Mes pirkom iš SBA baldų lovą šiais metais per Velykas, tai esam labai patenkinti tiek aptarnavimu, tiek kokybe, tiek pristatymu. Gal tiesiog pasisekė
QUOTE(Skinte @ 2009 09 19, 11:40)
Sveikos visos, gal kas namuose turite lovas su tokiais platesniais mediniais sonais. Nemoku nupasakoti, na bet gal isivaizduojate - ciuzinio ismatavimai 160, o lovos gaunasi 190. Tai galvoju kazin kaip tie mediniai krastai? Ar nenusidauzai nakti koju? Ar lipdama is jos? Kvaili klausimai, bet - atrodo graziai, o kazin kaip su patogumu?
labai apsidaužo kojos į kampus. bet jei jums gražu, gal ir verta bus tada?
man kadangi net ir negražu, tai net nervindavo, kad visur beveik tik tokios lovos...
QUOTE(Žanė @ 2009 09 20, 04:20)
man kadangi net ir negražu, tai net nervindavo, kad visur beveik tik tokios lovos...
Kai ieskojom sau lovos, tai didziausia problema buvo surasti kokybiskos, padoriai atrodancios be tu krastu. Aciu dievui radom. Nes man tie krastai Tuo labiau, kad namuose mazas vaikas, tai jauciu visi keliukai butu apdauzyti
QUOTE(Žanė @ 2009 09 20, 13:20)
Ačiū Kai tik apsigyvenom su vyru, nusipirkom be tokių kampų. Planuojam keisti lovą, dabar kaip ir su jais norėčiau. Mažų vaikų kol kas neplanuojam, tai galvojau gal gerai būtų Bet jei ten reikės mėlynom kojom vaikščioti, tai geriau paieškosiu kitokios
Dėkui už pasisakymus
QUOTE(Skinte @ 2009 09 21, 23:58)
Ačiū Kai tik apsigyvenom su vyru, nusipirkom be tokių kampų. Planuojam keisti lovą, dabar kaip ir su jais norėčiau. Mažų vaikų kol kas neplanuojam, tai galvojau gal gerai būtų Bet jei ten reikės mėlynom kojom vaikščioti, tai geriau paieškosiu kitokios
Dėkui už pasisakymus
Dėkui už pasisakymus
As va pries pora savaiciu uzsakiau is SBA, praeita savaite atveze, sia savaite jau miegu:) Irgi specialiai ieskojau be mediniu kampu, nes koju gaila. Dabar pas juos kaip tik akcijos, visai gera varianta radau. Kartu jamiau ciuzini su grotelem, bendroj sumoj 1600. Manau tikrai pigu.
pantherrra, o kiek kainuoja parsisiusti tokia lova , viskas toje e-parduotuveje , cia is Airijos, kaip supratau
O gal kas girdejote atsiliepimu apie odines miegamijo lovas? Neapsisprendziu kokios noriu: klasikines (raizytos su dideliais galais) ar odines
QUOTE(konfetee @ 2009 09 22, 21:25)
Sveikos,
cia gal as kvailai parasysiu, bet norejau paklausti kur rasti nebrangu ciuzini kad butu 160x195?
cia gal as kvailai parasysiu, bet norejau paklausti kur rasti nebrangu ciuzini kad butu 160x195?
Sleepwell svediski ciuziniai . Prieinama kaina ir gera kokybe. Nestandartas195, tai kaina bus brangesne , bet paskaiciavus160x195 su pocket spyruoklem+HR porolonas kaina 1184 lt. Kaune, Nemuno baldu centre. Lateksinis 1716lt.
QUOTE(konfetee @ 2009 09 22, 21:25)
Sveikos,
Mums Lonas kazkada gamino nestandarta - 170x190. Tyla plius modelis uz ~1000Lt. Tik nezinau ar cia tamstai brangu butu, ar ne.
parodysiu kokia mano drauge uzsisake koks grozis gamina Lietuvei tik daugiau i skandinavija veza . Jiems rekomendavo tai man pasigyre atsiunte per skaipa .
4000lt .
Papildyta:
o si kede is istoriniu saltiniu surasta ir pagaminta kaip eksliuzyvas , man labai grazi uzklausiau kainos . Bet jauciu kaip pasakys tai mazai nepasirodys Kaip galvojat kiek galetu uzsiprasyti? Jei ana lova virsuj 4000 lt na is maumedzio medienos , gal kokia pusis butu pigiau . As cia apie kede nelabai i tema
4000lt .
Papildyta:
o si kede is istoriniu saltiniu surasta ir pagaminta kaip eksliuzyvas , man labai grazi uzklausiau kainos . Bet jauciu kaip pasakys tai mazai nepasirodys Kaip galvojat kiek galetu uzsiprasyti? Jei ana lova virsuj 4000 lt na is maumedzio medienos , gal kokia pusis butu pigiau . As cia apie kede nelabai i tema