Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 26, 12:57)
niu aš irgi linkstu prie tokių, bet įdomu kaip iš praktinės pusės ar labai daug mėlynių jau turit  biggrin.gif  Jei visgi čia tik pletkai gal ir mes tokią įsigysim wub.gif

Tikrai galvojau, kad apsidauzysiu baisiau bigsmile.gif , bet kelis kartus patamsi kai ejau biskuti susitrenkiau pirma men. , o siaip tai ipratau ir net nekliuna.
Papildyta:
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 24, 18:47)
Grazu wub.gif
O ka manai apie koju dauzyma i tuos sonus g.gif Man irgi patinka tokios bet bijau kad visada su melynem teks vaiksciot. Koks plotis pas tave to krasto?

kai grysiu i namus vakare ismatuosiu krasto plota rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 26 gegužės 2008 - 15:06
QUOTE(zivute @ 2007 05 05, 09:41)
Dar kas lovų ieško,visai ne blogom prekiauja " Softimus". Ir dabar dar akcija yra tiek iš gobeleno lovom tiek iš odos . Pati užsisakiau lovą " We ". http://www.softimus.com/main_LT.htm . Na man ji labai patiko. Ir kojų neapsidaužai ilipdamas ar išlipdamas,atsiremti į galvūgalį patogu. Ir svarbiausia jis nejuda kaip daugelio lovų. smile.gif

gal kas galit pasakyt, ar softimus lovu kainos labai kandziojasi...?

QUOTE(marlena24 @ 2007 11 11, 15:33)
o mes uzsisakem lova RENLENOJE KLAIPEDOS SOFU...180x200,is sviesios eko odos bus,su deze... wub.gif tai dabar laukiam,sake per 60 dienu pagamina,tai dar menuo liko...

http://www_sofos_lt/lt/eliza.html

ir mane domintu tokios lovos kainyte, jei ne paslaptis mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes gaminom pas pazystamu parekomenduota baldziu tai kaina tikrai buvo nesikandziojanti ir kokybe thumbup.gif.
Atsakyti
o man padare vaikinas, tokia kokia norejau thumbup.gif pas ji ir kainos nesikandzioja ax.gif
Atsakyti
O mes kol kas nusipirkom ciuzini, MB sumeistravo groteles. Tokias nei aukstas, nei zemas. Veliau jau nusiziurejom medzio lentu galvugaliui ir sonams, nuslifuos, nulakuosim baltu laku, dar kojeles aukstesnes prisuks ir bus liuks. Paskaiciavom, kad iseis ne taip daug, bet zinosim, kad turim tvirta lova biggrin.gif

Kai jau baigsim, tai parodysiu smile.gif Jei bus grazu lotuliukas.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2008 05 27, 12:43)
O mes kol kas nusipirkom ciuzini, MB sumeistravo groteles. Tokias nei aukstas, nei zemas. Veliau jau nusiziurejom medzio lentu galvugaliui ir sonams, nuslifuos, nulakuosim baltu laku, dar kojeles aukstesnes prisuks ir bus liuks. Paskaiciavom, kad iseis ne taip daug, bet zinosim, kad turim tvirta lova  biggrin.gif

Kai jau baigsim, tai parodysiu smile.gif Jei bus grazu  lotuliukas.gif  4u.gif  biggrin.gif

Niu ir mano vyras mielai imtusi sumeistrauti mūsų šeimos guolį, bet kažkaip aš galvoju gal visgi sudėtinga g.gif Na jei Jums gausis rodykit rodykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 22, 11:09)
sveikos,  gal kuri buvu susidurus su minijos baldu miegamojo lova bolero?? Gal kokiu atsiliepimu??user posted image

mums irgi šita lovą krito į akis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2008 05 27, 12:43)
O mes kol kas nusipirkom ciuzini, MB sumeistravo groteles. Tokias nei aukstas, nei zemas. Veliau jau nusiziurejom medzio lentu galvugaliui ir sonams, nuslifuos, nulakuosim baltu laku, dar kojeles aukstesnes prisuks ir bus liuks. Paskaiciavom, kad iseis ne taip daug, bet zinosim, kad turim tvirta lova  biggrin.gif

Kai jau baigsim, tai parodysiu smile.gif Jei bus grazu  lotuliukas.gif  4u.gif  biggrin.gif

Saunuolis TB 4u.gif Mes kol gyvenom bute, tai maniskis pats irgi buvo sumeistarves lova, kuri atlaike 4 metus ir butu dar ilgiau tarnavusi, bet issikelem i nama. O atsiejo tik 70 Lt + ciuzinys. g.gif
Ciuzinys nestandartinio dydzio pas mus, tai niekur neradom tokio dydzio lovos. Tai uzsisakem "Medienos eroje" kartu su spintelem. Ir kaina nebuvo kosmine, lyginan pvz ka tokio dydzio siule pvz "Nakts Mebeles", ir tai ten net ne naturalus emdis buvo schmoll.gif
I kabancius ant siju kreslus nekreipkit demesio, jie turi neuzligo iskeliaut i balkona 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kas užmatėt paveiksliuką, kaip atrodo ta WE lova su patalynės dėže? Ar labai jau griozdiška? Niekaip neištaikau laiko nuvažiuot natūroj pažiūrėt doh.gif
Atsakyti
kokios merginos pas jus plocio miegamojo lovos???
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 06 21, 20:06)

dabar mes miegam 1,80 tai manau ir miegamojo lovą tokią pirksim du metrai jau daugoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 06 21, 18:06)

cia dar nuo patalpos priklauso g.gif kokio dydzio pasirinkti...
Atsakyti