Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(dilditele @ 2007 04 17, 16:36)
Na ir as dabar mucinuos su lovos vaikui paieskom
Ciuzini kaip ir issirinkau, ale kur lovos ieskot? Yra pusiniai monoidejos, negi daugiau variantu nera??

Mes lovą vaikui ARBALDE pirkom. Labai patenkinti kokybe: vokiška lova, kainavo su pristatymu apie 800 Lt. Čiužinio nereikia ten, nes ten tokia lova, kur nereikia atskirai čiužinio pirkti, pasikelia lovos kojūgalis ir kur galvą galima pasikelti (3 padėtys yra), patogu kai pvz. serga vaikutis (beldžiu į medį 3 kartus), lovos pakėlimo mechanizmai tikrai labai kokybiški, dar ten labai talpi patalynės dėžė, kur dedu ne tik vaiko patalynę, bet ir išaugtus drabužėlius, minkštus žaislus (na gal prireiks dar kam nors). Lova nemaža (90x200) kaip 7 metų vaikui, bet puikiai telpam dviese ten su dukryte kai migdau ją + nereiks keisti lovos po kelių metų kai vaikas paaugs dar labiau. Panašu, kad kol gyvens su mumis, tol miegos toj lovoj. Tikrai labai vykęs pirkinys thumbup.gif Lovą pirkom prieš porą metų, kiek žinau ARBALDAS kažkur Šiaurės miestelyje lyg bazuojasi dabar.
Atsakyti
Mes lovą su 2 patalynės dėžėm pirkom Dalios balduose. Ciuzini pirkom pigiausia uz 500 ar 600Lt. Bet kolkas nesiskundziu, jau ketvirti metai.
O va dukrai niekaip negalejau rasti lovos. Nes norejau klasikinio stiliaus, bet viengules. Vienguliu lovu visai pasirinkimo nera.
Atsakyti
QUOTE(januxs @ 2007 02 27, 21:22)
Mano brangi lova iš Akai po 3 mėnesių naudojimo tongue.gif pradėjo girgždėti g.gif gal sakau perdžiūvo blush2.gif

gal labai sokinejot ant jos? tongue.gif

Mes irgi norim pirkti Akai lova Nemunas.. ale brangi labai. Dar pries menesi buvo siek tiek pigesne, o dabar jau 3 tukst. kainuoja. Ale faina ir su patalynes deze rolleyes.gif Gal kas turit atsiliepimu apie ja ? g.gif

http://www.akai.lt/?...ID1125330903234

Atsakyti
mes tai pirkom lovą iš SBA baldų - graži ji man ir patogi smile.gif va tokia:
lova
bet jau aptarnavimas ten.. sakiau daugiau niekad nebeturėsiu reikalų su jais.. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mes lova nusiziurejome Dalios balduose -pamtem ir pasakem - sita lova bus musu biggrin.gif Bet aisku paskui pasiskaiciau apie Dalios baldus skundu knygose ir pasimeciau..ka daryt g.gif Nors pazystami naidojasi miegamojo komplektu is Dalios baldu apie pora metu ir labai labai patenkinti.....kazin rizikuot uzsdisakinet g.gif
Atsakyti
o mes uzsisakem lova RENLENOJE KLAIPEDOS SOFU...180x200,is sviesios eko odos bus,su deze... wub.gif tai dabar laukiam,sake per 60 dienu pagamina,tai dar menuo liko...

http://www_sofos_lt/lt/eliza.html
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
Aš noriu lovos su aptrauktu rėmu.... kad kojas neapdaužyt. Tik kainos ju doh.gif .
Bandysiu jusu rekomenduotu gamintoju žiurėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 11 11, 16:33)
o mes uzsisakem lova RENLENOJE KLAIPEDOS SOFU...180x200,is sviesios eko odos bus,su deze... wub.gif tai dabar laukiam,sake per 60 dienu pagamina,tai dar menuo liko...

http://www_sofos_lt/lt/eliza.html

As irgi apie tokia svajoju, taip pat oda aptraukta ir su deze. Isduok, kokia tiksli kainyte. wub.gif
Atsakyti
sveikos

mano lovyte---
http://public.fotki....ofdscf1470.html
is yesk, 899 lt---180*200 cm.azuolas.malaizijos gamyba. su grotelem.

tiko spalva, ir kaina:))

Atsakyti
nusipirkom azuoline lova firmoje Pusis smile.gif kolkas labai patenkinti ir lova, ir kaina smile.gif
www.pushis.lt
tiesa, internetiniame puslapyje nera tokio modeliuko kazkodel ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 23 lapkričio 2007 - 11:42
Sveikos merginos 4u.gif
O mums šiandien pristatė pagaliau Akai lovą, bet ji manęs visisškai nebedžiugina verysad.gif Pati lova kaip lova, bet mes užsisakėm "Skrajos" baldų centre tą paslaugą, kad pristatytų ir sudėtų lovą cool.gif Tai va, Akai atstovė davė man kažkokio Jurijaus telefoną, kad susitarčiau, kada gali. Susitariau atseit. Visų pirma, vėlavo visa valanda, nors valannda buvo pritaikyta prie jo norų wink.gif Na ką, atvažiavę du nelabai lietuviškai kalbantys vyriškiai, sudėjo. Pastatė. Mačiau, kad tikriausiai reiks kelis cm link lango pastumt, kad sutilptų ir komoda, ir vaiko lovytė, bet galvoju pasistumsim, žmonės skuba dry.gif Pinigus už paslaugas paėmė, nedavę jokio popierėlio ir labai nustebo, kai aš paprašiau cool.gif Nors Akai atstovė aiškino, kad jie atstovauja "Skrajai" todėl po darbo nesuspės visko atlikt, nes reikia kažką priduot į sandėlius iki 19 val. Na ką, po poros valandų, kai jau maždaug viską sustumdžiau, pastūmėm su vyru ir lovą kokius 3 cm. Ir lova sudėta taip, kad viena tokia plastmasinė kojelė išakėjo laminatą visus tuos kelis cm mad.gif Kai dėjo mačiau, kad tos kojelės lyg važtais pritvirttintos. Tai taip išeitų, kad kyšo kažkuris varžtas g.gif Nu susibiesijau nerealiai doh.gif gun_bandana.gif Vyras sako, kad nieko nepasieksiu. Bet man tiek pikta, kad nebegaliu tverti savyj gun_bandana.gif Paskambinau tam Jurijui į mobilų, nes niekam kitam negalėjau ir išsakiau pretenzijas ax.gif Tai nesupratau, ar nelabai supranta lietuviškai ar nelabai blaiviam stovyj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerė: 23 lapkričio 2007 - 21:47
Mes tai miegame sioje lovoje
Atsakyti