QUOTE(disi @ 2008 07 01, 23:16)
Na, išsirinkti lovą nėra taip jau ir paprasta.Ir aš jau pradedu galvoti, kad pati nebežinau ko noriu. Buvau nusižiūrėjusi Optimatos "Doris", ale, kai susumuoji-lova+2spintelės+komoda ir gaunasi apie 6000Lt
Na, pradžiai investavom bent į gerą ortopedinį čiužinį.
Radau Jonavos gamintojų "Baldai jums" tokį modeliuką
Lova
Vadinasi "DIMARO", kaina padori. Skambinausi į įmonę, sakė gamina iš masyvo, pagrinde vokiečiams ir dar truputį Lietuvoj parduoda.Gal kuri turit tokią lovą? Gyvai nesu mačiusi, reikės iki Jonavos palėkti pažiūrėti kaip atrodo, kad nepirkti katės maiše
Mes ieskojom medines lovos ir dar visokiu estetiniu reikalavimu turejom. Issirinkom Dimaro vysnios spalvos. Jau metai naudojam, superpatenkinti esam. Beje ciuzini gera pirkom Tempur. Pagalvojom, kad geriau be spintos pagyvensim kuri laika, bet jau miegosim su komfortu.
Lova labai patvari, nejuda, negirzgia, kai buvau
tai ciuzinis tiesiog issigelbijimas buvo. Beje mes pirkom Vilniuje, SBA balduose, nes turejom ten nuolaida, o dabar uzsisakem prie tos lovos spinteles UNO is Jonavos "Baldai Jums", tai nesu patenkinta aptarnavimu. Sake tik perveskit pinigus, ir atvesime baldelius. Po to prasidejo: jau buvom pakave, bet nubrozdinom sona, palaukite dvi savaites, po to sio metu tokios spalvos nedazo, palaukite dar puse menesio... Zodziu po 1.5 menesio gal but atvez.
P.S. Jei kam reikia 5% nuolaidos is Baldai Jums, rasykit, uz simboline kaina suorganizuosiu.