Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(Tiga @ 2007 06 27, 11:36)
galima placiau?  blush2.gif  ax.gif

Baigiant instaliuoti papildyma visad papraso pacio pirmo disko SIMS 2 (Jei turi DVD versija tai ideti reik ji, o jei is 4 dieku tai tik 4ta) tada iki galo suinstaliuoja papildyma
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 06 27, 11:40)
Baigiant instaliuoti papildyma visad papraso pacio pirmo disko SIMS 2 (Jei turi DVD versija tai ideti reik ji, o jei is 4 dieku tai tik 4ta) tada iki galo suinstaliuoja papildyma

o jeigu as juos parsisiuntus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2007 06 27, 11:51)
o jeigu as juos parsisiuntus?  g.gif

As ir, opas mane CD atvaizdai (beveik visu), tai Alkohol 120 arba Nero 7 naudoju, tai jame tiesiog pasirenki ta diska kurio praso
Atsakyti
The Sims karštinė...

Įdomu kiek tėvelių, perkančių vaikams The Sims (legaliu ir piratinius ir gariūnų), žino, kad yra The Sims nulaužimo būdas (cheat), po kurio galima matyti The Sims herojus nuogus (be cenzūros)? Ir yra laisvai prienamas internete?

Ar manote, kad Jūsų vaikai apie tai nežino? O jei sužino mokykloje iš draugų, manote nepabando?

Kaip Jums tai?
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 27, 12:56)
The Sims karštinė...

Įdomu kiek tėvelių, perkančių vaikams The Sims (legaliu ir piratinius ir gariūnų), žino, kad yra The Sims nulaužimo būdas (cheat), po kurio galima matyti The Sims herojus nuogus (be cenzūros)? Ir yra laisvai prienamas internete?

Ar manote, kad Jūsų vaikai apie tai nežino? O jei sužino mokykloje iš draugų, manote nepabando?

Kaip Jums tai?

Na manau kad vaikai kazkada vistiek prades dometis ir filmais su "S" raide ir tt, tevai nuo to neapsaugos, beje nemanau kad ten ka baisaus tose simsose galima rasti ko vaikai siaip internete neranda
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 06 27, 18:21)
Na manau kad vaikai kazkada vistiek prades dometis ir filmais su "S" raide ir tt, tevai nuo to neapsaugos, beje nemanau kad ten ka baisaus tose simsose galima rasti ko vaikai siaip internete neranda

nesakau, kad čia kas blogo ar pan. tik šiaip mintį iškėliau.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 27, 18:53)
nesakau, kad čia kas blogo ar pan. tik šiaip mintį iškėliau.

Tai cia ne puolimas is mano puses 4u.gif mintis gal ir nieko, gal gali pasakyt kaip ten poajungus kad simsai butu be cenzuros? mirksiukas.gif smalsu kas ten keiciasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 06 27, 18:56)
Tai cia ne puolimas is mano puses  4u.gif mintis gal ir nieko, gal gali pasakyt kaip ten poajungus kad simsai butu be cenzuros?  mirksiukas.gif smalsu kas ten keiciasi  blush2.gif

Na matote, pats The Sims nežaidžiu ir to dalyko neteko daryti, tačiau informacijos randama daug per Google įvedus raktažodžius: the sims nude
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 27, 19:16)
Na matote, pats The Sims nežaidžiu ir to dalyko neteko daryti, tačiau informacijos randama daug per Google įvedus raktažodžius: the sims nude

Nu ir ka.O mano bernas turi lele su pimpaliuku ir ka g.gif Vaikai jou darzele zino kas ka turi ir kam skirta.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 06 28, 13:24)
Nu ir ka.O mano bernas turi lele su pimpaliuku ir ka  g.gif Vaikai jou darzele zino kas ka turi ir kam skirta.

Visi, kaip susitarę rašote kad čia nieko blogo, ir taip lyg tai jau seniai žinojote. Aš tik pasidalinau informacija. Nei peikiu, nei sakau, kad tai blogai. O gal jūs to žinoti nenorėjote? Tokiu atveju nuoširdžiai atsiprašau visų.
Atsakyti
kaip sustabdyt senejima? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editutetute @ 2007 07 18, 21:53)
kaip sustabdyt senejima?  blush2.gif  smile.gif

Čia žaidime ar gyvenime? Sako vaikai yra jaunystės šaltinis... mirksiukas.gif
Atsakyti