Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

jei kas paklausia atsakau. Pasirodo tolerancija ne visi apdovanoti. Apie lovas tiek daug detaliai nepridiskutuosi ax.gif kiek apie ciuzinius. Be to ,jei pastebejai tema atgijo , kai karts nuo karto parasydavau. O nutilejimas , tai dar nereiskia melavimo. Pirmieji sakiniai apie lovas diskusijose
"'labutis ikelsiu stai sios panasaus stiliaus. Nors foto paprastos bet ir lovos kaina prieinama kaina 1380lt '"" acuktuvaz @ 2009 08 28, 10:21)
Apatine balta visai nieko. Kur galima Vilniuj pamatyt gyvai?nezinau uzklauski idedu nuoroda , idedu dar keleta man grazu nezinau kaip jums o kurios tau patiko ? kokios kainos ? Pritariu labai svarbu patogus ciuzinys nes kai sonai skauda tai koks ten dziaugsmas pasigirdiu po ilgu ieskojimu ir bandymu jau miegu kaip princese niekas nebetirpsta . Atradau nauja hobi pamegau zurnalus apie interjera ir siap dazniau pradejau namus po truputi keist . vakar buvau tapetu pirkt . '' Ir is tiesu rasiau teisybe, nes nezinau kur vilniuj pamatyti ir nurodziau , kad pasiskambintu. Nes jei nori mediniu tai yra kur paziureti Vilniuj. O del ciuzinio teisybe rasiau. ir namus atsinaujinau tuo metu ir interjeru intensiviau dometis pradejau butent tada. O siaip stipriausios zinios yra apie ciuzinius. Mano svarbiausias tikslas dabar merginoms pasakyti , nedarykite klaidos pirkdamos lovu su prastomis pigiomis grotelemis, kuriu tarpai didesni nei 5 cm. Po to bus problemos su greitu ciuziniu issidevejimu ir labai daug ciuziniu variantu atkris . Nes daugiausia gamintoju ciuziniu reikalauja, kad lovu groteles butu su 3,5 iki 4cm tarpais. is bedos dar tinka 5 cm tarpai, bet jei dar didesni ,tai jau blogai isispaus ciuzinys i tarpus ir greiciau susideves. Vienintelei ciuziniai maziau jautrus dideliems tarpams tarp groteliu , tai bonell su didelio skersmens spyruoklemis.Arba auksti latekso ir putu poliuretaniniai virs 21cm , bet jiems leidziama tik iki 6 cm tarpai. Daugiau visiems kitiems butina mazesni tarpai. Tai tiek norejau pasakyti .
Papildyta:
Labai blogai, kad daugeli baldu salonu retai kreipe demesi ir nepasako , kaip svarbu geros groteles ciuziniu ir jo tarnavimo laikui. Kad labai svarbu tarpai ir jei yra perkami minksti ciuziniai tai butina groteles su aukstos kokybes lanksciais antgaliais.
Atsakyti
moterys/merginos nereikia schmoll.gif
kam reikia tas mato reklamą, kas nori tas mato patarimus...
galima juk ignoruoti skelbiamus pasisakymus, tad nereikia temos PRIMENU " miegamojo lovos" kamšyti priekaištais friends.gif

na o dabar į temą, gal matėt gal girdėjot...
user posted image
kaip tokioje lovoje miegoti ? nes pačios noras turėti kažką panašaus su kažkokiu gobtuvu virš lovos, vos ne kaip lovo kaip mini kabinos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 13 gruodžio 2009 - 22:44
QUOTE(Edule @ 2009 12 02, 12:25)
Super  thumbup.gif
bet man baisu del tu astriu lapu  g.gif  reiktu, ka nors aptakesnio rast...

Pasidairyk į šitas
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 12 10, 17:43)
Merginos, kur perkat čiužinius? Kur didžiausias pasirinkimas, geriausios kainos? Į ką atkreipt dėmesį renkantis čiužinį?

Pries metus rinkomes lovai ciuzini:) siaubas kiek isbandeme:) ejo i parduotuves su vyru gulem:)) ir gulejom:) labai smagi atrakcija buvo:) iki siol prisimine juokiames:) vieni patare ta, kiti kita:)
o nusipirkom Dormeo superinis daiktas tikrai labai gerai issimiegu:)
nors is sono atrodo sakau, kaip is televizijos reklamos:))

p.s. jeigu kada turesiu daug pinigu, smile.gif) tai keisiu i Tempur ar kaip jie ten vadinasi, ten tai daiktas:) tik labai brangus:)
Papildyta:
QUOTE(Lotari @ 2009 12 13, 23:41)
moterys/merginos  nereikia schmoll.gif
  kam reikia tas mato reklamą, kas nori tas mato patarimus...
galima juk ignoruoti  skelbiamus pasisakymus, tad nereikia temos PRIMENU  " miegamojo lovos"  kamšyti priekaištais friends.gif

na o dabar į temą, gal matėt gal girdėjot...
user posted image
kaip tokioje lovoje miegoti ? nes pačios noras turėti kažką panašaus su kažkokiu gobtuvu virš lovos, vos ne kaip lovo kaip mini kabinos  rolleyes.gif

jo:) lovyte:) nemacius tokios:) turbut kambario didelio reikia) nes kaip suprantu ji juda:) gerule:)
Atsakyti
hm tai kaip suprantu gavau atsakymus iš dviejų merginų, ir abejos Dormeo pirko g.gif
Beje, dar man neišmanėlei, pasakykit kiek vidutiniškai kainuoja neblogas čiužinys, ir kiek geros grotelės? Nusižiūrėjau lovą, o ten pasirodo tik rėmai doh.gif reikia dar ir grotelių, jau nekalbant apie čiužinį .... noriu pasiskaičiuot ar man ta lova neišeis aukso vertės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 12 15, 15:15)
hm  tai kaip suprantu gavau atsakymus iš dviejų merginų, ir abejos Dormeo pirko  g.gif 
Beje, dar man neišmanėlei, pasakykit kiek vidutiniškai kainuoja neblogas čiužinys, ir kiek geros grotelės? Nusižiūrėjau lovą, o ten pasirodo tik rėmai  doh.gif  reikia dar ir grotelių, jau nekalbant apie čiužinį .... noriu pasiskaičiuot ar man ta lova neišeis aukso vertės  lotuliukas.gif

apie ciuzinius diskusija intensyvi http://www.supermama...howtopic=514223
Taip teisingai bendraukim draugiskai . gossip.gif
Labai idomi lova bigsmile.gif Rytis Zaveckas meninkas, manau tokia padaryti sugebetu.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti