Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(Tiffany @ 2007 03 05, 08:36)
ir mes ziurinejam lovytes. Apsistojom ties Nakts Mebeles baldais, gal kas turit atsiliepimu?  drinks_cheers.gif

As savo vaikui pirkau is ten, plotis 1,20metro, turim nesenai, bet as esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 05, 20:13)
As savo vaikui pirkau is ten, plotis 1,20metro, turim nesenai, bet as esu patenkinta.

o kaip kokybe? 4u.gif O ciuzini pas juos uzsisakinejai?
Atsakyti
Lietuvoje gaminamos medinės lovos. Patarimas - groteles užsisakyti atskirai geresnes, nes jų siūlomos truputėlį per prastos.
doh.gif nuoroda: http://www.varkojis....rniture.lt.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *re*: 05 kovo 2007 - 21:48
QUOTE(Tiffany @ 2007 03 05, 20:23)
o kaip kokybe?  4u.gif O ciuzini pas juos uzsisakinejai?

Nu kokybe tai dar nenusivyliau nes tik keli menesiai, o ciuzini pirkau pas juos, kazkoks ortopedinis, kainavo brangiai kazkas 1200, jau nepamenu. Bet jis labai kietas, na man gal kiek per kietas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na,mes irgi užsisakėm Nakts Mebeles lovą "Sandra".Man patiko,kad su patalynės dėže,ir čiužinį jų užsakėm.Tik va įdomu kaip su pristatymu bussakė,kad 8-9 metų savaitę jau turėsim,taigi paskutinė savaitė eina,dar kol kas jokių žinių g.gif
KristiTal,ar jums laiku atvežė?
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2007 03 06, 17:10)
Sveikos 4u.gif
Na,mes irgi užsisakėm Nakts Mebeles lovą "Sandra".Man patiko,kad su patalynės dėže,ir čiužinį jų užsakėm.Tik va įdomu kaip su pristatymu bussakė,kad 8-9 metų savaitę jau turėsim,taigi paskutinė savaitė eina,dar kol kas jokių žinių g.gif
KristiTal,ar jums laiku atvežė?

Na kaip ir nevelavo, nu gal kokia savaite. g.gif O as specialiai uzsisakiau be patalynes dezes, nes kaip supratau, kada su ja, tai tas ciuzinys jau pritvirtintas, tai as taip nenorejau.
Kaip atejo laikas tai as pati pasiskambinau kiek atsimenu.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 06, 17:14)
Na kaip ir  nevelavo, nu gal kokia savaite.  g.gif O as specialiai uzsisakiau be patalynes dezes, nes kaip supratau, kada su ja, tai tas ciuzinys jau pritvirtintas, tai as taip nenorejau.
Kaip atejo laikas tai as pati pasiskambinau kiek atsimenu.

Aišku 4u.gif
O man su dėže visai patinka,na susidėvės čiužinys,užsisakysim kitą,pritvirtint nėra jau taip sudėtinga mirksiukas.gif
Tai ką,jei iki penktadienio nesulauksiu,skambysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2007 03 06, 18:17)
Aišku 4u.gif
O man su dėže visai patinka,na susidėvės čiužinys,užsisakysim kitą,pritvirtint nėra jau taip sudėtinga mirksiukas.gif
Tai ką,jei iki penktadienio nesulauksiu,skambysiu bigsmile.gif

ir mes uzsisakinesim sia arba kita savaite - butinai su patalynes deze thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 03 05, 14:38)
mes va tokia nusiziurejom

user posted image

su patalynes deze ir dar tokia komoda imsim kaip paveikslelyje  wub.gif

Mes lygiai tokią pačią nusižiūrėjome. Labai patiko mums ši lovytė. Ir kaina patiko lotuliukas.gif . Bet dar reikės kalbėti su savo baldžiumi dėl šiokios tokios korekcijos, nes mes norime ir su patalynės dėže, ir su grotelėmis, ir čiužinį jau turime.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2007 03 07, 15:54)
Mes lygiai tokią pačią nusižiūrėjome. Labai patiko mums ši lovytė. Ir kaina patiko lotuliukas.gif . Bet dar reikės kalbėti su savo baldžiumi dėl šiokios tokios korekcijos, nes mes norime ir su patalynės dėže, ir su grotelėmis, ir čiužinį jau turime.

bet cia yra patalynes deze, tik ciuzinys pritvirtinamas prie korpuso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2007 03 07, 14:54)

O kokia kaina ir koks plotis?
Atsakyti
yra ivairiu matmenu, bet mes ziurim 180 x 200, tai kaina 2199 lt
Atsakyti