Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(dais @ 2009 07 23, 11:51)
Iš tiesų gražios, tačiau kiek domėjausi tai salone bus tik rugpjūtį.Kol kas jų nėra.

ir kaina kanda wink.gif man jos gražios bet gan griozdiškos unsure.gif
Atsakyti
O mane domina nebrangios lovatiesės, gali būti satinas , kaip aš vadinu slidžios medžiagos, kad galėtume nupurtyti ar nuvalyti šepečiu šuns pūkelius, jau pledinių nenoriu, nes vaje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elipsė @ 2009 07 23, 20:48)
O mane domina nebrangios lovatiesės, gali būti satinas , kaip aš vadinu slidžios medžiagos, kad galėtume nupurtyti ar nuvalyti šepečiu šuns pūkelius, jau pledinių nenoriu, nes vaje  doh.gif

geriausiai - šūnelių į lovą nepriimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefertite2006 @ 2009 07 23, 22:54)
geriausiai - šūnelių į lovą nepriimt  smile.gif

Aha, bet velu, pripratinom smile.gif Geriau patarkite kur rasti pigiau lovatiesę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elipsė @ 2009 07 24, 11:05)
Aha, bet velu, pripratinom  smile.gif Geriau patarkite kur rasti pigiau lovatiesę  mirksiukas.gif

Galima pasisiūdinti rolleyes.gif Bent pati, taip ir žadu daryti (žinoma, pati nesėdėsiu prie siuvimo mašinos, nes nemoku biggrin.gif ).

O šiaip esu mačiusi neblogų Kauno Urme, turbūt ir Gariūnuose būtų (nemačiau iš kurio miesto esat ax.gif ). Tik reikia klausti patalynės skyriuose, kad parodytų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 07 24, 12:14)
Galima pasisiūdinti  rolleyes.gif Bent pati, taip ir žadu daryti (žinoma, pati nesėdėsiu prie siuvimo mašinos, nes nemoku  biggrin.gif ).

O šiaip esu mačiusi neblogų Kauno Urme, turbūt ir Gariūnuose būtų (nemačiau iš kurio miesto esat  ax.gif ). Tik reikia klausti patalynės skyriuose, kad parodytų  rolleyes.gif

Iš Vilniaus.Ačiū, bandysiu ieškoti Gariūnuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2009 01 13, 20:04)
maniskiui tai sita patinka, bet as visaip ji bandau atkalbeti
LOVA
o man patinka kuklesnes, va tokios
mano.LOVA

antroji lova labai grazi wub.gif mano vyras norejo tik odines lovos, tad ne per seniausiai ir isigijome. is pradziu as buvau pries, bet dabar labai dziaugiuosi, nes graziai ir siuolaikiskai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaune, Vytauto pr. pradžioje, sandėlyje pirkome pigių lovų į sodybą (100- 200 Lt). Visos smetoniškos. Tinka ir vaikui, ir suaugusiam. Ir vertė tokių baldų niekada nesumažės. Tiks augs. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina76 @ 2009 07 25, 10:10)
Kaune, Vytauto pr. pradžioje, sandėlyje pirkome pigių lovų į sodybą (100- 200 Lt). Visos smetoniškos. Tinka ir vaikui, ir suaugusiam. Ir vertė tokių baldų niekada nesumažės. Tiks augs.  rolleyes.gif

gal galima būtų tikslesnį adresą? ar čia tie sandėliai turgaus pusėje? jei ten, tai mes buvome nulėkę, bet jau darbo laikas pasibaigęs matyt buvo verysad.gif durys tokios su reklama, kad minkšti baldai, baldų remontas... būčiau labai dėkinga už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina76 @ 2009 07 25, 11:10)
Kaune, Vytauto pr. pradžioje, sandėlyje pirkome pigių lovų į sodybą (100- 200 Lt). Visos smetoniškos. Tinka ir vaikui, ir suaugusiam. Ir vertė tokių baldų niekada nesumažės. Tiks augs.  rolleyes.gif

foto, foto įdėkit 4u.gif
Atsakyti
http://www.magre.lt/...a...t=det&id=58

Na o mes vakar taip pat išsirinkome lovą, mūsų medaus mėnesiui bus kaip tik blush2.gif Ti mūsų bus visiškai balta o pagalvės juodos, mažai raštuotos.
Atsakyti
QUOTE(margaake @ 2009 07 27, 14:08)
http://www.magre.lt/...a...t=det&id=58

Na o mes vakar taip pat išsirinkome lovą, mūsų medaus mėnesiui bus kaip tik  blush2.gif Ti mūsų bus visiškai balta o pagalvės juodos, mažai raštuotos.

niu faina thumbup.gif

o man
lova šita patiko smile.gif
Atsakyti