sveikos, gal kuri buvu susidurus su minijos baldu miegamojo lova bolero?? Gal kokiu atsiliepimu??
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 03 20, 22:39)
Man tokia lova
Papildyta:
o gal kasnors turit vandens lova? pasidalinkit ispudziais
Papildyta:
O kazi kaip, islipant ar ilipant i lova, blauzdu neuzsigauni? Man tokios labai patinka, bet va toks klausimelis iskilo
QUOTE(PinaColada @ 2007 04 02, 06:45)
O kazi kaip, islipant ar ilipant i lova, blauzdu neuzsigauni? Man tokios labai patinka, bet va toks klausimelis iskilo
Man irgi atrodo, kad nepatogu. Ir viena mamytė rašė, kad turi panašią, ir apsidaužo kojas.
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 03 20, 23:39)
Man tokia lova
Papildyta:
Papildyta:
Atrodo gražiai, bet realiai - nelabai praktiška lova, kadangi tikrai lengva atsitrenkti į jos kraštą su koją, šalia bevaikštant. Mūsų žema ir visai be kraštų, ir tai sugebam mėlynes įsitaisyt :/
QUOTE(PinaColada @ 2007 04 02, 06:45)
neturiu as tokios lovos , tik ziurineju, bet is kitos puses ji tikrai grazi bet nepraktiska
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 04 03, 21:10)
neturiu as tokios lovos , tik ziurineju, bet is kitos puses ji tikrai grazi bet nepraktiska
As turejau, nepatogi ispradziu as nusidauzydavau kojas, o tevai tai vos ne istisai as veliau pripratau
Isirinkom čiužinį ir lovą
Nieko normalaus nemačiau niekur uz tokias kaina kokią norėjom, ir staiga prieš valandą jėėėėėėėėė, vos ne paskutinėj vietoj
sakura
Tik lieva komoda, ryt tarsimes, kad pagal mūsų išmatavimus pagamintų
Kažkokia kvaila čia nuotrauka, nieko nesimato, kampai netokie aštrūs kaip kitur, nes žema lova, bet tokia masyvas, tvirtas galas, dvigubas, o ant viršaus stiklas, kuris yra bišky mano kirminukas, bet maniškis nuvažiavęs užsakyt nuramino, kad viska sten tvirta ir gražu, nu nerealiai
Nieko normalaus nemačiau niekur uz tokias kaina kokią norėjom, ir staiga prieš valandą jėėėėėėėėė, vos ne paskutinėj vietoj
sakura
Tik lieva komoda, ryt tarsimes, kad pagal mūsų išmatavimus pagamintų
Kažkokia kvaila čia nuotrauka, nieko nesimato, kampai netokie aštrūs kaip kitur, nes žema lova, bet tokia masyvas, tvirtas galas, dvigubas, o ant viršaus stiklas, kuris yra bišky mano kirminukas, bet maniškis nuvažiavęs užsakyt nuramino, kad viska sten tvirta ir gražu, nu nerealiai
Abonentiene-koju nenusidauzysi i lovos sonus? o siaip grazu
QUOTE(happy @ 2007 04 05, 17:55)
Abonentiene-koju nenusidauzysi i lovos sonus? o siaip grazu
ai dėl to visai nesiparinu Vyrui pasakiau kad priprasiu, tai jis ssako "nenoriu kaip gervė į lovą lipt" Šiaip labai išmatavimai pločio dideli su spintelem, mes telpam nelabai
tai dabar teko viska apgalvot, statysim ne sitaip |, O va sitaip __. praeiti bus metras nuo lovos galo, bet vietos iskart zymiaii daugiau.
Na ko nepadarysi dėl patinkančio daikto
QUOTE(Abonentienė @ 2007 04 05, 20:58)
Na ko nepadarysi dėl patinkančio daikto
Na as tokio tipo turejau. Del tu atsikisusiu kampu patiems dar galima priprasti, bet va kaip gime vaikutis, tai reikedavo sedeti ir pervistyti ji ant lovos pasidejus arba maitinti sedint, na tai tie kampai tada, kaip i juos remdavausi, savo darbeli atlikdavo
Tiesa, paaugusiam vaikui buvo labai patogu ant lovos uzlipt ir nulipt.
QUOTE(KristiTal @ 2007 04 05, 21:20)
Na as tokio tipo turejau. Del tu atsikisusiu kampu patiems dar galima priprasti, bet va kaip gime vaikutis, tai reikedavo sedeti ir pervistyti ji ant lovos pasidejus arba maitinti sedint, na tai tie kampai tada, kaip i juos remdavausi, savo darbeli atlikdavo
Skaičiau mamkų komentarus dėl tokio tipo lovų, kad vaikams nepatogu, kai aštrūs kampai, bet galvoju, kai lips mažas nujau prižiūrėt stengsimės, visur nesaugu kai pagalvoji, o pvz maitint, bus darbinis kambarys, kuriam ant sofkutės visus reikalus atlikt galima