gal turit kokiu patarimu ka daryti kai lova girgzda naturalaus medzio ji pas mus, nauja dar beveik o jau siaubingai igrgzda
QUOTE(dute_a @ 2008 06 25, 00:02)
gal turit kokiu patarimu ka daryti kai lova girgzda naturalaus medzio ji pas mus, nauja dar beveik o jau siaubingai igrgzda
Va būtent medinės lovos ir bijojau nes jau turėjau tokį malonumą
QUOTE(Macarena @ 2008 06 21, 20:32)
Plotis - 2m, ilgis 2,20
\
Oho. Rodyk, įdomu dabar...
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 25, 09:50)
Va būtent medinės lovos ir bijojau nes jau turėjau tokį malonumą
Mes irgi ant medines girgzdancios uzsirovem Nu baisu tiesiog Tai va dabar nezinau kokia cia lova i nama pirkti. Dalbara, o ar jusu ne medine, aptraukta oda? Man is foto toks ispudis susidare.
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 06 25, 19:35)
QUOTE(uogute @ 2008 06 25, 22:58)
ir man
Nu 11 puslapy buvau idejusi, ale nematet matyt
prasau darsyki, nelabai ryski nuotrauka
QUOTE(Macarena @ 2008 06 26, 18:04)
Nu 11 puslapy buvau idejusi, ale nematet matyt
klausyk, parasyk man savo kambario ismatavimus, kazkaip persasi mintis kad bus kaip ir pas muni, tik plocio gal cia maziau
QUOTE(uogute @ 2008 06 26, 21:19)
klausyk, parasyk man savo kambario ismatavimus, kazkaip persasi mintis kad bus kaip ir pas muni, tik plocio gal cia maziau
Gerai, ryt pamatuosiu, nes mintinai nezinau
Turiu karčios patirties su lovomis . Pirmąją lovą pirkau medinę vokišką. Graži, bet vis su dugnu nusileisdavome ant grindų . Už tai kai pirkau lovą namui tai rinkausi kad grotos laikytusi ant tvirto pagrindo. Lova lietuviška, super tvirta, nelabai girgžda ir graži. Mergaitėms pirkau Dupeno geležines lovas. Na atrodo super , tačiau mažoji buvo galus nusukinėjus (labai lengvai nusiėmė) ir kol aš sutvarkiau - liko žymės. O vaikams ant jų sakė kad patogu miegoti
O kazin kaip Nakts mebels lovos? Gal kas turi ir galetu pakomentuoti? Siaip yra visai neblogu lovyciu