Lova, jei taupot pinigus reikia pirkti iš parduotuvės , belgišką iš popieriaus, dengta aukšto slėgio plėvele- kainuos iki 1000 Lt , bus gražiu šiuolaikišku raštu ir pakankamai patvari už tokią kainą ( jei nereikės kraustytis kas pusę metų) Jei norit ko nors labai gražaus , bet nelabai brangiai tai reikia gamintis (kopijuoti geriausias ) už 2500-2900 Lt išeis su patalynės dėže, geromis grotelėmis, ypač modernaus dizaino, su pora stalčiukų (be rankenėlių , BLUM bėgeliai su amortizatoriais ir atmetimais), su atvežimu, sustatymu ir garantija ir labai graži jei norit medinės iki 3500 lt turi kainuoti klasikinė ar moderni su grotelėmis , su atvežimu ir sumontavimu, o už 4500-5000 galima pasidaryti ypač prašmatnią medinę lovą su spintelėmis iš balinto, sendinto ar norima spalva nubeicuoto ir lakuoto medžio, su rankų darbo apdaila ir visokiai pribombasais... Na o aukščiau reklamuojamuose balduose pažiūrėkit kiek ten medžio ir kiek popieriaus , tiesa uždengto su labai kokybiška danga. Tokią lovą pasigaminti iš ąžuolo ir padengti bet kokia spalva kainuoja iki 4000 Lt su grotelėmis,atvežimu, norimos spalvos...
gal kitą kartą parašysiu apie virtuves , o jei norit galit ir ko paklausti....
Jei norit ko nors labai gražaus , bet nelabai brangiai tai reikia gamintis (kopijuoti geriausias ) už 2500-2900 Lt išeis su patalynės dėže, geromis grotelėmis, ypač modernaus dizaino, su pora stalčiukų (be rankenėlių , BLUM bėgeliai su amortizatoriais ir atmetimais), su atvežimu, sustatymu ir garantija ir labai graži
aš nesiruošiau čia ko reklamuoti , tik pasakiau kokios yra realios kokybiško gaminio pagaminimo ir pristatymo kainos .Galiu atsakyti į klausimus apie medžiagas, kokybę, kainas ......
Iš kitos pusės jau gavau porą jūsų laiškų dėl konkrečių baldų , padarykim taip : visus tokius paklausimus aš permesiu baldžiui , o jis tegu ir aiškina kas ir kaip . O vėliau galėsit arba girti arba peikti
aš nesiruošiau čia ko reklamuoti , tik pasakiau kokios yra realios kokybiško gaminio pagaminimo ir pristatymo kainos .Galiu atsakyti į klausimus apie medžiagas, kokybę, kainas ......
Iš kitos pusės jau gavau porą jūsų laiškų dėl konkrečių baldų , padarykim taip :
visus tokius paklausimus aš permesiu baldžiui , o jis tegu ir aiškina kas ir kaip . O vėliau galėsit arba girti arba peikti
Čia galite pamatyti ką naujo ir gražaus padaro pasaulyje . Atsispaudi spalvotai ir eini pas vietinį gamintoją, kokios turi būti kainos jau rašiau. http://www.laflat.co...droom-c-11.html
Iš kitos pusės jau gavau porą jūsų laiškų dėl konkrečių baldų , padarykim taip :
visus tokius paklausimus aš permesiu baldžiui , o jis tegu ir aiškina kas ir kaip . O vėliau galėsit arba girti arba peikti
Čia galite pamatyti ką naujo ir gražaus padaro pasaulyje . Atsispaudi spalvotai ir eini pas vietinį gamintoją, kokios turi būti kainos jau rašiau. http://www.laflat.co...droom-c-11.html