Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(Sin City @ 2009 08 27, 08:54)
Mes tokia nusipirkom http://www.softimus....amojo-baldai/we  rolleyes.gif
Labai graziai atrodo, traukta sviesiu gobelenu, o ir gavom ziauriai pigiai, nes pirkom is ekspozicijos cool.gif

O, sita graziai atrodo, reiks eit apsidairyt. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 08 26, 18:54)
imesiu lovas kurios man labai patinka.....deja mano lova i tas lovas nepanasi....wink.gif paskubejau prikti....mano lova apvali ir tokia moderni....o dabar nagus griauziu kad tokia pirkau...wink.gif

viso lovos viena uz kita grazesnes man... biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
dabar labai balta spalva baldams labai populiari... doh.gif

100% mano sakonis! thumbup.gif bet gal teko uzmatyti kaineles?
Atsakyti
labutis ikelsiu stai sios panasaus stiliaus Nors foto paprastos bet ir lovos kaina prieinama kaina 1380lt
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image o si brangesne bet man paciai labai grazi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingee @ 2009 08 17, 22:47)
Sveikos, mergaites, labai ilgai ieskojau savo svajoniu lovos. Apvaziavau visa Kauna. Issirinkau labai paprasta, naturalaus azuolo ir labai dziaugiuos. gal kam patiks. www.fornestas.lt

4u.gif
Noreciau papildyti, kad kiekviena issirinkta lova (ANDRE, FRENA, BRENTO) galima apdailinti pageidaujama spalva is turimo spalvu katalogo thumbup.gif
Plati ANDRE lovu galvugalio natur.odu spalvu palete palengvins naujos lovos pritaikyma Jusu interjere wub.gif
Dauguma gaminių galima įsigyti iš karto, nelaukiant, kol bus pagaminta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratelexxx: 28 rugpjūčio 2009 - 00:47
pempe, ta didžiulė lenta, kuri dominuoja tavo įdėtose nuotraukose, gadina visą vaizdą, atrodo primityviai ir per daug masyviai. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(lovely @ 2009 01 20, 20:51)
Jusu miegamasis labai grazus, panasu ziurinejome su MB, bet man nepatinka kojugalis uzdaras.Turiu bloga iproti kojas iskisti lotuliukas.gif ,kad kabarotu lotuliukas.gif

Visi tokio tipo komplektai dažniausiai turi skirtingas lovas: su galais ir be galų 4u.gif
Atsakyti
ir aš renkuosi mikštą lovą, labai garžios ail desing kataloguose... tik kainos nemažos. panašu, kad rinksimės kažką pigesnio... nes nepaisant visų grožių lovoje patogiausias ir svarbiausias čiužinys.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2009 08 27, 20:59)
labutis ikelsiu stai sios panasaus stiliaus Nors foto paprastos bet ir lovos kaina prieinama kaina 1380lt
[user posted image

Apatine balta visai nieko. Kur galima Vilniuj pamatyt gyvai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo acuktuvaz: 28 rugpjūčio 2009 - 09:22
Sveikos 4u.gif

mūsų lova labai panaši į šitą, tiek spalva, tiek forma. Tik šonai ne tokie platūs. Su dėže patalynei. Pirkom SBA balduose Kaune. Esu girdėjusi neigiamų atsiliepimų apie juos, bet kol kas nusiskundimų neturim. smile.gif
Šiuo metu mačiau kaina apie 2500 Lt.

QUOTE(Isabelle @ 2009 08 26, 18:54)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 08 28, 10:21)
Apatine balta visai nieko. Kur galima Vilniuj pamatyt gyvai?

nezinau uzklauski idedu nuoroda http://interjeruvizija.lt/apie_mus.php
idedu dar keleta man grazu nezinau kaip jums
user posted image

Dar radau , tik kitur graziu metaliniu
user posted image
user posted imageman si labai miela
user posted image
o cia kalves vaizdas wub.gif
user posted image
Papildyta:

QUOTE(geguzio ziedai @ 2009 08 28, 10:19)
ir aš renkuosi mikštą lovą, labai garžios ail desing kataloguose... tik kainos nemažos. panašu, kad rinksimės kažką pigesnio... nes nepaisant visų grožių lovoje patogiausias ir svarbiausias čiužinys.

o kurios tau patiko ? kokios kainos ? Pritariu labai svarbu patogus ciuzinys bigsmile.gif nes kai sonai skauda tai koks ten dziaugsmas ax.gif pasigirdiu po ilgu ieskojimu ir bandymu jau miegu kaip princese rolleyes.gif niekas nebetirpsta ax.gif . Atradau nauja hobi pamegau zurnalus apie interjera ir siap dazniau pradejau namus po truputi keist . vakar buvau tapetu pirkt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 28 rugpjūčio 2009 - 17:47
user posted image
QUOTE(Diax @ 2009 08 25, 12:56)
Jų tinklalapyje tokios lovos nėra  blush2.gif Mes irgi žiūrinėjamės su odiniu galvūgaliu. Bet kartu norime, kad būtų ir patalynės dėžė su gerais lankstais (ją naudosime kasdien). Gal kas gali ką nors pasiūlyti  g.gif

Apvažiavom visą Kauną. Rezultatas: išsirinkom Klaipėdos sofų lovą Queen (su nuolaida ir gerais lankstais, kaina 3500 Lt; bet apsižiūrėjom, kad nelabai tinka mums jos gabaritai - lieka per siauras praėjimas  verysad.gif ) ir Grafų baldų Lovą 2 (bet labai abejotini jos lankstai, o ir dėl pačios lovos kokybės kažko pergyvenu; kaina 1890, gal dar ir nuolaidą galėtume tai kainai gauti). Šiaip Lova 2 mums priimtinesnė - paprastesnė, gabaritai idealiai tinkami, bet labai stabdo kokybė. Esam dideliuose apmąstymuose... Gal kokių patarimų sulauksiu, padėsiančių apsispręsti  smile.gif

o ziurejai stai sita ? Gerai matosi konstrukcija
user posted image
dar net galvugalis pasikelia
user posted image
ismatavimai palygint kompaktiska
user posted image
user posted image
Papildyta:
oi net 2 kartus pakartojau ax.gif merginos noriu paklaust is metaliniu kuri jums grazi ar vidurine ne per daug israitymu ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos blush2.gif padekit man.noriu metalines lovos niekur nerandu grazios g.gif gal zinot parduotuves Vilniuje kur galeciau paziureti?Buciau dekinga.beje kaina nesvarbu...aisku gerai butu ,kad pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiukas @ 2009 08 28, 21:40)
sveikos merginos  blush2.gif padekit man.noriu metalines lovos niekur nerandu grazios g.gif gal zinot parduotuves Vilniuje kur galeciau paziureti?Buciau dekinga.beje kaina nesvarbu...aisku gerai butu ,kad pigiau ax.gif

Čia pažiūrėkit smile.gif http://www.baldai.iv...vi-darbo-baldai
Dar man patiko baldų rojuje (Kaune), bet manau, kad ir Vilniuje turėtų būti. Ten berods ispaniškos lovytės buvo, tik brangesnės, nei šioje nuorodoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 28 rugpjūčio 2009 - 22:02