Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(Lilajar @ 2008 07 02, 12:14)
Nu gal ir nieko kaina, nes mums tai reikia mazesnes 200*180, bo toki ciuzini jau turime. O turi ekspozicijoje tu lovu paciupineti, nes as taip is katalogo nenoreciau pirkti.

Sitos ekspozicijoje neturejo. Tas pagrindas, isskyrus atlosa, man atrodo, eina vienodas visuose modeliuose. mirksiukas.gif Musu biski didesne, gaminta ciuziniui, kurio dydis 2x2.20 smile.gif
Atsakyti
Įdedu savo lovas (jau išmokau įkelti 4u.gif 4u.gif 4u.gif ):

BUTO
user posted image

NAMO
user posted image

Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 11 11, 16:33)
o mes uzsisakem lova RENLENOJE KLAIPEDOS SOFU...180x200,is sviesios eko odos bus,su deze... wub.gif tai dabar laukiam,sake per 60 dienu pagamina,tai dar menuo liko...

http://www_sofos_lt/lt/eliza.html

O kokia kaina jei nepaslaptis g.gif nes mes ir gi Eliza žiūrėjom skrajos baldu centre. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pelytė @ 2008 07 03, 14:04)
O  kokia kaina jei nepaslaptis  g.gif nes mes ir gi Eliza žiūrėjom  skrajos baldu centre. blush2.gif

Dar šičia lovas žiūrėjom http://www.ebaldai.l...g...age=40&f=46
gal kuri susidūrėte g.gif nes susigundėm ir kaina visai prieinama tik kaip realiai atrodo dar nebuvom pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Gazelė @ 2008 07 03, 14:48)
Įdedu savo lovas (jau išmokau įkelti 4u.gif  4u.gif  4u.gif ):

BUTO
user posted image

NAMO
user posted image

man abi labai grazios mes panasia kaip pirma nusiziurejome bet jau kaip ilgai man atrrodo reikia laukti 1,5 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 03 liepos 2008 - 14:14
QUOTE(Gazelė @ 2008 07 03, 11:48)

malacius kad ydejai friends.gif labai jaukus tavo namai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelė @ 2008 07 03, 13:48)

BUTO
user posted image

NAMO
user posted image

Ta is tavo namo, tai tokia pat mano uosviai nusipirko tongue.gif Tai labai giria.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sutinku kad labai gera drinks_cheers.gif . Gal ir nėra labai elegantiška, bet patvarumo atžvilgiu - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Kai rinkomės buvo ir šviesių ir tamsių 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visos ir visi. Turiu čia tokią problema: renkuosi čiužinį, galvoju apie lateksini ar poroloninį, tik va tokia bėda- esu tik 155 cm ūgio ir sveriu 42 kg, tai kaip tada ten su tom minkštumo zonom, aš aiškiai nepataikyčiau nei į vieną... Gal, sakau, kas turit kokių minčių šiuo klausimu ar patys esat susidūrę???
Atsakyti
QUOTE(coliuke-do @ 2008 07 05, 22:30)
Sveiki visos ir visi. Turiu čia tokią problema: renkuosi čiužinį, galvoju apie lateksini ar poroloninį, tik va tokia bėda- esu tik 155 cm ūgio ir sveriu 42 kg, tai kaip tada ten su tom minkštumo zonom, aš aiškiai nepataikyčiau nei į vieną... Gal, sakau, kas turit kokių minčių šiuo klausimu ar patys esat susidūrę???

Coliukė ar necoliukė, bet vistiek pataikysi į tas zonas, nes jos eina tiek iš vienos pusės, tiek iš kitos. O juk 155 ne tiek jau baisiai maža esi. Manau, kad viskas būtų gerai. Turiu tokio ūgio draugę, ji miega ant lateksinio ir OK. Aš pati irgi ant lateksinio. Man labai gerai ir vyras nesiskundžia.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 07 03, 22:05)
Ta is tavo namo, tai tokia pat mano uosviai nusipirko tongue.gif  Tai labai giria.... drinks_cheers.gif

o kur tokių yra pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 06 30, 15:01)
O mes stai kokia lova nusipirkom

Mokejom uz ja azuoline grotelem 1100 per ispardavima.
Bet dabar kai paskaiciau cia tiek nuomoniu, bijau, kad girgzdes ji mums schmoll.gif user posted image
Beje ismatavimai 180x200

mes turim tokia remo lova ,cia tevu dar naudojames,medine lova,bet jau girgzda doh.gif zodziu dar kai mazieji pasokineja tai isvis,tas per viduri pagalys buvo jau nukirtes,atsigulem tik miegot tai ir ikritom lotuliukas.gif kiek joko buvo,tai i savo buta tokiu remu nepirksim lova
Atsakyti
QUOTE(mmuliukas @ 2008 07 07, 20:54)
mes turim tokia remo lova ,cia tevu dar  naudojames,medine lova,bet jau girgzda  doh.gif  zodziu dar kai mazieji pasokineja tai isvis,tas per viduri pagalys buvo jau nukirtes,atsigulem tik miegot tai ir ikritom  lotuliukas.gif  kiek joko buvo,tai i savo buta tokiu remu nepirksim lova

Na pralinksminai cia mane smile.gif Itariu, kad ir mums taip nutiks unsure.gif unsure.gif
Atsakyti