toks klausimas, Jisk'e maciau mediniu lovos remu arba medis su metalu, visai jaukiai atrodo, o ir kaina neprilygsta kosmosui, dar pagalvojau, kad medine dali galima butu paslifuoti ir nusidazyti sviesia spalva, metala irgi, gautusi is viso super, bet ar kas turi, kaip jos laiko? azuoliniai baldai is Jisk tikrai geri, o kaip del lovu?
QUOTE(šeimos kaklas @ 2008 07 09, 12:38)
toks klausimas, Jisk'e maciau mediniu lovos remu arba medis su metalu, visai jaukiai atrodo, o ir kaina neprilygsta kosmosui, dar pagalvojau, kad medine dali galima butu paslifuoti ir nusidazyti sviesia spalva, metala irgi, gautusi is viso super, bet ar kas turi, kaip jos laiko? azuoliniai baldai is Jisk tikrai geri, o kaip del lovu?
Mano viena bendradarbė labai juos giria,o aš irgi abejoju... Nors kaina, tai labai vilioja Šiaip tai Jysk skandinavų įmonė, tai gal visgi neprašausit...
Jysko naturalaus medzio baldai atrodo labai dailiai ir gana kokybiskai, bet visi kiti kur is drozliu plokstes tai teko girdeti tiktai kurenimui tinka, daznai neatlaiko iki surinkimo pabaigos.
Dar ten yra atseit mediniai baldai kurie is tikruju yra faneruoti, isiziurekite atidziau, dureles apkantuotos is visu pusiu... O uzrasyta azuoliniai (azuolo ten tiktai faneruote). Man asmeniskai Jyskas pasitikejimo nekelia, kaskokia IKEA versija rytu salims.
Dar ten yra atseit mediniai baldai kurie is tikruju yra faneruoti, isiziurekite atidziau, dureles apkantuotos is visu pusiu... O uzrasyta azuoliniai (azuolo ten tiktai faneruote). Man asmeniskai Jyskas pasitikejimo nekelia, kaskokia IKEA versija rytu salims.
QUOTE(Rugegėlė_ @ 2008 07 09, 20:16)
Jysko naturalaus medzio baldai atrodo labai dailiai ir gana kokybiskai, bet visi kiti kur is drozliu plokstes tai teko girdeti tiktai kurenimui tinka, daznai neatlaiko iki surinkimo pabaigos.
Aš apie tuos ažuolinius ir girdėjau gerus atsiliepimus, o kaip tos geležinės lovikės įdomu Konstrukcija visai tvirta pasirodė kaip tik vakar apžiūrėjom, kažkaip pamąstėm su vyru, kad groteles ir čiužinį galėtume iš kitur imti ir labai liuks kainytė gautusi
na su tais baldais is MDP tikrai masyvo nesupaisiosi:) azuoliniai is tiesu superiniai, nzn, jei nerasime lovos ir spinteliu atitinkanciu kaina ir kokybe, tai jamsiu is Jisko, bet dar reikia prasiuostineti:) juolab dar dar ir kainos gal turetu pasikoreaguoti, nes zmoniu perkamumo galia slobsta:(
QUOTE(šeimos kaklas @ 2008 07 10, 10:50)
na su tais baldais is MDP tikrai masyvo nesupaisiosi:) azuoliniai is tiesu superiniai, nzn, jei nerasime lovos ir spinteliu atitinkanciu kaina ir kokybe, tai jamsiu is Jisko, bet dar reikia prasiuostineti:) juolab dar dar ir kainos gal turetu pasikoreaguoti, nes zmoniu perkamumo galia slobsta:(
Niu tai jei nusipirksit ką duokit žinia kaip naudotis sekasi, nes mes irgi greitu laiku dairysimės
QUOTE(L'Occitane @ 2008 06 22, 14:07)
Va va kazka panasaus ir ziurinejam! mum su MB labai patiko uzapvalinti ir minksti kampai!!! nes melyniu ir siaip megejai uzsistatyt i visokius kampus tai jei imanoma isvengt ju, kodel gi ne
Tik va klausimukas, taviskes kokie ismatavimai (ne ciuzinio, o pacios lovos), nes musu miegamojo plotas 2.6m, tai jei ji labai ilga tai bijau, kad paskui sunku bus ja apeiti...klausiu nes kiek panasiu maciau, kazkaip jos labai ilgos gaunas.
QUOTE(balandele1 @ 2008 08 03, 20:25)
As savo lovyte pirkau is Softimus, jai buvo akcija, tai ir kaina normali gavosi
wauuu kokia lovytė Gal visom lovom Softimuse nuolaidos
QUOTE(vidule @ 2008 08 03, 20:48)
wauuu kokia lovytė Gal visom lovom Softimuse nuolaidos
nezinau kuria, bet mano drauge neseniai uzsisake irgi softimus lova su 30 proc nuolaida (jei teisingai prisimenu nuolaidos dydi...)
Na, prisižiūrėjau tikrai gražių lovelių - reikės ir man išsirinkti kokią.
Tačiau dabar pirmu numeriu eina lovos studentui paieška.
Bėda (tik dėl lovos ) ta, kad mano sūnus 2m. ūgio, todėl reikia nestandartinės lovos (220) o gamintojai tokio ilgio siūlo tik dvigules. O mes dar nežinome, kur jis gyvens, galbūt bendrike (jei gaus), todėl reikia nelabai plačios (apie 120-150) -juk neužgriozdins viso kambario jo vieno lovytė....
Kadangi lova bus studijoms, labai brangios nenoriu pirkti, manau įšsiversti su 1500Lt. maksimum.
Ir dar viena problemėlė, manau, tikrai iškils - pagaminimo terminai. Juk studijos nuo rugsėjo, o pagamina tai tik per keletą mėnesiu, kaip supratau iš Jūsų kalbų.
Gal kas turite kokių variantų ar patarimų? Gal žinote kokius gamintojus? Domintų Vilnius.
O tai gali tekti
Tačiau dabar pirmu numeriu eina lovos studentui paieška.
Bėda (tik dėl lovos ) ta, kad mano sūnus 2m. ūgio, todėl reikia nestandartinės lovos (220) o gamintojai tokio ilgio siūlo tik dvigules. O mes dar nežinome, kur jis gyvens, galbūt bendrike (jei gaus), todėl reikia nelabai plačios (apie 120-150) -juk neužgriozdins viso kambario jo vieno lovytė....
Kadangi lova bus studijoms, labai brangios nenoriu pirkti, manau įšsiversti su 1500Lt. maksimum.
Ir dar viena problemėlė, manau, tikrai iškils - pagaminimo terminai. Juk studijos nuo rugsėjo, o pagamina tai tik per keletą mėnesiu, kaip supratau iš Jūsų kalbų.
Gal kas turite kokių variantų ar patarimų? Gal žinote kokius gamintojus? Domintų Vilnius.
O tai gali tekti
QUOTE(pinciuke @ 2008 08 03, 21:36)
..., labai brangios nenoriu pirkti, manau įšsiversti su 1500Lt. maksimum.
Mums tuoj ateis laikas kai reikes rinktis lova. Todel labai idomu kokia dali sioje kainoje sudarytu ciuzinys? ar 1500 lt moketumete uz medini lovos karkasa o ciuzinio kainuotu papildomai?