Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

Be proto daug sofu ir lovu rasite www.naminis.lt ten beveik visu Lietuvos pardaveju prekes sudetos, tai issirinkti tikrai rasite is ko. Be to pirmam puslapyje skelbiamos visokios akcijos, gal ten kas patiks smile.gif
Atsakyti
Užmuša tos reklamos doh.gif

O šiaip, jei tiesą pasakius, nelabai kreipiu dėmesio į tokius patarimus, ypač kad pirkit tą ir tą, ten ir ten, iš dalyvių turinčių po kelias žinutes. Ir panašu, kad visas reklaminio pobūdžio cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 30 birželio 2008 - 18:35
Dėl reklamos pritariu drinks_cheers.gif . O mes prieš keturis metus pirkome lietuvišką lovą 4u.gif . Sunki ir masyvi, tačiau kai apsistatė ir išsitapetavo kambarys, tai thumbup.gif . Lova 200x200 (kad visa šeima tilptu lotuliukas.gif ) ir tooookia patvari ir.... negirgžda mirksiukas.gif . Kojūgalio nėra ir po lova erdvė - patalinę kloju ant lovos ir ant viršaus tiesiu gražią lovatiesę. Kai gyvenau bute - patalinę dėdavau į spintą, nes visi sugriūdavome ant jos žiūrėti TV blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gazelė @ 2008 06 30, 18:43)
Dėl reklamos pritariu drinks_cheers.gif . O mes prieš keturis metus pirkome lietuvišką lovą 4u.gif . Sunki ir masyvi, tačiau kai apsistatė ir išsitapetavo kambarys, tai thumbup.gif . Lova 200x200 (kad visa šeima tilptu lotuliukas.gif ) ir tooookia patvari ir.... negirgžda mirksiukas.gif . Kojūgalio nėra ir po lova erdvė - patalinę kloju ant lovos ir ant viršaus tiesiu gražią lovatiesę. Kai gyvenau bute - patalinę dėdavau į spintą, nes visi sugriūdavome ant jos žiūrėti TV blush2.gif .

nugis paruodyk bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Parodyčiau jei mokėčiau įkelti blush2.gif blush2.gif blush2.gif .Turiu nuotraukas buto lovos kuri buvo vokiečių gamybos ir nespėjau jos taisyti doh.gif ir dabartinės lovytės.
Atsakyti
Juk cia renkames viskuo ka zinom pasidalinti. Tai kodel nepatarus naudingo ir praktisko dalyko smile.gif Esme, kad kai pirkau kazkada lova su vyru sugaisom pora menesiu kol normaliai issirinkom, o va visai nesenai radau sita puslapeli, kuris mano nuomone visiems galetu labai padeti tokiose situacijose ir tiek smile.gif Jusu reikalas mielosios naudotis patarimais ar ne smile.gif
Atsakyti
Na, išsirinkti lovą nėra taip jau ir paprasta.Ir aš jau pradedu galvoti, kad pati nebežinau ko noriu. Buvau nusižiūrėjusi Optimatos "Doris", ale, kai susumuoji-lova+2spintelės+komoda ir gaunasi apie 6000Lt g.gif Na, pradžiai investavom bent į gerą ortopedinį čiužinį.
Radau Jonavos gamintojų "Baldai jums" tokį modeliuką
Lova
Vadinasi "DIMARO", kaina padori. Skambinausi į įmonę, sakė gamina iš masyvo, pagrinde vokiečiams ir dar truputį Lietuvoj parduoda.Gal kuri turit tokią lovą? Gyvai nesu mačiusi, reikės iki Jonavos palėkti pažiūrėti kaip atrodo, kad nepirkti katės maiše biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2008 06 30, 14:05)
Bet sakau gal bent negirgzdetu  lotuliukas.gif

tai cia jau turetu ne tik negirgzdeti bet ir lopsines dainuot biggrin.gif
Atsakyti
Macarena, kiek kainavo lova? As ieskau medines ir sita man patiko.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2008 07 02, 09:55)
Macarena, kiek kainavo lova? As ieskau medines ir sita man patiko.

Lova apie 2300, spinteles po 550 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 07 02, 10:38)
Lova apie 2300, spinteles po 550  4u.gif

Nu gal ir nieko kaina, nes mums tai reikia mazesnes 200*180, bo toki ciuzini jau turime. O turi ekspozicijoje tu lovu paciupineti, nes as taip is katalogo nenoreciau pirkti.
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 02, 08:26)
tai cia jau turetu ne tik negirgzdeti bet ir lopsines dainuot biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti