Yra galimybė užsisakyti miegamojo baldus iš laminuotos plokštės mažesne nei parduotuvėje kaina. Lovos , komodos, vaikų lovytė su stalčiais, spintos su stumdomomis durimis ir kt. Meistrai yra tikrai savo amato specai, todėl galime pagaminti ir kažką netradiciško. Galiu atsiūsti standartinių baldų nuotraukas, konsultuoju. Galimybės didelės, kokybė užtikrinta. E-paštas tamstta@yahoo.pl
QUOTE(lovely @ 2008 12 21, 23:48)
Antrus metus guliu sioje lovoje http://www.optimata....img=168#gallery dydis 2*2 man ji super, o ir ciuzini gera savo mieste radome uz gera kaina.
Kokia jusu lovos kaina? Labai faina
QUOTE(lovely @ 2008 12 21, 23:48)
Antrus metus guliu sioje lovoje http://www.optimata....img=168#gallery dydis 2*2 man ji super, o ir ciuzini gera savo mieste radome uz gera kaina.
tikrai šauni
QUOTE(Monrutė @ 2009 01 04, 12:24)
tikrai šauni
Na man irgi patiko, tik idomu tie islinde mediniai krastai. Ar kai lipate is lovos nepersibraukete koju, jauciu visos kojos melynem butu nusetos, nebent kiekviena karta lipant ar islipant is lovos reiketu galvoti kaip cia graziai neuzsigauti
QUOTE(Natusia @ 2009 01 04, 12:27)
Na man irgi patiko, tik idomu tie islinde mediniai krastai. Ar kai lipate is lovos nepersibraukete koju, jauciu visos kojos melynem butu nusetos, nebent kiekviena karta lipant ar islipant is lovos reiketu galvoti kaip cia graziai neuzsigauti
vat vat. aš iki šiol noriu lovos be tų kraštų, kiek visko žiūriu, nu vis tiek kažkas yra, o viena rėmo, ant kurio čiužinys uždetas, irgi nesinori, tad ir esam dar be lovos, tik čiužinį turim
Tokia lova gal ir graži, bet tikrai nepraktiška, nes aštrūs kampai ir išlindę kraštai, kol nepriprasi, tol bus mėlynės. Ir nepatogu išlipti iš lovos
Papildyta:
Kadangi mūsų interjeras klasikinis, rinkomės "Tomasella" miegamojo baldus, visas šis komplektas. Neperkrautas ir l. patogus.
Papildyta:
Kadangi mūsų interjeras klasikinis, rinkomės "Tomasella" miegamojo baldus, visas šis komplektas. Neperkrautas ir l. patogus.
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 04, 12:38)
Tokia lova gal ir graži, bet tikrai nepraktiška, nes aštrūs kampai ir išlindę kraštai, kol nepriprasi, tol bus mėlynės. Ir nepatogu išlipti iš lovos
Papildyta:
Papildyta:
grazus ir nevarginantis; tik nelabai tinkantis musu standartiniams miegamiesiems, nes erdve nuotraukoje irgi labai maloniai nuteikia
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 04, 12:38)
Papildyta:
Papildyta:
Man irgi patiko Jusu komplektas, gal galetumete pasakyti bent apytiksle sio komplekto kaina? Ar pirkote ir spinta, ir komoda? o ciuzini atskirai pirkote?
Aciu
Natusia, mes jį pirkome prieš septynerius metus, tad kainos tais laikais buvo kitokios, palyginus su tuometiniu valiutos kursu. Bet viskas (lova, dvi spintelės, keturių durų spinta, komoda, veidrodis) kainavo apie 14 000 Lt. Čiužinys atskirai. Šiaip juk galima pirkti ne visą komplektą, o tik reikiamas dalis, tada standartinio miegamojo kambarys bus erdvesnis. Baldai kokybiški, patogūs. Rinkomės ilgai ir iš daug variantų, šis buvo optimaliausias, nes spinta labai gera, viduje buvo galima rinktis skirtingus "vidurius".
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 04, 19:27)
Natusia, mes jį pirkome prieš septynerius metus, tad kainos tais laikais buvo kitokios, palyginus su tuometiniu valiutos kursu. Bet viskas (lova, dvi spintelės, keturių durų spinta, komoda, veidrodis) kainavo apie 14 000 Lt. Čiužinys atskirai. Šiaip juk galima pirkti ne visą komplektą, o tik reikiamas dalis, tada standartinio miegamojo kambarys bus erdvesnis. Baldai kokybiški, patogūs. Rinkomės ilgai ir iš daug variantų, šis buvo optimaliausias, nes spinta labai gera, viduje buvo galima rinktis skirtingus "vidurius".
Tai gal kartais numanote , ar kaina butu dabar mazesne? Aisku mums nereiketu spintos, pasiderintume . O kokie lovos ismatavimai?
Kainų tikrai nežinau ir net nenumanau, bet kai tokios nuolaidos visur, tikriausiai bus lanksčios kainos. Lova standartinė dvigulė, berods 2 x 2
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 04, 19:35)
Kainų tikrai nežinau ir net nenumanau, bet kai tokios nuolaidos visur, tikriausiai bus lanksčios kainos. Lova standartinė dvigulė, berods 2 x 2
Aciu, l. gerai, kad tokia plati, maziau 180cm nepirkciau