Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(pempe1 @ 2009 11 19, 22:17)
...Medziaginiu lovu pliusai ax.gif  Patogu atsiremti,isskirtinis dizainas ir spalvos. O prisilietus nesijaucia salcio priesingai nei lieciant metala, oda.

Va as irgi bijau, kad odine lova bus salta... Dabar svetaineje stovi eko odos baldai. Tai man nera malonu ant ju sedeti... Gobeleno jaukesni buvo...
Atsakyti
Butent as ir uz medziaginias lovas thumbup.gif Yra labai graziu gobelenu . Tankaus audimo, tvirtos medziagos. O svarbiausia ivairiausiu spalvu ir rastu wub.gif Gobelenu trauktos lovos pritariu labaii mielos, jaukios.
Atsakyti
QUOTE(Violeta_1 @ 2009 11 18, 23:50)
Sveiki, kaip jums šita lova, gal kas jau turite, kaina kaip ir patraukli, yra ir su dėže patalynei.
http://www.akai.lt/l.../lovos/Smiltele

Man tokios lovos nepatinka schmoll.gif Del tu atsikisusiu kampu i kuriuos ir as, ir vaikai visada uzsigaunam kojas doh.gif Neturiu tokios pas save, bet uztekdavo pabuti sveciuose, kur yra tokiu lovu, visada griztam su melynem blush2.gif
Atsakyti
as noriu stai tokios
user posted image
Atsakyti
Siandien uzsisakiau ilgai ieskota lova. smile.gif Norejau padekoti visoms uz patarimus.
Atsakyti
Ieskantiems lovu Klaipedoje, siulau nepatingeti aplankyt Klaipedos baldu isparduotuve wink.gif
Kainos ten tikrai geros, patys galvojom is ten lova imti.. Apie kokybe as nenusimanau(cia jau reik profesionalu buti, o mes savo "pirmaja" lova renkames biggrin.gif), bet buvo lova is medzio (ne plokstes) uz mazdaug 1000 lt, jau nekalbant apie tas , kurios aptrauktos medziaga ar dermantinu ir pan - tos isvis nuo 400lt prasideda, nors siaip parduotuvese kainuoja dvigubai ar trigubai brangiau.
Atsakyti
http://www.baldupark.../bedlux/lova-14

Tuoj atsiras 4 naujos lovytes prekyboj, jau yra gaminamos lietuvoje. l-8122, l-8125, l-8130, l-8135. prie situ visos softimus kaip ir buvo. jie kam patinka rasykit padarysiu uzsakyma su nuolaida smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvijalilu: 22 lapkričio 2009 - 13:32
Sveiki,

Mes taip pat pradejome didziasias lovos paieskas doh.gif lotuliukas.gif
Vakar apvaziavome keleta Vilniaus parduotuviu... deja, ar cia as nezinau ko noriu, ar tikrai nieko tokio "griebiancio" is pirmo zvilgsnio nemaciau. Siaip man patinka klasikines, senoviskos, medines lovos wub.gif bet manau, kad tokiai lovai reikia ir atitinkamo interjero, O musu sukurtas jau netinka doh.gif Vienintele lova, kuri patiko... buvo odine, bet ziuriu, kad jus pries odines g.gif Butu idomu isgirsti daugiau konkreciu nuomoniu ax.gif Aciu 4u.gif

Pempe, aciu uz pasiulymus 4u.gif Budami Pnvz, butinai uzsuksime i Jusu salona apsidairyti.

Pantera, kokia uzsisakei? Labai smalsu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 22 lapkričio 2009 - 19:13
QUOTE(Violeta_1 @ 2009 11 19, 20:25)
Pabandykit įsivaizduoti kas slypi po tuo dermantinu ar kokia kitokia medžiaga, turėjom lovą aptrauktą su medžiaga išsižergė ir sutaisyt nebėjo sutrupėjo tiesiog už medžiagos ta plokštė į trupinius, tai nuomonė tik viena katė maiše su kokybe ir visokiom šiukšlėm kartu. Aiškus tai skirta ne visiem gamintojams, bet kas žino.
Nejaugi niekas nežinot apie lovą SMILTELĖ, arba bent kokie atsiliepimai apie įmonę.
http://www.akai.lt/l...jo_baldai/lovos
tikrai rinkčiausi Lietuvišką masyvo lovą, bet piniginė neleidžia.

Gal Jums nepasisekė g.gif Pagal buto interjerą - medžio masyvo lova man netiks ir man jos nepatinka schmoll.gif Rinksiuos tarp eko odos ir medžiaginės rolleyes.gif

QUOTE(_Vaidux_ @ 2009 11 21, 13:57)
as noriu stai tokios
user posted image

wub.gif Norėjau, kol kaino nepamačiau hihihi.gif Dabar ją pardavinėjka už pusė kainos, bet vistiek brangu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2009 11 23, 10:25)
Gal Jums nepasisekė  g.gif Pagal buto interjerą - medžio masyvo lova man netiks ir man jos nepatinka  schmoll.gif Rinksiuos tarp eko odos ir medžiaginės  rolleyes.gif
wub.gif Norėjau, kol kaino nepamačiau hihihi.gif Dabar ją pardavinėjka už pusė kainos, bet vistiek brangu  unsure.gif

g.gif o kiek ji kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 11 23, 10:15)
g.gif o kiek ji kainuoja?

Prieš metus pardavinėjo už 6500 Lt, dabar 3300 (tikslios kainos neatsimenu) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2009 11 23, 11:29)
Prieš metus pardavinėjo už 6500 Lt, dabar 3300 (tikslios kainos neatsimenu)  doh.gif

Kas ieina i sia suma? sirdis jaucia, kad tik remas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 23 lapkričio 2009 - 12:28