Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

sveikos, gal kuri buvu susidurus su minijos baldu miegamojo lova bolero?? Gal kokiu atsiliepimu??user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiunia: 22 kovo 2007 - 10:17
Tai kaip dabar žinot, girgždės ta lova ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 03 20, 22:39)
Man tokia lova thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
o gal kasnors turit vandens lova? pasidalinkit ispudziais mirksiukas.gif

O kazi kaip, islipant ar ilipant i lova, blauzdu neuzsigauni? Man tokios labai patinka, bet va toks klausimelis iskilo g.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 04 02, 06:45)
O kazi kaip, islipant ar ilipant i lova, blauzdu neuzsigauni? Man tokios labai patinka, bet va toks klausimelis iskilo  g.gif

Man irgi atrodo, kad nepatogu. Ir viena mamytė rašė, kad turi panašią, ir apsidaužo kojas.
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 03 20, 23:39)
Man tokia lova thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
o gal kasnors turit vandens lova? pasidalinkit ispudziais mirksiukas.gif

Atrodo gražiai, bet realiai - nelabai praktiška lova, kadangi tikrai lengva atsitrenkti į jos kraštą su koją, šalia bevaikštant. Mūsų žema ir visai be kraštų, ir tai sugebam mėlynes įsitaisyt :/
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 04 02, 06:45)
O kazi kaip, islipant ar ilipant i lova, blauzdu neuzsigauni? Man tokios labai patinka, bet va toks klausimelis iskilo  g.gif

neturiu as tokios lovos mirksiukas.gif , tik ziurineju, bet is kitos puses ji tikrai grazi bet nepraktiska schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 04 03, 21:10)
neturiu as tokios lovos mirksiukas.gif  , tik ziurineju, bet is kitos puses ji tikrai grazi bet nepraktiska schmoll.gif

As turejau, nepatogi doh.gif ispradziu as nusidauzydavau kojas, o tevai tai vos ne istisai doh.gif as veliau pripratau ax.gif
Atsakyti
Isirinkom čiužinį ir lovą clap.gif yahoo.gif
Nieko normalaus nemačiau niekur uz tokias kaina kokią norėjom, ir staiga prieš valandą jėėėėėėėėė, vos ne paskutinėj vietoj biggrin.gif
sakura
Tik lieva komoda, ryt tarsimes, kad pagal mūsų išmatavimus pagamintų

Kažkokia kvaila čia nuotrauka, nieko nesimato, kampai netokie aštrūs kaip kitur, nes žema lova, bet tokia masyvas, tvirtas galas, dvigubas, o ant viršaus stiklas, kuris yra bišky mano kirminukas, bet maniškis nuvažiavęs užsakyt nuramino, kad viska sten tvirta ir gražu, nu nerealiai wub.gif yahoo.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 05 balandžio 2007 - 16:40
Abonentiene-koju nenusidauzysi i lovos sonus? o siaip grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 04 05, 17:55)
Abonentiene-koju nenusidauzysi i lovos sonus? o siaip grazu  ax.gif

ai dėl to visai nesiparinu irnesakyk.gif Vyrui pasakiau kad priprasiu, tai jis ssako "nenoriu kaip gervė į lovą lipt" laugh.gif Šiaip labai išmatavimai pločio dideli su spintelem, mes telpam nelabai biggrin.gif
tai dabar teko viska apgalvot, statysim ne sitaip |, O va sitaip __. praeiti bus metras nuo lovos galo, bet vietos iskart zymiaii daugiau.
Na ko nepadarysi dėl patinkančio daikto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 05 balandžio 2007 - 20:59
QUOTE(Abonentienė @ 2007 04 05, 20:58)
Na ko nepadarysi dėl patinkančio daikto  biggrin.gif

Na as tokio tipo turejau. Del tu atsikisusiu kampu patiems dar galima priprasti, bet va kaip gime vaikutis, tai reikedavo sedeti ir pervistyti ji ant lovos pasidejus arba maitinti sedint, na tai tie kampai tada, kaip i juos remdavausi, savo darbeli atlikdavo doh.gif

Tiesa, paaugusiam vaikui buvo labai patogu ant lovos uzlipt ir nulipt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 05 balandžio 2007 - 21:22
QUOTE(KristiTal @ 2007 04 05, 21:20)
Na as tokio tipo turejau. Del tu atsikisusiu kampu patiems dar galima priprasti, bet va  kaip gime vaikutis, tai reikedavo sedeti ir pervistyti ji ant lovos pasidejus arba maitinti sedint, na tai tie kampai tada, kaip i juos remdavausi, savo darbeli atlikdavo doh.gif

Tiesa, paaugusiam vaikui buvo labai patogu ant lovos uzlipt ir nulipt. mirksiukas.gif

Skaičiau mamkų komentarus dėl tokio tipo lovų, kad vaikams nepatogu, kai aštrūs kampai, bet galvoju, kai lips mažas nujau prižiūrėt stengsimės, visur nesaugu kai pagalvoji, o pvz maitint, bus darbinis kambarys, kuriam ant sofkutės visus reikalus atlikt galima biggrin.gif
Atsakyti