Ei,ei, dar miegam ant pagalių,tie kur nerašo problemų neturi,tai nors pasidalinkit kur lovas tokias saldžias nupirkot?
na nezinau del ikandamos kainos, bet del patogumo ir kokybes manau vertetu apsilankyti Naks mebels salone - va ten lovytes
QUOTE(Tiffany @ 2007 02 16, 21:06)
na nezinau del ikandamos kainos, bet del patogumo ir kokybes manau vertetu apsilankyti Naks mebels salone - va ten lovytes
gal jie turi savo tinklalapį? nors dažniausiai jie ten kainų nerašo.
Papildyta:
QUOTE(organizatore @ 2007 02 16, 21:23)
jau metus dziaugiuos savo sofkute - Rokas, berods kauno gamybos, pirkau sba balduose, atsidziaugt negaliu
o kur pasižiūrėt galima jas būtų?????
Gal kam teko susidurti su ARBALDAS , jie vezasi is Vokietijos, lyg tai baldai is ekspozicijos, del to kainos nesikandzioje
Ir dar klausimelis, vakar nusiziurejau sofa miegojimui, bet va gubelenas juodas, gal kas pasidalintu patirtim, sunu ik kaciu neturiu
Ir dar klausimelis, vakar nusiziurejau sofa miegojimui, bet va gubelenas juodas, gal kas pasidalintu patirtim, sunu ik kaciu neturiu
Na, po truputį bręstame tvarkytis miegamąjį , nes ant žemės labai atsibodo miegoti . Bet pradėję ieškoti lovos, nustebome - dauguma be patalynės dėžės . Ir apskitai, kur, kokiuose salonuose galima rasti miegamojo lovų. Aišku tuos didžiuosiu jau apvažiavome (SBA, Baldų rojus, Skraja ir pan.), tai pradedame galvoti apie individualią gamybą.
Gal kas galite patarti, kur nusipirkti ar pasigaminti miegamojo lovą.
QUOTE(Atėnė @ 2007 02 26, 12:38)
Na, po truputį bręstame tvarkytis miegamąjį , nes ant žemės labai atsibodo miegoti . Bet pradėję ieškoti lovos, nustebome - dauguma be patalynės dėžės . Ir apskitai, kur, kokiuose salonuose galima rasti miegamojo lovų. Aišku tuos didžiuosiu jau apvažiavome (SBA, Baldų rojus, Skraja ir pan.), tai pradedame galvoti apie individualią gamybą.
o jus butinai su patalynes deze ieskot?
as kaiieskojau be patalynes dezes, tai man atrode kad visos siek tiek padoresnes, tik su jom ir tera
QUOTE(Puikutė @ 2007 02 26, 11:40)
o jus butinai su patalynes deze ieskot?
as kaiieskojau be patalynes dezes, tai man atrode kad visos siek tiek padoresnes, tik su jom ir tera
Nu tai kad mes norime maždaug tokios lovytės, o tokios be dėžės
LOVA
Aš taip pat užsispyriau, kad man reikia lovos su patalynės dėže, bet kiek žiūrėjau, tai daugiausia be jos. Vieną mačiau Vilniaus balduose Savanorių prospekte, tai kai prisiruošim pirkti važiuosiu būtent ten. Nors esu girdėjusi, kad su dėže lovos brangesnės ir kai susidėvi čiužinys sunkiau pakeisti, o ir dulkių po lova neišvalysi taip dažnai kaip po ta kur nėra dėžės.
Dar būna tokių lovų kur patalynės dėžė yra galvugalyje. Tokią mačiau berods Skrajoj ar tai Nemuno balduode
Dar būna tokių lovų kur patalynės dėžė yra galvugalyje. Tokią mačiau berods Skrajoj ar tai Nemuno balduode
QUOTE(kirute @ 2007 02 26, 14:33)
o kokios kainos mazdaug baldu