o ka manote apie dormeo ortopedic ciuzinius?
uzsisakiau - dabar nekantraudama laukiu. gal kuri naudojate - noriu suzinoti, ar esate patenkintos, ar jis bus labai minkstas, ar ne.
Kazkada SBA maciau pintas dvigules, dabar ziuriu jau nera. Gal kas zino , kur ju yra, t.y. pintu lovu?
QUOTE(Dianule @ 2008 09 19, 11:41)
Kazkada SBA maciau pintas dvigules, dabar ziuriu jau nera. Gal kas zino , kur ju yra, t.y. pintu lovu?
si savaitgali maciau pinta dvigule lova SBA
QUOTE(balandele1 @ 2008 08 03, 21:25)
Cituoju su nuotrauka, gal geriau pastebėsit
Norėjau paklaust, ar kas miegat tokioje? Kaip patogi? Ar negirgžda? Kokie pastebėjimai, nusiskundimai?
Nes ir mes tokią nusižiūrėjom, tai norėtųsi išgirst realią nuomonę, ne tik pardavėjų liaupses... Ir akcija kaip tik... dažnokai ten akcijos, gal neperka, gal negeros...
Pasimaivysiu tecio ranku darbo lovyte is savojo miegamojo
aukstis su ciuziniu 70cm
Paciame miegamajame dar truksta siokios tokios apdailos, siokiu tokiu baldeliu ir interjero detaliu, taciau esme stovi vietoje
O cia spinta
aukstis su ciuziniu 70cm
Paciame miegamajame dar truksta siokios tokios apdailos, siokiu tokiu baldeliu ir interjero detaliu, taciau esme stovi vietoje
O cia spinta
QUOTE(*tiute* @ 2008 09 21, 19:20)
Pasimaivysiu tecio ranku darbo lovyte is savojo miegamojo
aukstis su ciuziniu 70cm
O cia spinta
aukstis su ciuziniu 70cm
O cia spinta
nerealu !!! O tete nenori dar viena tokia pagaminti, pirksiu!!!!
QUOTE(Uogienė @ 2008 09 19, 19:11)
si savaitgali maciau pinta dvigule lova SBA
Dekui, reiks nulekt i SBa
QUOTE(Ievutė @ 2008 07 24, 22:23)
o ka manote apie Jonavos baldu lovas? tinklapio nerandu bet vienoj parduotuvej radau, dailiai atrodo, berzines lovytes ar kas zinot kokia is tikruju ju kokybe?
Kaip Jonavos baldu kokybe - nezinau, bet lovu geru yra Arbalde, prie sirdies chirurgijos klinikos. Kainos tikrai superines. Draugai rekomendavo. Dar nepirkom, bet esu nuziurejusi kelis neblogus variantus. Ten, kiek zinau uzsisakyti negalima, pamatei-tinka-perki. O jei niekas nepatinka, tai teks uzsukti ne karta, nes kazkaip ten daznai keiciasi ta ekspozicija. O dar gali atsiusti nuotraukas is sales, man koki menesi kas savaite vis siunte, bet buvom isvyke, tai nebuvo kaip nuvaziuoti "gyvai" pasiziureti. dar galima ziureti ju svetaineje:
www.arbaldas.lt
Man labiausiai patinka, kad ten kainos jau su viskuo: ciuzinys, groteles ir t.t. - viskas kartu, nereikia nieko pliusuoti Nes, kiek esame parduotuviu apvaziave, visur tas kainas raso atskirai: pamatai kokia lovyte, dvigule, uz kokiu 1800, o ten pasirodo, dar + groteles + ciuziniai ir ziurek, jau kokie 3000 - 4000 Lt
ar yra merginų kurios odines lovas pirko siauliuose?
QUOTE(gp0629 @ 2008 09 03, 10:37)
Sveikos,
Parasiau miegamuju skirelyje o dabar radau konkreciai apie lovas pokalbius.
Mamytes, gal kas pirkot NATKS MIEBELS lova?
Kaip Jums ju kokybe, gal galit parasyti atsiliepimus?
Parasiau miegamuju skirelyje o dabar radau konkreciai apie lovas pokalbius.
Mano sesuo turi nusipirkus, ji labai džiaugiasi
QUOTE(cheery @ 2007 10 02, 21:39)
mes tai pirkom lovą iš SBA baldų - graži ji man ir patogi va tokia:
lova
bet jau aptarnavimas ten.. sakiau daugiau niekad nebeturėsiu reikalų su jais..
lova
bet jau aptarnavimas ten.. sakiau daugiau niekad nebeturėsiu reikalų su jais..
man ir ši lovytė visai patiko ir kaina nesikandžioja, gal gali pasidalinti įspūdžiais ar dar nesubyrėjot
QUOTE(gp0629 @ 2008 09 03, 10:37)
Kokybė aš neabejoju, kad puiki tik kainos kandžiojas