o kur as idejau ne viena negrazi
Sveikos. Sudarinėju ir aš savo miegamojo interjerą... užstrigau ties lova ... matau šiuo metu labai madingos masyvios odinės lovos, bet kol kas man arčiau širdies medinės (faneruotos), masyvios lovos dar iškilo klausimėlis: kokias spinteles/lentynėles renkatės prie odinių lovų? Perkat/gaminant medinę lovą, tai ir spinteles prie lovos renkiesi iš tos pačios kolekcijos, o kaip su odinėmis lovomis?
QUOTE(Diija @ 2009 08 29, 11:03)
Sveikos. Sudarinėju ir aš savo miegamojo interjerą... užstrigau ties lova ... matau šiuo metu labai madingos masyvios odinės lovos, bet kol kas man arčiau širdies medinės (faneruotos), masyvios lovos dar iškilo klausimėlis: kokias spinteles/lentynėles renkatės prie odinių lovų? Perkat/gaminant medinę lovą, tai ir spinteles prie lovos renkiesi iš tos pačios kolekcijos, o kaip su odinėmis lovomis?
mačiau yra ir stilizuotų odinių ale spintelių .
o šiaip manau drąsiai galima rinkti ir medinę.
almidecor parduodama minksta serija
madingos masyvios taciau ka daryti kai namuos mazai vietos norisi kad erdves butu. man patinka kad kai lova aptraukta ji visa minksta patogu atsiremt i minksta galvugali ir lipant ar einant koju nenusidauzysi. Bet man grazu ir metalas, ir medis . nepatinka tik lovos is plokstes .
QUOTE(geguzio ziedai @ 2009 08 29, 11:08)
mačiau yra ir stilizuotų odinių ale spintelių .
Ačiū odinę lovą nusižiūrėjau iš Softimus, bet ten spintelių nemačiau .... Turbūt teks kažką gamintis iš medžio, juolab kad dar reikės ir komodos ir TV staliuko, tai galima būtų atitaikyt bendrą stilistiką ...
QUOTE(pempe1 @ 2009 08 29, 11:28)
madingos masyvios taciau ka daryti kai namuos mazai vietos norisi kad erdves butu. man patinka kad kai lova aptraukta ji visa minksta patogu atsiremt i minksta galvugali ir lipant ar einant koju nenusidauzysi. Bet man grazu ir metalas, ir medis . nepatinka tik lovos is plokstes .
Jei miegamasis nedidukas masyvi lova atrodytų nekaip. pas mus vietos pakankamai, dėl to džiaugiuosi galėdama įgyvendinti savo svajonę - pasistatyti didelę, masyvią lovą ir su sekančiu teiginiu pilnai sutinku, juolab kad labai patinka lovos su atsikišusiais kraštais dar vienas pliusas odinei lovai
QUOTE(Fotografe @ 2009 08 25, 20:51)
Skaitau ir galvoju, kaip man pasisekė - MB nuėjo į dirbtuves, išrinko tinkamas ąžuolines lentas, dailiai apdirbo jas - štai ir lova: masyvi, tvirta, negirgždanti, nes lentos tinkamai išdžiovintos buvo, pats paruošė ir lentutes čiužiniui, kurį pirkome tikrai brangų, tad lova gavosi puiki ir patogi
gal imesite nuotraukyte?
dabar labai balta spalva baldams labai populiari...
[/quote]
turiu odine balta lova... grazu, balta, minksta, gera
bet jei turite vaiku ar neduok dieve kate... tada tikrai nepatariu pirkti balta... geriau juoda arba ruda...
pati turiu kate... tai ta pajuodzarga jau visus lovos kampus apdraske skyliu nera , bet kampai pajuodave nuo jos draskymo...
bet vistiek grazu... juk balta
QUOTE(Diija @ 2009 08 29, 19:50)
Ačiū odinę lovą nusižiūrėjau iš Softimus, bet ten spintelių nemačiau .... Turbūt teks kažką gamintis iš medžio, juolab kad dar reikės ir komodos ir TV staliuko, tai galima būtų atitaikyt bendrą stilistiką ...
Jei miegamasis nedidukas masyvi lova atrodytų nekaip. pas mus vietos pakankamai, dėl to džiaugiuosi galėdama įgyvendinti savo svajonę - pasistatyti didelę, masyvią lovą ir su sekančiu teiginiu pilnai sutinku, juolab kad labai patinka lovos su atsikišusiais kraštais dar vienas pliusas odinei lovai
o softimus dar nebankrutavo?
QUOTE(pempe1 @ 2009 08 28, 17:58)
o ziurejai stai sita ? Gerai matosi konstrukcija
Užsisakėm iš Grafų baldų. Galėjo rinktis ir odines spinteles, bet norisi stalčiukų, kad kuo mažiau daikais apsikraut ir pakrovėjus ar šiaip kokias smulkmenas suslėpt būtų įmanoma
QUOTE(geguzio ziedai @ 2009 08 30, 17:28)
Girdėjau tokias kalbas, bet Kaune jų salonas dar veikia - praeitą savaitę lankiausi
QUOTE(geguzio ziedai @ 2009 08 30, 18:28)
pketkai sklinda, bet užsakymus priiminėja, ir kaip supratau nemažai jų turi, nes mums baldus pagaminti tik spalio pradžiai žadėjo ...
QUOTE(Diija @ 2009 08 30, 18:39)
pketkai sklinda, bet užsakymus priiminėja, ir kaip supratau nemažai jų turi, nes mums baldus pagaminti tik spalio pradžiai žadėjo ...
Negaliu garantuoti, bet kaži ar žada bankrutuot Tiesiog girdėjau, kad Vilniuje jų filialo jau nebėra
na nzn ar tai pletkai apie softimus... bankroto byla