Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

o kur as idejau ne viena negrazi ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Sudarinėju ir aš savo miegamojo interjerą... užstrigau ties lova ... g.gif matau šiuo metu labai madingos masyvios odinės lovos, bet kol kas man arčiau širdies medinės (faneruotos), masyvios lovos wub.gif dar iškilo klausimėlis: kokias spinteles/lentynėles renkatės prie odinių lovų? Perkat/gaminant medinę lovą, tai ir spinteles prie lovos renkiesi iš tos pačios kolekcijos, o kaip su odinėmis lovomis?
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 08 29, 11:03)
Sveikos. Sudarinėju ir aš savo miegamojo interjerą... užstrigau ties lova ...  g.gif  matau šiuo metu labai madingos masyvios odinės lovos, bet kol kas man arčiau širdies medinės (faneruotos), masyvios lovos  wub.gif  dar iškilo klausimėlis: kokias spinteles/lentynėles renkatės prie odinių lovų? Perkat/gaminant medinę lovą, tai ir spinteles prie lovos renkiesi iš tos pačios kolekcijos, o kaip su odinėmis lovomis?

mačiau yra ir stilizuotų odinių ale spintelių .
o šiaip manau drąsiai galima rinkti ir medinę.

almidecor parduodama minksta serija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzio ziedai: 29 rugpjūčio 2009 - 10:32
madingos masyvios taciau ka daryti kai namuos mazai vietos ax.gif norisi kad erdves butu. man patinka kad kai lova aptraukta ji visa minksta patogu atsiremt i minksta galvugali ir lipant ar einant koju nenusidauzysi. Bet man grazu ir metalas, ir medis . nepatinka tik lovos is plokstes .
Atsakyti
QUOTE(geguzio ziedai @ 2009 08 29, 11:08)
mačiau yra ir stilizuotų odinių ale spintelių .
o šiaip manau drąsiai galima rinkti ir medinę.

almidecor parduodama  minksta serija

Ačiū 4u.gif odinę lovą nusižiūrėjau iš Softimus, bet ten spintelių nemačiau .... g.gif Turbūt teks kažką gamintis iš medžio, juolab kad dar reikės ir komodos ir TV staliuko, tai galima būtų atitaikyt bendrą stilistiką ...

QUOTE(pempe1 @ 2009 08 29, 11:28)
madingos masyvios taciau ka daryti kai namuos mazai vietos  ax.gif norisi kad erdves butu. man patinka kad kai lova aptraukta ji visa minksta patogu atsiremt i minksta galvugali ir lipant ar einant koju nenusidauzysi. Bet man grazu ir metalas, ir medis  . nepatinka tik lovos is plokstes .

Jei miegamasis nedidukas masyvi lova atrodytų nekaip. pas mus vietos pakankamai, dėl to džiaugiuosi galėdama įgyvendinti savo svajonę - pasistatyti didelę, masyvią lovą thumbup.gif ir su sekančiu teiginiu pilnai sutinku, juolab kad labai patinka lovos su atsikišusiais kraštais doh.gif dar vienas pliusas odinei lovai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fotografe @ 2009 08 25, 20:51)
Skaitau ir galvoju, kaip man pasisekė - MB nuėjo į dirbtuves, išrinko tinkamas ąžuolines lentas, dailiai apdirbo jas - štai ir lova: masyvi, tvirta, negirgždanti, nes lentos tinkamai išdžiovintos buvo, pats paruošė ir lentutes čiužiniui, kurį pirkome tikrai brangų, tad lova gavosi puiki ir patogi  bigsmile.gif

gal imesite nuotraukyte? smile.gif
Atsakyti

dabar labai balta spalva baldams labai populiari... doh.gif
[/quote]

turiu odine balta lova... grazu, balta, minksta, gera smile.gif
bet jei turite vaiku ar neduok dieve kate... tada tikrai nepatariu pirkti balta... geriau juoda arba ruda...
pati turiu kate... tai ta pajuodzarga jau visus lovos kampus apdraske doh.gif skyliu nera lotuliukas.gif , bet kampai pajuodave nuo jos draskymo...
bet vistiek grazu... juk balta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 08 29, 19:50)
Ačiū  4u.gif  odinę lovą nusižiūrėjau iš Softimus, bet ten spintelių nemačiau ....  g.gif  Turbūt teks kažką gamintis iš medžio, juolab kad dar reikės ir komodos ir TV staliuko, tai galima būtų atitaikyt bendrą stilistiką ...
Jei miegamasis nedidukas masyvi lova atrodytų nekaip. pas mus vietos pakankamai, dėl to džiaugiuosi galėdama įgyvendinti savo svajonę - pasistatyti didelę, masyvią lovą  thumbup.gif  ir su sekančiu teiginiu pilnai sutinku, juolab kad labai patinka lovos su atsikišusiais kraštais  doh.gif  dar vienas pliusas odinei lovai  smile.gif

o softimus dar nebankrutavo?
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 08 28, 17:58)
o ziurejai stai sita ? Gerai matosi konstrukcija

Užsisakėm iš Grafų baldų. Galėjo rinktis ir odines spinteles, bet norisi stalčiukų, kad kuo mažiau daikais apsikraut ir pakrovėjus ar šiaip kokias smulkmenas suslėpt būtų įmanoma rolleyes.gif
user posted image

QUOTE(geguzio ziedai @ 2009 08 30, 17:28)

Girdėjau tokias kalbas, bet Kaune jų salonas dar veikia - praeitą savaitę lankiausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzio ziedai @ 2009 08 30, 18:28)

pketkai sklinda, bet užsakymus priiminėja, ir kaip supratau nemažai jų turi, nes mums baldus pagaminti tik spalio pradžiai žadėjo ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 08 30, 18:39)
pketkai sklinda, bet užsakymus priiminėja, ir kaip supratau nemažai jų turi, nes mums baldus pagaminti tik spalio pradžiai žadėjo ...  g.gif

Negaliu garantuoti, bet kaži ar žada bankrutuot unsure.gif Tiesiog girdėjau, kad Vilniuje jų filialo jau nebėra g.gif
Atsakyti
na nzn ar tai pletkai apie softimus... bankroto byla
Atsakyti