Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

o ka manote apie dormeo ortopedic ciuzinius?
uzsisakiau - dabar nekantraudama laukiu. gal kuri naudojate - noriu suzinoti, ar esate patenkintos, ar jis bus labai minkstas, ar ne.
Atsakyti
Kazkada SBA maciau pintas dvigules, dabar ziuriu jau nera. Gal kas zino , kur ju yra, t.y. pintu lovu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2008 09 19, 11:41)
Kazkada SBA maciau pintas dvigules, dabar ziuriu jau nera. Gal kas zino , kur ju yra, t.y. pintu lovu? g.gif

si savaitgali maciau pinta dvigule lova SBA
Atsakyti
QUOTE(balandele1 @ 2008 08 03, 21:25)
As savo lovyte pirkau is Softimus, jai buvo akcija, tai ir kaina normali gavosi  thumbup.gif
user posted image

Cituoju su nuotrauka, gal geriau pastebėsit 4u.gif
Norėjau paklaust, ar kas miegat tokioje? Kaip patogi? Ar negirgžda? Kokie pastebėjimai, nusiskundimai?
Nes ir mes tokią nusižiūrėjom, tai norėtųsi išgirst realią nuomonę, ne tik pardavėjų liaupses... ax.gif Ir akcija kaip tik... dažnokai ten akcijos, gal neperka, gal negeros... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 20 rugsėjo 2008 - 08:30
Pasimaivysiu tecio ranku darbo lovyte is savojo miegamojo ax.gif

user posted image

user posted image

aukstis su ciuziniu 70cm rolleyes.gif

Paciame miegamajame dar truksta siokios tokios apdailos, siokiu tokiu baldeliu ir interjero detaliu, taciau esme stovi vietoje bigsmile.gif

O cia spinta

Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2008 09 21, 19:20)
Pasimaivysiu tecio ranku darbo lovyte is savojo miegamojo  ax.gif

user posted image

user posted image

aukstis su ciuziniu 70cm  rolleyes.gif 

Paciame miegamajame dar truksta siokios tokios apdailos, siokiu tokiu baldeliu ir interjero detaliu,  taciau esme stovi vietoje  bigsmile.gif

O cia spinta

nerealu thumbup.gif wub.gif !!! O tete nenori dar viena tokia pagaminti, pirksiu!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2008 09 19, 19:11)
si savaitgali maciau pinta dvigule lova SBA

Dekui, reiks nulekt i SBa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievutė @ 2008 07 24, 22:23)
o ka manote apie Jonavos baldu lovas? tinklapio nerandu g.gif bet vienoj parduotuvej radau, dailiai atrodo, berzines lovytes rolleyes.gif ar kas zinot kokia is tikruju ju kokybe? 4u.gif

Kaip Jonavos baldu kokybe - nezinau, bet lovu geru yra Arbalde, prie sirdies chirurgijos klinikos. Kainos tikrai superines. Draugai rekomendavo. Dar nepirkom, bet esu nuziurejusi kelis neblogus variantus. Ten, kiek zinau uzsisakyti negalima, pamatei-tinka-perki. O jei niekas nepatinka, tai teks uzsukti ne karta, nes kazkaip ten daznai keiciasi ta ekspozicija. O dar gali atsiusti nuotraukas is sales, man koki menesi kas savaite vis siunte, bet buvom isvyke, tai nebuvo kaip nuvaziuoti "gyvai" pasiziureti. dar galima ziureti ju svetaineje:

www.arbaldas.lt

Man labiausiai patinka, kad ten kainos jau su viskuo: ciuzinys, groteles ir t.t. - viskas kartu, nereikia nieko pliusuoti thumbup.gif Nes, kiek esame parduotuviu apvaziave, visur tas kainas raso atskirai: pamatai kokia lovyte, dvigule, uz kokiu 1800, o ten pasirodo, dar + groteles + ciuziniai ir ziurek, jau kokie 3000 - 4000 Lt
Atsakyti
ar yra merginų kurios odines lovas pirko siauliuose? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gp0629 @ 2008 09 03, 10:37)
Sveikos,
Parasiau miegamuju skirelyje blush2.gif  o dabar radau konkreciai apie lovas pokalbius.
Mamytes, gal kas pirkot NATKS MIEBELS lova?
Kaip Jums ju kokybe, gal galit parasyti atsiliepimus?
smile.gif

Mano sesuo turi nusipirkus, ji labai džiaugiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2007 10 02, 21:39)
mes tai pirkom lovą iš SBA baldų - graži ji man ir patogi smile.gif va tokia:
lova
bet jau aptarnavimas ten.. sakiau daugiau niekad nebeturėsiu reikalų su jais.. schmoll.gif

man ir ši lovytė visai patiko ax.gif ir kaina nesikandžioja, gal gali pasidalinti įspūdžiais 4u.gif ar dar nesubyrėjot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gp0629 @ 2008 09 03, 10:37)
Mamytes, gal kas pirkot NATKS MIEBELS lova?
Kaip Jums ju kokybe, gal galit parasyti atsiliepimus?
smile.gif

Kokybė aš neabejoju, kad puiki smile.gif tik kainos kandžiojas doh.gif
Atsakyti