man sitas variantas labai graziai atrodo su MB noretume tokios lovos, kaip tik vakar ziurinejom....tik idomu kokia kokybe jos ir kainos internete neradom
QUOTE(Greece @ 2008 08 22, 10:57)
Sveikos, Super mamos,
kadangi niekur nerandu informacijos, pagalvojau kad pats laikas kreiptis i ekspertes
viename zurnale maciau pakialiama lova, ir labai tokios noreciau savo bute. Taip gerokai pataupyciau buto erdve, nes turiu tik viena kambari
beda tik kad niekaip nerandu kas tai galetu padaryti, kur galima uzsisakyti
Gal galit ka patarti? Butu labai didelis aciu
kadangi niekur nerandu informacijos, pagalvojau kad pats laikas kreiptis i ekspertes
viename zurnale maciau pakialiama lova, ir labai tokios noreciau savo bute. Taip gerokai pataupyciau buto erdve, nes turiu tik viena kambari
beda tik kad niekaip nerandu kas tai galetu padaryti, kur galima uzsisakyti
Gal galit ka patarti? Butu labai didelis aciu
Greece, as tokia lova isirengaiu savo bute. Turiu pripazinti, kad pakankamai ilgai ieskojau kas galetu padaryti, o mechanizmus atsisiunciau is Rusijos. Bet rezultatu labai patenkintas. Diena - laisvas kambarys, o nakti - patogi lova. Kai jau buvau viska padares atsirado ir kas Lietuvoje jais prekiauja. Paziurek www.superlova.lt Ten pakankamai gerai aprasyta ta lova.
QUOTE(MrG @ 2008 08 22, 15:21)
Greece, as tokia lova isirengaiu savo bute. Turiu pripazinti, kad pakankamai ilgai ieskojau kas galetu padaryti, o mechanizmus atsisiunciau is Rusijos. Bet rezultatu labai patenkintas. Diena - laisvas kambarys, o nakti - patogi lova. Kai jau buvau viska padares atsirado ir kas Lietuvoje jais prekiauja. Paziurek www.superlova.lt Ten pakankamai gerai aprasyta ta lova.
Esu maciusi tokiu lovu .... Nemazai ir komedijose
Na kazkaip sunku patiketi, kad jos gali buti stabilios....
kazkaip man tie visi mechanizmai kelia itarima. Atrodytu tradicine lova patikimiau ir tvirciau?
QUOTE(LINUKĖ @ 2008 08 22, 19:17)
kazkaip man tie visi mechanizmai kelia itarima. Atrodytu tradicine lova patikimiau ir tvirciau?
Na kad patvariau ir patikimiau, bent jau psichologiskai, tai tikrai stacionari lova. Taciau jei zmones gyvena vieno kambario bute, ar yra taip jog ir svetainej turi but miegamoji vieta, tai manau tai labai gera iseitis Galbut kazkada ateity prireiks tokio sprendimo
QUOTE(LINUKĖ @ 2008 08 22, 20:17)
Kai pakeliama lova nuleista, ji nieko nesiskiria nuo paprastos - tokia pat stabili ir tvirta, mechanizmas tik padeda ja pakelt - kompensuoja dali (arba beveik visa) lovos svorio. Taigi keli tik kelis kilogramus. O siap su tokiom lovom kaip ir su kompiuteriais - jei nori perki stacionaru, jei yra poreikis - nesiojama. Tikrai nera prasmes kazka tokio pirkti jei turi normalu miegamaji, kuris tik miegamasis ir bus. Bet jei gyvenamo ploto nera daug, tai pakeliama lova puikus sprendimas - diena turi laisvo ploto, o nakti issimiegi taip pat patogiai kaip ir iprastineje. Juolab kad ir lovos groteles ir ciuzinys visiskai tokie kaip ir paprastoje lovoje. Tik turi pliusa - esant poreikiui gali tokia lova pakelt ir turet erdves.
QUOTE(MrG @ 2008 08 22, 16:21)
oi kaip super labai aciu
parasiau jiems uzklausa siandien, laukiu atsakymo
bet dar noriu tave pakalbinti del mechanizmu visu..suprantu kad ilgai ieskojai ir jau esi specas, gal gali zvilktert ir pasakyti ar superlovos siulomi mechanizmai patvarus?
Labutis! Turiu klausima - ar girdejote ka nors apie BAUER firmos lovas? kjos nepigios. bet ar jos kokybiskos? gal kam teko susidurti? gal kas turite BAUER lovas? Atsiliepkite, prasau! Aciu!
Laba diena,
ar galite pasidalinti, kas yra pirkę lovas be kraštų arba lovas su odiniais kraštais (RENLENA tokias turi, Magrė...kt.)
kaip jos, kur gerą rasti?
ar galite pasidalinti, kas yra pirkę lovas be kraštų arba lovas su odiniais kraštais (RENLENA tokias turi, Magrė...kt.)
kaip jos, kur gerą rasti?
Sveikos,
Parasiau miegamuju skirelyje o dabar radau konkreciai apie lovas pokalbius.
Mamytes, gal kas pirkot NATKS MIEBELS lova?
Kaip Jums ju kokybe, gal galit parasyti atsiliepimus?
Parasiau miegamuju skirelyje o dabar radau konkreciai apie lovas pokalbius.
Mamytes, gal kas pirkot NATKS MIEBELS lova?
Kaip Jums ju kokybe, gal galit parasyti atsiliepimus?
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 08 12, 11:33)
Graži!!! Ir aš kažko panašaus noriu. Tai kiek ji kainavo be nuolaidos ir kiek jūs mokėjote su nuolaida?
O kur Kaune yra softimus baldai, ypač miegamojo lovos?
O kur Kaune yra softimus baldai, ypač miegamojo lovos?
Musu irgi tokia pati, dar neturime, bet jau pakeliui... Mes taip pat pirkome akcijos metu, su ciuziniu isejo 5366 Lt, kai ciuzinys kainavo apie 1900 Lt. Zodziu, akcijos metu ciuzinys isejo beveik uz dyka, gal 100 Lt. Labai patenkinti, pasiseke. Lova tikrai grazi, paprasta, bet neprasta
QUOTE(Greece @ 2008 08 26, 16:07)
oi kaip super labai aciu
bet dar noriu tave pakalbinti del mechanizmu visu..suprantu kad ilgai ieskojai ir jau esi specas, gal gali zvilktert ir pasakyti ar superlovos siulomi mechanizmai patvarus?
Kiek as visokiu maciau, tai atrodo solidziausiai. Amortizatoriai vokiski, o ir visa konstrukcija atrodo gana patikimai - is lieto metalo. Matai, mes turejome 200*160*18 cm Tempuro ciuzini, jis velniskai sunkus (virs 60 kg), bet toks patogus, kad niekas nenorejo i nieka kita keisti. (beje labai rekomenduoju) Tai praktiskai visi kiti gamintojai atsake kad negali tokio svorio ciuzinio pakelti ju mechanizmai, o be to negali buti lateksinis ar viskoelastinis ir pan. O cia naudojamos ortopedines groteles - toks metalinis remas ir medines lameles - tai ant tokio remo galima visu rusiu deti ciuzinius, ir bie to jie ventiliuojasi. Vienu zodziu po ilgu paiesku apsistojau ties siuo variantu. Kol kas viskas veikia puikiai.
QUOTE(MAMICY @ 2008 08 03, 21:54)
nezinau kuria, bet mano drauge neseniai uzsisake irgi softimus lova su 30 proc nuolaida (jei teisingai prisimenu nuolaidos dydi...)
zinant ju antkainius galetu ir daug didesnes nuolaidas taikyti
Grazios lovos, tik man gaila butu pinigu...