Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(Karosė @ 2007 03 16, 14:59)
kodėl nieks neišduoda paslapčių kur pirkosi savo lovas g.gif

matyt, daug kas iesko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2007 03 16, 22:15)
Mes nusipirkom seniai mano issvajota ir laukta gelezine lova.

isduok paslaptyte, kur pirkote? ir mano svajone tokio tipo lovos wub.gif
Atsakyti
gal kas zino kas gamina tachtas? bet neistraukiamas o kaip normalia lova, tik atkeliamas? ziurejom padvaisko viskas ok, bet gobelenu pasirinimo nera doh.gif doh.gif o spalvos ju netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(samaria @ 2007 03 20, 12:58)
gal kas zino kas gamina tachtas? bet neistraukiamas o kaip normalia lova, tik atkeliamas? ziurejom padvaisko viskas ok, bet gobelenu pasirinimo nera doh.gif  doh.gif  o spalvos ju netinka verysad.gif

Aš pradžioje domėjausi tachtomis, bet radau tik padvaiske. Sutinku, ten spalvos baisios.
Atsakyti
Vilmase, parodykit savo lovą blush2.gif
Atsakyti
lova nida padvaisko psl gali pasiziureti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2007 03 20, 08:00)
isduok paslaptyte, kur pirkote? ir mano svajone tokio tipo lovos  wub.gif

Pirkau Klaipedoje ,,Minijos baldai" parduotuveje
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2007 03 16, 16:01)
Na, galiu pasidalinti savo patirtim smile.gif
Ankstesnė lova buvo tokia:
user posted image

user posted image

Pirkta iš Vilniaus baldų, kainavo apie 1000. Super patogi, minkšta, neišsigulėjo. Bet kraustėmės į naujus namučius, darėmės remontą, nebetiko spalvos, pardavėm.

Dabar nusipirkom iš Vokiškų atvežtų baldų. Foto neturiu, gal vėliau įkelsiu. Mokėjom 1100.  Ant metalinių kojyčiu, su patalynės dėže, Pasikelia iš galo ir pagalvių vieta pasikelia 3 skirtingom pozicijom (pvz. teliko žiūrėjimui).

Sukeltų paskutinių lovų matau vieną minusą- išlipant iš tokių lovų visada nusibrūžinų blauzdas į tuos medinius rėmus  schmoll.gif  doh.gif  (kada čiužinys būna mažesnis negu pats rėmas).

Mes turejom panasios konstrukcijos lova, gal mums tik nepasiseke, naujos kitokios, bet musu vos 10 metu atlaike. Tokiu lovu ciuziniai labai prasti, pas mus buvo kazkoks poroloninis, issigulejo ir vos ne ant lentu galiausiai miegojom. doh.gif Buvo gaminta Klaipedoj, tik jau neatmenu firmos. Labai patogu budavo tik patalyne i ta deze sumesti, graziai kambary atrode, bet miegoti - paskutinis š... verysad.gif
Atsakyti
Man tokia lova thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
o gal kasnors turit vandens lova? pasidalinkit ispudziais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2007 03 20, 16:19)
Vilmase, parodykit savo lovą blush2.gif

Parodyčiau, bet kad negaliu nuotraukos įdėti. ax.gif
Atsakyti
Kas do daiktas tie lateksiniai čiužiniai blush2.gif Užsisakėm, bet kad nežinau, ar nebūsim prašovę. Labai greit sumastėm, kad reikia lovos su čiužiniu, nebuvau spėjus paanalizuoti, nuvažiavom į AKAI ir viską užsisakėm. Gal kas turit atsiliepimų?
Atsakyti
Ei į prekės ir paslaugos skyrelį ten yra net dvi temos apie čiužinius.
Atsakyti