Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(pempe1 @ 2009 09 23, 19:39)
parodysiu kokia mano drauge uzsisake koks grozis gamina Lietuvei tik daugiau i skandinavija veza .

va cia tai lova 4u.gif 4u.gif 4u.gif karaliska, tikraja to zodzio prasme.

veikiausiai pasijausciau, kaip kokia madam Pompadur bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enga.k @ 2009 09 23, 16:18)
Sleepwell svediski ciuziniai . Prieinama kaina ir  gera kokybe. Nestandartas195, tai kaina bus brangesne , bet paskaiciavus160x195 su pocket spyruoklem+HR porolonas kaina 1184 lt.  Kaune, Nemuno baldu centre. Lateksinis 1716lt. thumbup.gif

dar gal Gemega pasiūlytų pigiau www.gemega.lt

Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 09 20, 11:05)
mano draugai taip pat nusivyle SBA,lovos girgzda po 3metu naudojimo.

o gal groteles kaltos. Arba dar paziuri pagaliukus ant kuriu groteles laikosi , nes mums buvo kad varztai atsilaisvino . tai prisukom ir dar papildomai . pasirodo kaip fabrikinis gamintojai pagailejo . vienu zodziu kaltos buvo pagaliukai ant kuriu dejosi groteles.

QUOTE(-lelija- @ 2009 09 22, 16:55)
O gal kas girdejote atsiliepimu apie odines miegamojo lovas? Neapsisprendziu kokios noriu: klasikines (raizytos su dideliais galais) ar odines  blush2.gif

na ilgamziskesnes naturalaus medzio.Jei nesi labai permaininga asmenybe. Nes as pati tai man greitai atsibosta , tai pigiau pirkt , eko odos , arba ir medziagines galima labai graziu spalvu derinuku susikurti. pvz kainos medines grazios be 2000lt nenusipirksi, o medziagine rasi apie 1000 . Dar man svarbu ne tik kaip atrodo , bet ir tai koks ciuzinys. ax.gif na niekaip nesuprantu zmoniu kurie lovoms skyre daug, o ciuzini paprasta uz 1000 perka. juk geras , patogus ciuzinys apie 2000 - 3000 kainuoja.
Atsakyti
pempe1 nuostabi lova, jei kambarys butu kitoks irgi tokios noreciau.
Bet dabar patarkit man moteriskes koki geriau ciuzini pirkti. Svajojau apie Dormeo, bet isbandeme pas tevus (viena nakti miegojome) ir atsoko fantazija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2009 09 10, 13:58)
si firma figuravo iv. juoduosiuose sarasuose, kaip nevykdanti isipareigojimu doh.gif
bent jau skunduose kazkada apie ja daug prirasyta buvo 4u.gif

o kaip ji gali vykdyt isipareigojimus, jei jau seniausiai bankrutavus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2009 09 26, 21:13)
Svajojau apie Dormeo, bet isbandeme pas tevus (viena nakti miegojome) ir atsoko fantazija doh.gif

kodėl atšoko? kas nepatiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2009 09 27, 14:34)
kodėl atšoko? kas nepatiko? ax.gif

Bent jau man asmeniskai kai miegojau ant pilvo tai sikna i virsu isoko o visa kita idubo biggrin.gif tokia issirietusi jauciausi
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 09 26, 13:39)
na ilgamziskesnes naturalaus medzio.Jei nesi labai permaininga asmenybe. Nes as pati tai man greitai atsibosta , tai pigiau pirkt , eko odos , arba ir medziagines galima labai graziu spalvu derinuku susikurti. pvz kainos medines grazios be 2000lt nenusipirksi, o medziagine rasi apie 1000 . Dar man svarbu ne tik kaip atrodo , bet ir tai koks ciuzinys.  ax.gif na niekaip nesuprantu zmoniu kurie lovoms skyre daug, o ciuzini paprasta uz 1000 perka. juk geras , patogus ciuzinys apie 2000 - 3000 kainuoja.

Del ciuzinio drinks_cheers.gif , o del lovos, tai nemanau, kad ka nors verta demesio imanoma nupirkti uz 1000 lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(-lelija- @ 2009 09 29, 18:06)
Del ciuzinio  drinks_cheers.gif , o del lovos, tai nemanau, kad ka nors verta demesio imanoma nupirkti uz 1000 lt.  g.gif

Kiekvienam savo. As savo lova pirkau "-50% per akcija", mokejau 600Lt. Man patinka. O vat medines, arba tokia kaip cia auksciau pavaizduota tai man baisi. Uz dyka neimciau.
Atsakyti
QUOTE(-lelija- @ 2009 09 29, 18:06)
Del ciuzinio  drinks_cheers.gif , o del lovos, tai nemanau, kad ka nors verta demesio imanoma nupirkti uz 1000 lt.  g.gif

na jei medzio idomesnes ieskai tai tikrai ne , o jei is medziaginiu tai galima . stai keleta
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Siandien diena atkeliavo musu lova is Alksnio baldu. Dar nesurinkom, bet ir dalimis atrodo nerealiai, ir spalva, ir kokybe thumbup.gif Bet noriu juos pagirt vien uz tai, kad viska padare laiku kaip ir sake. Lova uzsisakem rugsejo 1 d., tai sake pagamins po menesio +- 1sav. As dar vyrui sakiau, kad tikrai laiku nebus, kaip beveik ir visur, bet smarkiai klydau. Lygiai po menesio jau turim lova thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 10 01, 19:49)
Siandien diena atkeliavo musu lova is Alksnio baldu. Dar nesurinkom, bet ir dalimis atrodo nerealiai, ir spalva, ir kokybe thumbup.gif  Bet noriu juos pagirt vien uz tai, kad viska padare laiku kaip ir sake. Lova uzsisakem rugsejo 1 d., tai sake pagamins po menesio +- 1sav. As dar vyrui sakiau, kad tikrai laiku nebus, kaip beveik ir visur, bet smarkiai klydau. Lygiai po menesio jau turim lova thumbup.gif

Čia turėjot omeny Juodajį Alksnį? įmeskit nuorodėlę savo lovos ax.gif
Atsakyti