Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(ing... @ 2009 07 25, 16:55)
gal galima būtų tikslesnį adresą? ar čia tie sandėliai turgaus pusėje? jei ten, tai mes buvome nulėkę, bet jau darbo laikas pasibaigęs matyt buvo  verysad.gif  durys tokios su reklama, kad minkšti baldai, baldų remontas... būčiau labai dėkinga už informaciją  4u.gif

Ne, brangute, čia ne tie turgaus sandėliai. Priešingoje gatvės pusėje yra daugiaaukštis - kažkokia buvusi gamykla. Adreso tikslaus nežinau, bet geriausia įeiti nuo Čiurlionio g. pusės. Jie šiaip neprekiauja - reikia tartis telefonu. Man atrodo čia yra jų svetainė: http://www.dvylikakedziu.lt/.

Turiu nufotografavusi kelias tokias lovas, bet nemoku čia įdėti nuotraukų. Einu pasitreniruoti unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas nors pastaruoju metu pirkote dvigule lova su patalynes deze?
Gal ka galite rekomenduoti? Noreciau 160x2000 sokoladines spalvos, tik su galvugaliu.
Atsakyti
aš mačiau gražių lovų umberto salotti. o tą firmą veža nemažai kas lietuvoje, ir dubingiai, ir interio, ir dar kažkur esu mačiusi. tik va, įdomu, kaip kokybė.
Atsakyti
Neištyriau ar į Lietuvą užsakyti galima, bet štai kokią lovą radau. smile.gif

user posted image

Nuoroda ir dar keletas įdomių variantų čia.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2009 07 27, 13:59)
niu faina  thumbup.gif

o man
lova šita patiko  smile.gif

aisku skonio reikialas,bet lovos su tokiais atsikisimais labai nekompaktiskos (tik erdviems ir dedeliems kambariams) ir nepatogios ( tik kojom nusidauzyti i sonus biggrin.gif ), sakau is patirties, be to jai noresi uzdeti uztiesala tada isvis tu sonu nesimatys. bet kaip sakau cia tik mano nuomone.
Atsakyti
Sveikos, mergaites, labai ilgai ieskojau savo svajoniu lovos. Apvaziavau visa Kauna. Issirinkau labai paprasta, naturalaus azuolo ir labai dziaugiuos. gal kam patiks. www.fornestas.lt
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Man asmeniškai tai labai patinka "amerikietiško " stiliaus lovos, dideliais storais čiužiniais, aukštai iškeltos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2009 08 23, 21:19)
Man asmeniškai tai labai patinka "amerikietiško " stiliaus lovos, dideliais storais čiužiniais, aukštai iškeltos  wub.gif

Na jei didziulis miegamasis tada ok.
O va man uzduotis surasti kokia lengvai atrodancia, kambario neuzgriozdinancia lova rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2009 08 05, 17:34)
Sveiki,

gal kas nors pastaruoju metu pirkote dvigule lova su patalynes deze?
Gal ka galite rekomenduoti? Noreciau 160x2000 sokoladines spalvos, tik su galvugaliu.

kaip tik pirkome is geru baldu fabriko lova softline - odinis galvugalis ir krastai. salonuose jos kaina apie 1700 be akciju.
Atsakyti
QUOTE(Wilidza @ 2009 08 25, 11:48)
kaip tik pirkome is geru baldu fabriko lova softline - odinis galvugalis ir krastai. salonuose jos kaina apie 1700 be akciju.

Jų tinklalapyje tokios lovos nėra blush2.gif Mes irgi žiūrinėjamės su odiniu galvūgaliu. Bet kartu norime, kad būtų ir patalynės dėžė su gerais lankstais (ją naudosime kasdien). Gal kas gali ką nors pasiūlyti g.gif

Apvažiavom visą Kauną. Rezultatas: išsirinkom Klaipėdos sofų lovą Queen (su nuolaida ir gerais lankstais, kaina 3500 Lt; bet apsižiūrėjom, kad nelabai tinka mums jos gabaritai - lieka per siauras praėjimas verysad.gif ) ir Grafų baldų Lovą 2 (bet labai abejotini jos lankstai, o ir dėl pačios lovos kokybės kažko pergyvenu; kaina 1890, gal dar ir nuolaidą galėtume tai kainai gauti). Šiaip Lova 2 mums priimtinesnė - paprastesnė, gabaritai idealiai tinkami, bet labai stabdo kokybė. Esam dideliuose apmąstymuose... Gal kokių patarimų sulauksiu, padėsiančių apsispręsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 08 25, 11:56)
Jų tinklalapyje tokios lovos nėra  blush2.gif Mes irgi žiūrinėjamės su odiniu galvūgaliu. Bet kartu norime, kad būtų ir patalynės dėžė su gerais lankstais (ją naudosime kasdien). Gal kas gali ką nors pasiūlyti  g.gif

Apvažiavom visą Kauną. Rezultatas: išsirinkom Klaipėdos sofų lovą Queen (su nuolaida ir gerais lankstais, kaina 3500 Lt; bet apsižiūrėjom, kad nelabai tinka mums jos gabaritai - lieka per siauras praėjimas  verysad.gif ) ir Grafų baldų Lovą 2 (bet labai abejotini jos lankstai, o ir dėl pačios lovos kokybės kažko pergyvenu; kaina 1890, gal dar ir nuolaidą galėtume tai kainai gauti). Šiaip Lova 2 mums priimtinesnė - paprastesnė, gabaritai idealiai tinkami, bet labai stabdo kokybė. Esam dideliuose apmąstymuose... Gal kokių patarimų sulauksiu, padėsiančių apsispręsti  smile.gif

Žinok mes Klaipėdos sofų baldu labai nepatenkinti, pradedant oda baigiant pačia lovos kokybe. Nepraėjus nė porai metų mūsų sofa lova atrodo kaip atitarnavus gerus 10 metų. Sakiau daugiau jokių baldų nepirksim iš šitos firmos.
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2009 08 25, 14:37)
Žinok mes Klaipėdos sofų baldu labai nepatenkinti, pradedant oda baigiant pačia lovos kokybe. Nepraėjus nė porai metų mūsų sofa lova atrodo kaip atitarnavus gerus 10 metų.  Sakiau daugiau jokių baldų nepirksim iš šitos firmos.

eina sau, gerai kad pamačiau jūsų komentarą, kaip tik planavom pirk iš klaipėdos sofų doh.gif bandysim žiurinėtis kitur
Atsakyti