QUOTE(Ledas @ 2009 11 11, 22:46)
Dėl tų "auksinių" grotelių tai galiu pasakyti, tai dar vienas reklaminis plius mados triukas. Man dzin kad tos groteles super jaučia čiužinio apkrovimo ir t.t. čia pasakoti ir pudrinti smegenis galima iki begalybės.
Aš tik viena dalyką žinau, jog nė vienas rimtas čiužinių gamintojas nerekomenduos ilgiau kaip 5 metus eksploatuoti jo pagaminto čiužinio. Tai kyla klausimas, nafik investuoti i kažkokius "auksinius" griaučius, kai po 5 metų (ir higienos sumetimais) vistiek reikės keisti čiužinį.
Aš tik viena dalyką žinau, jog nė vienas rimtas čiužinių gamintojas nerekomenduos ilgiau kaip 5 metus eksploatuoti jo pagaminto čiužinio. Tai kyla klausimas, nafik investuoti i kažkokius "auksinius" griaučius, kai po 5 metų (ir higienos sumetimais) vistiek reikės keisti čiužinį.
o jus nueikite i normalia ciuziniu parduotuve ir padekite minksta ciuzini ant paprastu groteliu ir ant triton arba lignum starr. Kitu minkstom pakabom,ir normalia kaina kol kas lietuvos rinkoj nera . Isbandykite ir pajauskit patys skirtuma ir tada lauksiu objektyvios nuomones.
O del higienos normu keisti ciuzini tai rekomenduojama kas 7 metus . taciau retas lietuvis tai daro.
O kiek prisiklausai is zmoniu pvz. idejo baldzius pigias groteles sumazino lovos savikaina. Groteliu tarpai kokie 8 cm . Tai geresnem ciuziniui jau netinka tokie tarpai. Arba vaikas pasokinejo ir pagaliukai suluzo
o ka pasakysi apie toki tvirtuma kur stovi 100 kg sveriantis vyrukas
idedu nuoroda 2 ir 3 foto paspaudus issididina
kaip atlaiko svori groteles 100 kg vyras stovi