Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

Mes pirkom iš SBA baldų lovą šiais metais per Velykas, tai esam labai patenkinti tiek aptarnavimu, tiek kokybe, tiek pristatymu. Gal tiesiog pasisekė g.gif
Atsakyti
mano draugai taip pat nusivyle SBA,lovos girgzda po 3metu naudojimo.
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 09 19, 11:40)
Sveikos visos, gal kas namuose turite lovas su tokiais platesniais mediniais sonais. Nemoku nupasakoti, na bet gal isivaizduojate - ciuzinio ismatavimai 160, o lovos gaunasi 190. Tai galvoju kazin kaip tie mediniai krastai? Ar nenusidauzai nakti koju? Ar lipdama is jos?  ax.gif Kvaili klausimai, bet - atrodo graziai, o kazin kaip su patogumu?

labai apsidaužo kojos į kampus. bet jei jums gražu, gal ir verta bus tada? g.gif
man kadangi net ir negražu, tai net nervindavo, kad visur beveik tik tokios lovos...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 09 20, 04:20)
labai apsidaužo kojos į kampus. bet jei jums gražu, gal ir verta bus tada?  g.gif
man kadangi net ir negražu, tai net nervindavo, kad visur beveik tik tokios lovos...

drinks_cheers.gif Kai ieskojom sau lovos, tai didziausia problema buvo surasti kokybiskos, padoriai atrodancios be tu krastu. Aciu dievui radom. Nes man tie krastai schmoll.gif Tuo labiau, kad namuose mazas vaikas, tai jauciu visi keliukai butu apdauzyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 09 20, 13:20)
labai apsidaužo kojos į kampus. bet jei jums gražu, gal ir verta bus tada?

Ačiū 4u.gif Kai tik apsigyvenom su vyru, nusipirkom be tokių kampų. Planuojam keisti lovą, dabar kaip ir su jais norėčiau. Mažų vaikų kol kas neplanuojam, tai galvojau gal gerai būtų smile.gif Bet jei ten reikės mėlynom kojom vaikščioti, tai geriau paieškosiu kitokios smile.gif

Dėkui už pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skinte: 21 rugsėjo 2009 - 23:00
QUOTE(Skinte @ 2009 09 21, 23:58)
Ačiū  4u.gif Kai tik apsigyvenom su vyru, nusipirkom be tokių kampų. Planuojam keisti lovą,  dabar kaip ir su jais norėčiau. Mažų vaikų kol kas neplanuojam, tai galvojau gal gerai būtų smile.gif Bet jei ten reikės mėlynom kojom vaikščioti, tai geriau paieškosiu kitokios smile.gif

Dėkui už pasisakymus  4u.gif

As va pries pora savaiciu uzsakiau is SBA, praeita savaite atveze, sia savaite jau miegu:) Irgi specialiai ieskojau be mediniu kampu, nes koju gaila. Dabar pas juos kaip tik akcijos, visai gera varianta radau. Kartu jamiau ciuzini su grotelem, bendroj sumoj 1600. Manau tikrai pigu.
Atsakyti
pantherrra, o kiek kainuoja parsisiusti tokia lova ax.gif , viskas toje e-parduotuveje wub.gif wub.gif wub.gif , cia is Airijos, kaip supratau smile.gif
Atsakyti
O gal kas girdejote atsiliepimu apie odines miegamijo lovas? Neapsisprendziu kokios noriu: klasikines (raizytos su dideliais galais) ar odines blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
cia gal as kvailai parasysiu, bet norejau paklausti kur rasti nebrangu ciuzini kad butu 160x195?
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 09 22, 21:25)
Sveikos,
cia gal as kvailai parasysiu, bet norejau paklausti kur rasti nebrangu ciuzini kad butu 160x195?

Sleepwell svediski ciuziniai . Prieinama kaina ir gera kokybe. Nestandartas195, tai kaina bus brangesne , bet paskaiciavus160x195 su pocket spyruoklem+HR porolonas kaina 1184 lt. Kaune, Nemuno baldu centre. Lateksinis 1716lt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 09 22, 21:25)
Sveikos,

Mums Lonas kazkada gamino nestandarta - 170x190. Tyla plius modelis uz ~1000Lt. Tik nezinau ar cia tamstai brangu butu, ar ne.
Atsakyti
parodysiu kokia mano drauge uzsisake koks grozis gamina Lietuvei tik daugiau i skandinavija veza . Jiems rekomendavo tai man pasigyre atsiunte per skaipa .
4000lt .
user posted image

Papildyta:
o si kede is istoriniu saltiniu surasta ir pagaminta kaip eksliuzyvas , man labai grazi wub.gif uzklausiau kainos . Bet jauciu kaip pasakys tai mazai nepasirodys ax.gif Kaip galvojat kiek galetu uzsiprasyti? Jei ana lova virsuj 4000 lt na is maumedzio medienos , gal kokia pusis butu pigiau . ax.gif As cia apie kede nelabai i tema ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 23 rugsėjo 2009 - 18:42