Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(editutetute @ 2007 07 18, 22:53)
kaip sustabdyt senejima?  blush2.gif  smile.gif

Kodų dėžutėje reikia įvesti Aging -on/-off (on įjungia senėjimą,off išjungia ;] )
Atsakyti
Oi kaip aš jum visom pavydžiu verysad.gif Mano kompas vos ne vos paveža sims making magic, o ką jau kalbėt apie visus sims 2, ir t.t cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2007 07 19, 15:24)
Oi kaip aš jum visom pavydžiu  verysad.gif Mano kompas vos ne vos paveža sims making magic, o ką jau kalbėt apie visus sims 2, ir t.t  cry.gif

Aš net Makin Magic nežaidžiau.. Kažkada mano kompas tik Hot Date pavedždavo..
Atsakyti
galiu prisijungt prie jūsų nes turiu SESONS . dar radau vieną svetainę sims'ų www.simsrevolution.ten.lt ax.gif pilna kodų ir parsisiuntimų
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 18, 22:02)
Čia žaidime ar gyvenime? Sako vaikai yra jaunystės šaltinis... mirksiukas.gif

na šį kart žaidime wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Katzeee @ 2007 07 18, 22:48)
Kodų dėžutėje reikia įvesti Aging -on/-off (on įjungia senėjimą,off išjungia ;] )

ačių 4u.gif
Atsakyti
Merginos, iš kur siuntėtes? Emule spėju? g.gif
Noriu parsiųst dukterėčiai, bet niekur nerandu visų dalių viename pack'e g.gif
Atsakyti
QUOTE(lumpu @ 2007 07 21, 18:38)
Merginos, iš kur siuntėtes? Emule spėju?  g.gif
Noriu parsiųst dukterėčiai, bet niekur nerandu visų dalių viename pack'e g.gif

Siunčiausi per DC++ viską atskirai. Žaidimą turėjau, o visus papildymus siunčiausi iš skirtingų vartotojų. Šiaip torentuose galima paieškoti ar panašiai. Linkomanijoje ligtais yra.
Emulės nenaudoju ir nelabai patariu ją naudot.. Pas mane tokio daikto net nėra biggrin.gif Jau prieš kokius >3 metus ištryniau Emulę iš kompo (pabuvo ji pas mane tik kelias dienas).
Atsakyti
Mėginsim torentaut.
O gal kas turite susirašę į komapktus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lumpu @ 2007 07 21, 19:27)
O gal kas turite susirašę į komapktus?  blush2.gif

Aš turiu.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 07 21, 19:35)
Aš turiu.

Papildymus jau parsisiunčiau, bandau siųstis parindinį thumbup.gif
Atsakyti
parsisiunčeu The Sims 2 iš www.mysims.puslapiai.lt, parsisiunte 5 failai: 1cd, 2cd, 3cd, 4cd ir crack. instaliuoju 1cd tada praso 2cd ir nezinau ka toleu daryt, bandau paspaust ten kur parsisiunte kad paleistu ta antr cd bet nieko nesidaro schmoll.gif padekit 4u.gif
Atsakyti
jau susitwarkeu su se problema db gal galit padet ka su tuo crack daryt unsure.gif
Atsakyti