Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

Truputį apie Minijos baldus. Pirkom Vilniuj, skrajoj, miegamo lovą formos M1 . Užsisakėm rugsėjo 6d., gavom lygiai po trijų mėnesių, nors mergaitė salone sakė, kad per du, o gal ir greičiau gausim. Išpakavom, iškrito saulėgrąža, pamatėm,kad oda įplėšta per kelis centimetrus. Vidinėj pusėj, kaip ir nesimatytų, bet nesinorėjo, kad varstant čiužinį dar labiau atbrigztų. Surašėm defekto aktą ir laukėm, kad pakeistų. Nuolatinis skambinėjimas į Skrają ir sandėlį Vilniuje nieko nedavė. Paprašiau Klaipėdos telefonų, sakė, kad negali duoti. Susiradau pati, paskambinau, tai buvo prieš Kalėdas. Tai gerai, kad paskambinau, nes ten niekas nebuvo konkrečiai informuoti apie situaciją. Pažadėjo, kad sausio pirmą savaitę atveš į Vilnių. Atvežė, kaip ir žadėjo, bet Vilniaus sandėlyje pragulėjo mėnesį, t.y. iki tol, kol vėl paskambinau į Klaipėdą. Žodžiu, vasario 14 jau sutikom naujoj lovoj, kurią užsisakėm prieš 5 mėnesius. Jau nebekreipėm dėmesio, kad naujai atvežto rėmo galinėje dalyje trūko varžtų, nes jau tikrai pabodo žiūrėt į šalimais padėtą lovą. Palikom tuos varžtus ateities namų darbams, nes jau kreiptis į juos nebenorėjom. Bloga. Nuolaidų neprašėm, patys, aišku delspinigių nepasiūlė. Daugiau neišpakuotų daiktų niekada nepriimsiu, nes lietuviška kokybė, tai dar toli gražu iki kokybės.
Įdomu, kiek būtų trukę, jei nebūtume patys aktyviai skambinėję, gal virš pusės metų?
Atsakyti
QUOTE(zvorune @ 2007 03 01, 17:26)
sis skyrelis pats linksmiausias del hilin, kuriai niekaip nesiseka lova gera issirinkt ir janone, kuri i viska ziuri labai paprastai, viskas pigiai ir viskas s..., auksciausio lygio jumoras, skaitydama prisijuokiau iki asaru, tai net nuotaika pakilo, saunuoles mergickos, gerai cia pavaret..

bigsmile.gif Dėkui,dėkui Zvorune, gerai kad juokeisi, matyt saldžiai miegi ir jumoro dar savo nesuglamžei ant lovos rėmo, šaunuolė. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Damute @ 2008 02 25, 13:38)

Oho atitinka tavo nicka, graži lova tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Domantomama @ 2008 03 05, 11:58)
Truputį apie Minijos baldus. Pirkom Vilniuj, skrajoj, miegamo lovą formos M1 . Užsisakėm rugsėjo 6d., gavom lygiai po trijų mėnesių, nors mergaitė salone sakė, kad per du, o gal ir greičiau gausim. Išpakavom, iškrito saulėgrąža, pamatėm,kad oda įplėšta per kelis centimetrus. Vidinėj pusėj, kaip ir nesimatytų, bet nesinorėjo, kad varstant čiužinį dar labiau atbrigztų. Surašėm defekto aktą ir laukėm, kad pakeistų. Nuolatinis skambinėjimas į Skrają ir sandėlį Vilniuje nieko nedavė. Paprašiau Klaipėdos telefonų, sakė, kad negali duoti. Susiradau pati, paskambinau, tai buvo prieš Kalėdas. Tai gerai, kad paskambinau, nes ten niekas nebuvo konkrečiai informuoti apie situaciją. Pažadėjo, kad sausio pirmą savaitę atveš į Vilnių. Atvežė, kaip ir žadėjo, bet Vilniaus sandėlyje pragulėjo mėnesį, t.y. iki tol, kol vėl paskambinau į Klaipėdą. Žodžiu, vasario 14 jau sutikom naujoj lovoj, kurią užsisakėm prieš 5 mėnesius. Jau nebekreipėm dėmesio, kad naujai atvežto rėmo galinėje  dalyje trūko varžtų, nes jau tikrai pabodo žiūrėt į šalimais padėtą lovą. Palikom tuos varžtus ateities namų darbams, nes jau kreiptis į juos nebenorėjom. Bloga. Nuolaidų neprašėm, patys, aišku delspinigių nepasiūlė. Daugiau neišpakuotų daiktų niekada nepriimsiu, nes lietuviška kokybė, tai dar toli gražu iki kokybės.
Įdomu, kiek būtų trukę, jei nebūtume patys aktyviai skambinėję, gal virš pusės metų?

doh.gif Jo panašu į Lietuvius, duoda imk, muša bėk verysad.gif Gera pamoka, gal kas kitas perskaitęs persigalvos šitaip baldus pirkti, o Jūms sėkmės miegot ant lovelės drinks_cheers.gif

O štai aš nusipirkau su vyrų lova, nejuokinga visai, bet tikrovė, o dabar lieku jau 4 mėnėsius patenkinta, kaip bus toliau neaišku, bent jau negaila bus dėl sumokėtos sumos.Pirkom "baldų rojuje", sofa-lova, kaip buvo prie Tarybų sąjungos, tokia visai paprasta, gobelenes rudas muštas gėlėm,(nieko naujo)tik kad ji prailginta, tai truputį didesnė, nei įprasta.Buvau kojom įsispyrus kad nenoriu doh.gif ,o vyras sako nustok eksperimentuot, kai turėsim didelį miegamajį kada nors tuomet galėsi pirkti didelę nors ir su baldakimais verysad.gif
Na dabar esu patenkinta, pripratau ir šonų nelaužo clap.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2006 10 14, 23:36)
sad.gif Gal geriau ant tokių miegot? vacation1.gif toliau nuo pagalių skauda šlaunis, taip knieti ta lova išmest.O kai ja sudedi, tai tokia faina pasėdėt,( bet ne pamiegot) sakyčiau ir gaila pasidaro. 000189.gif
vacation4.gif Turbūt tas kas minkštai miega, nenori išduot kur lovytes pirko. help.gif

Aš tai būčiau patarus - negi gaila lotuliukas.gif Tik va... "Kakina" mano patirtis verysad.gif Jei dar šonus nuo pagalių skaudėtų (kaip nekurioms forumo dalyvėms), aš galėčiau ir pakentėti, bet kai kiekviena iš tų spyruoklių (anot pardavėjų - kiekviena jų patalpina atskirame maišelyje) tai šikinėn, tai į tarpšonkaulinį nervą taikosi įdurti (tikriausiai tokios mobilios būtent dėl tų "atskirų maišelių") - visai nejuokinga. Dar mano pusė - tfu tfu tfu - gali žmogus pasirangyt, prisitaikyt (kiek jau ten tie nepilni 60 kg išgulėjo...), bet vyro lovos pusėn einu kaip į katorgą doh.gif . Toms kurioms įdomu: rinkomės prekę lietuvišką, neturginę (ten bent mokėję mažiau būtume doh.gif ). Beje, jei dar kam įdomu - rinkomės maždaug prieš metus... Jei dar bent pusmetį joje pratempsiu, mane bus galima per kitas moteris volioti kaip anticeliulitinį masažinį volą (na, kur guzas prie pat guzo...) unsure.gif Taigi ketinu nusispjaut į patriotiškumą ir ... Kaip mano vyras sako "`tą pusmetį būtų ir iš Jysko atlaikius" doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif OI pilnai tave palaikau ir gailiu, pati tą perėjus buvau tik ne su šita lova, o prieš tai buvusia, laikykis mergyt, naujai lovai pataupykit. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2008 03 05, 20:56)
biggrin.gif OI pilnai tave palaikau ir gailiu, pati tą perėjus buvau tik ne su šita lova, o prieš tai buvusia, laikykis mergyt, naujai lovai pataupykit. thumbup.gif

4u.gif Na tai teks laikytis, nes tinkamos kažkaip nerandu... patinkančių tai yra, bet vizualiai ir dabartinė man kažkada patiko doh.gif
Atsakyti
As savo vaikeliui-studentui (196cm) ilgai ieskojau ilgos lovos 120x210 ir nupirkau Sveicariska is Ivo ciuziniai salono. Ten geros galimybes pasirinkimui pagal matmenis ir spalvas. Ir tinkama ciuzini pagamino.
Dabar sunelis miega su neiskistom kojom per gala ir nustojo bambeti kad neissimiega
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2007 11 23, 22:32)
Sveikos merginos  4u.gif
O mums šiandien pristatė pagaliau Akai lovą, bet ji manęs visisškai nebedžiugina  verysad.gif Pati lova kaip lova, bet mes užsisakėm "Skrajos" baldų centre tą paslaugą, kad pristatytų ir sudėtų lovą  cool.gif Tai va, Akai atstovė davė man kažkokio Jurijaus telefoną, kad susitarčiau, kada gali. Susitariau atseit. Visų pirma, vėlavo visa valanda, nors valannda buvo pritaikyta prie jo norų  wink.gif Na ką, atvažiavę du nelabai lietuviškai kalbantys vyriškiai, sudėjo. Pastatė. Mačiau, kad tikriausiai reiks kelis cm link lango pastumt, kad sutilptų ir komoda, ir vaiko lovytė, bet galvoju pasistumsim, žmonės skuba  dry.gif  Pinigus už paslaugas paėmė, nedavę jokio popierėlio ir labai nustebo, kai aš paprašiau  cool.gif Nors Akai atstovė aiškino, kad jie atstovauja "Skrajai" todėl po darbo nesuspės visko atlikt, nes reikia kažką priduot į sandėlius iki 19 val. Na ką, po poros valandų, kai jau maždaug viską sustumdžiau, pastūmėm su vyru ir lovą kokius 3 cm. Ir lova sudėta taip, kad viena tokia plastmasinė kojelė išakėjo laminatą visus tuos kelis cm  mad.gif Kai dėjo mačiau, kad tos kojelės lyg važtais pritvirttintos. Tai taip išeitų, kad kyšo kažkuris varžtas  g.gif Nu susibiesijau nerealiai  doh.gif  gun_bandana.gif Vyras sako, kad nieko nepasieksiu. Bet man tiek pikta, kad nebegaliu tverti savyj  gun_bandana.gif Paskambinau tam Jurijui į mobilų, nes niekam kitam negalėjau ir išsakiau pretenzijas  ax.gif Tai nesupratau, ar nelabai supranta lietuviškai ar nelabai blaiviam stovyj  g.gif

Siaubas doh.gif jau zinosiu kur lovos neuzsisakineti schmoll.gif
Atsakyti
Niu ir mes ieskome lovos, tik nezinau ar tie modeliai jau man pabodo, nes antra menesi visur vaikstinejam ( niu dar nera skubu, bet jau nerimauju) ir nematau kad kazkas patiktu... Ar cia as jau per daug priekabi? Labai patiko paveiksliuke tos gelezines tokios romantiskos , bet kai pamaciau realiai visai praejo noras,o visos kitos kazkokios man per masyvios nepatrauklios ir nusibode, kad net nezinau ka ir mastyt g.gif
Vyras aisku pyksta, kad pati nezinau ko noriu,o as va nematau musu lovos ir viskas. Gal kas zino kokiu nuorodu neblogu kur butu kazkas idomesnio gal bent jau galvoje kokia vizija susidarysiu, nes dabar jau nervas ima verysad.gif
Atsakyti
sveikos, o stai ir musu lova rolleyes.gif

http://public.fotki....bc/lova/aa.html
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 05 24, 18:06)

Grazu wub.gif
O ka manai apie koju dauzyma i tuos sonus g.gif Man irgi patinka tokios bet bijau kad visada su melynem teks vaiksciot. Koks plotis pas tave to krasto?
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 24, 17:47)
Grazu wub.gif
O ka manai apie koju dauzyma i tuos sonus g.gif Man irgi patinka tokios bet bijau kad visada su melynem teks vaiksciot. Koks plotis pas tave to krasto?

niu aš irgi linkstu prie tokių, bet įdomu kaip iš praktinės pusės ar labai daug mėlynių jau turit biggrin.gif Jei visgi čia tik pletkai gal ir mes tokią įsigysim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 26, 11:57)
niu aš irgi linkstu prie tokių, bet įdomu kaip iš praktinės pusės ar labai daug mėlynių jau turit  biggrin.gif  Jei visgi čia tik pletkai gal ir mes tokią įsigysim wub.gif

as ir turiu panasia lova (na su tokiais krastais), tai zinokit kazkur menesi laiko kliuvau, kol pripratau, o dabar visai nemaiso.. tiesiog zinau, kad yra lovos krastas ir laikaus atstumo, kaip ir nuo kiekvieno daikto smile.gif is pradziu gailejausi, o kai pripratau, nebedauzau koju visai dziaugiuos smile.gif
Atsakyti