Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(pempe1 @ 2009 12 05, 12:40)
O kokio medzio pagal fenf shui geriausia rinktis lovas?

Laba diena,
Tinka natūralus medis kuris nėra energetinis vampyras. Neturiu aš to sąrašo, bet atsimenu, kad netinka drebulė, alknis ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Nana @ 2009 12 08, 14:19)
Laba diena,
Tinka natūralus medis kuris nėra energetinis vampyras. Neturiu aš to sąrašo, bet atsimenu, kad netinka drebulė, alknis ir t.t.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
su lovomis pas mus Kaune problemos verysad.gif
noriu lovos aptrauktos eko oda (arba gobelenu), kad butu grotelės ir patalinės dėžė. ir kaina protinga biggrin.gif kur tokia rasti? unsure.gif
gal kas žino baldininkus, galinčius tokia sukonstruoti, bučiau dėkinga? į AŽ
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2009 12 05, 18:09)
As irgi lova uzsisakiau is AKAI. Zadejo atvezti iki Kaledu. Tai laukiu nesulaukiu smile.gif
O Jus patys susimontavot lova (mano su patalynes deze), ar montavo jie?  Jei jie, kiek mokejote? Man kazkaip minejo, kad uz atvezima gali tekti moketi apie 50 Lt...

Nieko papildomai nemokėjome, atvežė, greitai surinko, susirinko šiukšles, išrašė kvituką likusiai sumai ir išvažiavo. Siūliau kavos tai atsisakė, kažkur skubėjo dar.
Atsakyti
QUOTE(Violeta_1 @ 2009 12 09, 20:35)
Nieko papildomai nemokėjome, atvežė, greitai surinko, susirinko šiukšles, išrašė kvituką likusiai sumai ir išvažiavo. Siūliau kavos tai atsisakė, kažkur skubėjo dar.

O as skambinausi i sia firma. Dar mano lova neatkeliavo... Man minejo, kad reikes moketi ir uz atvezima bei surinkima. Keista, kad Jums taip pigiai pristate g.gif O kuriam Jus mieste? Gal Vilniuje kitokios salygos?
Reikes prasyt, kad padarytu dar kokia nors papildoma Kaledine nuolaida...
Atsakyti
Pamirsau nika kazkas klause i az tai gi , ax.gif pranesimas jei uzsakysite lovas iki gruodzio 12 dienos. gausite dar siais metais . Akcija tai iki vasario 14 dienos . valentino dienos. ax.gif
Dar klausimukas . O su kuo jums asocijuojasi didiku baldai pavadinimas? Ar interjeru vizija grazesnis? prekes zengla kuriam ir svarstom kuris lengviau isimintinas..
Merginos kaip idomu foto pamatyti ax.gif
Atsakyti
Merginos, kur perkat čiužinius? Kur didžiausias pasirinkimas, geriausios kainos? Į ką atkreipt dėmesį renkantis čiužinį?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 12 10, 17:43)
Merginos, kur perkat čiužinius? Kur didžiausias pasirinkimas, geriausios kainos? Į ką atkreipt dėmesį renkantis čiužinį?

As pirkau Dormeo. Man patinka. Ir kaina normali. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 12 10, 16:45)
Pamirsau nika kazkas klause i az tai gi ,  ax.gif pranesimas jei uzsakysite lovas

Nesuvokiu,koki slamsta ten iskisinejat, kad neiperkat normalios reklamos normaliose tam skirtose vietose.. Nepavargstat cia reklamuotis per keleta temu, prisimetus tai atstove, tai siaip-kokiu nesuinteresuotu asmeniu -mazdaug-"mimo sla"?

O del to niko ir a/z - mygtukas yra toks - ATSAKYTI.. ir atsakymas keliauja tiesiai klausejui i a/z.. Nesunku,zinokit,visiskai..
Atsakyti
uzjauciu.kiek pykcio zmoguj , turetu buti sunku gyvenime, kai taip emocingai reaguojate . Nuo siol ax.gif sioj temoj nediskutuosiu . Tiesiog esu kulturingas zmogus ir gerbiu kita zmogu. Manau visada yra budas kulturingai bendrauti ir dalintis informacija. Aciu kitoms merginoms uz malonu bendravima ir tikiuosi informacija buvo naudinga. Nebesigilinsiu, nes kiekvieno poziuris skirtingas ..
Atsakyti
Sveiki,
Kam patinka medzio masyvo baldai, gali pasiziureti sias nuorodas 4u.gif
Alksnio baldai ir Co
Sendvario baldai
Sorry, jei kartais pasikartojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 12 11, 14:04)
uzjauciu.kiek pykcio zmoguj  , turetu buti sunku gyvenime, kai taip emocingai reaguojate  . Nuo siol  ax.gif sioj temoj nediskutuosiu . Tiesiog  esu kulturingas zmogus ir  gerbiu kita zmogu. Manau visada yra budas kulturingai bendrauti ir dalintis informacija. Aciu kitoms merginoms uz malonu bendravima ir tikiuosi informacija buvo naudinga.  Nebesigilinsiu, nes kiekvieno poziuris skirtingas ..

Jus reklama kisat,o ne diskutuojat. Kokiu nusivylusiu prekeiviu reik but, kad vienoj temoj prisistatyt atstovu, kitoj - jau buk tai pirkeju ar visiskai netycia aptikusiu savo paties ( doh.gif ) svetaine.. Ir apsimetinet,buk tai cia siaip-netycia-paslauga darai. Zinokit panasiu apsimelavusiu prekybos agentu pakest negaliu.
Atsakyti