greitai ir patogiai galima atsisiųsti simsus (visus iki vieno) tačiau veikia tik meganet internete blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės gal kurios žinot iš kur atsisiųsti the sims2 Bon Voyage? nes labai reikia mano draugės mažylei reikai ir neikur nerandu
Atsakyti
QUOTE(Aš tiesiog aš @ 2007 08 06, 17:57)
Sveikos, mamytės gal kurios žinot iš kur atsisiųsti the sims2 Bon Voyage? nes labai reikia mano draugės mažylei reikai ir neikur nerandu

kiek as zinau, tai zaidimas tik rugsejo 7 d pasirodys Britanijoj. manau, kad dar nera is kur parsisiust.
Atsakyti
Gaila. Bet gal kas žinosit tai prašau pameskit nuorodą ar į email-ą nes ir aš pati susidomėjau šiais sims'ais 4u.gif
Atsakyti
sveikutės drinks_cheers.gif gal žinot iš kur parsisiųsti sims'us? pati kažkada iš cd rašiausi,bet db jo nebeturiu,o ir žaidimas seniai ištrintas,bet labai užsimaniau pažaisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2007 08 13, 00:03)
sveikutės  drinks_cheers.gif  gal žinot iš kur parsisiųsti sims'us? pati kažkada iš cd rašiausi,bet db jo nebeturiu,o ir žaidimas seniai ištrintas,bet labai užsimaniau pažaisti  ax.gif

Aš Simsus bei jų papildymus siunčiaus per DC++, tačiau Simsus galima rasti ir Linkomanijoje bei, manau, torrents.lt smile.gif Ar šiaip kokiuose torentuose.
Atsakyti