Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamojo lovos

QUOTE(Jurg@ @ 2007 04 30, 13:57)
Super daiktas  thumbup.gif ju turim 3metai ir baisiai patenkinti good.gif

Galiu tik pagirt AKAI, kad pagamino lovą ir čiužinį ne per 2 mėnesius, kaip kad buvo nuteikta iš pradžių, bet per mėnesį thumbup.gif Vakar jau atvežė. Viskas čiki. Ir tą lateksinį čiužinį. Na tik pirma naktis, tai negaliu kažkokių išvadų didelių daryt, bet man patiko wub.gif
Atsakyti
pagaliau ir mes turim (na,beveik,nes atves uz poros savaiciu) lova -stai sia smile.gif
http://www.ilva.dk/p.....drasser/bunde
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura x: 03 gegužės 2007 - 14:35
QUOTE(pupytes @ 2007 04 27, 17:29)
Lovą su patalynės dėže mums pagamino Slenkančios sistemos. Kaina 830 Lt. Pagamino laiku, dar net anksčiau.
Čiužinį patarė užsisakyti Gemegoje, nes taip pigiau.
Čiužinį užsisakėme Gemegoje, tai padarė per 2 savaites. Kaina apie 1500Lt.
Kokybe esu labai patenkinta. Taip ir norisi į lovą  smile.gif

Laba pupytė.
O ar Vilniuj darėtes lovą? O kokie išmatavimai tavo lovos? Patalynės dėžė ištraukiama ar pakeliamas čiužinys?Mums reikėtų 200x200.
Ačiu už atsakymą
Atsakyti
Akorus, o čiužinį irgi iš Akai užsakinėjot? g.gif

Dar kažkas čia rašėt (neprisimenu kas blush2.gif ), kad Akai lova greitai pradėjo girgdėt unsure.gif Mane domina, ar su grotelėm ar su plokšte po čiužiniu... g.gif Ir apskritai, chebryte, niekaip nesuprantu, kodėl tos grotelės geriau, jei mes pvz. pirktume ne lateksinį čiužinį g.gif Nusižiūrėjau tokį kažkokį su 5 cm minkštu sluoksniu (neprisimenu kaip vadinasi doh.gif ) smile.gif

Pažiūrėjau - lyg AMADEO EUCATHERM g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerė: 04 gegužės 2007 - 14:15
QUOTE(Kerė @ 2007 05 04, 15:12)
Akorus, o čiužinį irgi iš Akai užsakinėjot?  g.gif

Nusižiūrėjau tokį kažkokį su 5 cm minkštu sluoksniu (neprisimenu kaip vadinasi  doh.gifsmile.gif

Pažiūrėjau - lyg AMADEO EUCATHERM  g.gif

Tas sluoksnis tai mano supratimu tik mandrai pavadintas porolonas, o poronas sintetine medziaga - tai nieko gero...
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 05 04, 16:06)
Tas sluoksnis tai mano supratimu tik mandrai pavadintas porolonas, o poronas sintetine medziaga - tai nieko gero...

Nežinau, bet kaina jo tai gerokai didesnė už lateksinio rolleyes.gif O ir rinkausi aš ne pagal pavadinimą, bet sėdausi ir guliausi ant kai kurių ax.gif
Atsakyti
Dar kas lovų ieško,visai ne blogom prekiauja " Softimus". Ir dabar dar akcija yra tiek iš gobeleno lovom tiek iš odos . Pati užsisakiau lovą " We ". http://www.softimus.com/main_LT.htm . Na man ji labai patiko. Ir kojų neapsidaužai ilipdamas ar išlipdamas,atsiremti į galvūgalį patogu. Ir svarbiausia jis nejuda kaip daugelio lovų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zivute @ 2007 05 05, 10:41)
Dar kas lovų ieško,visai ne blogom prekiauja " Softimus". Ir dabar dar akcija yra tiek iš gobeleno lovom tiek iš odos . Pati užsisakiau lovą " We ". http://www.softimus.com/main_LT.htm . Na man ji labai patiko. Ir kojų neapsidaužai ilipdamas ar išlipdamas,atsiremti į galvūgalį patogu. Ir svarbiausia jis nejuda kaip daugelio lovų. smile.gif

O kokį čiužinį iš jų rinkaisi ax.gif man ta lovytė irgi wub.gif Tik gaila patalynės dėžės neturi ax.gif

Gal kas kokių atsiliepimų apie Agoora baldus turit, man įdomi jų kokybė - firma amerikiečių, o gaminta Honkonge g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerė @ 2007 05 04, 15:12)
Akorus, o čiužinį irgi iš Akai užsakinėjot?  g.gif

Dar kažkas čia rašėt (neprisimenu kas  blush2.gif ), kad Akai lova greitai pradėjo girgdėt  unsure.gif Mane domina, ar su grotelėm ar su plokšte po čiužiniu...  g.gif Ir apskritai, chebryte, niekaip nesuprantu, kodėl tos grotelės geriau, jei mes pvz. pirktume ne lateksinį čiužinį  g.gif Nusižiūrėjau tokį kažkokį su 5 cm minkštu sluoksniu (neprisimenu kaip vadinasi  doh.gifsmile.gif

Pažiūrėjau - lyg AMADEO EUCATHERM  g.gif

Taip, mes ir čiužinį ėmėm iš AKAI.
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 05, 10:46)
O kokį čiužinį iš jų rinkaisi  ax.gif  man ta lovytė irgi  wub.gif  Tik gaila patalynės dėžės neturi  ax.gif

Gal kas kokių atsiliepimų apie Agoora baldus turit, man įdomi jų kokybė - firma amerikiečių, o gaminta Honkonge  g.gif

Sleepwell uzsisakem " Lux ". Dirbus esu ne vienus metus su čiužiniais tai gaudausi kurie yra geri ,o kurie blogi smile.gif. Jei " tempur" ciuzinio neiperkat tai tik kišenines spyruokles su lateksu rinktis reikia.
O " We " lovos naujas modelis patalynes dėžę turi.smile.gif Parodoj ji buvo pristatyta. Tik vienas minusiukas ,kad su dėže tik 160 pločio gali būti .
Atsakyti
QUOTE(Akorus @ 2007 05 03, 15:18)
Galiu tik pagirt AKAI, kad pagamino lovą ir čiužinį ne per 2 mėnesius, kaip kad buvo nuteikta iš pradžių, bet per mėnesį thumbup.gif Vakar jau atvežė. Viskas čiki. Ir tą lateksinį čiužinį. Na tik pirma naktis, tai negaliu kažkokių išvadų didelių daryt, bet man patiko wub.gif

o mum sake, kad padarys per 3 men., bet dar men velavo verysad.gif , viso gavosi 4 men doh.gif Bet labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zivute @ 2007 05 05, 14:23)
Sleepwell uzsisakem " Lux ". Dirbus esu ne vienus metus  su čiužiniais tai gaudausi kurie  yra geri ,o kurie  blogi smile.gif. Jei " tempur" ciuzinio neiperkat tai tik kišenines spyruokles su lateksu rinktis reikia.
O " We " lovos naujas modelis patalynes dėžę turi.smile.gif Parodoj ji buvo pristatyta. Tik vienas minusiukas ,kad su dėže tik 160 pločio gali būti .

tai ten vienintelis padorus čiužinys tas Lux ir tėra ax.gif

O man sakė, kad tik vienas išvis Softimus lovos modeliukas patalynės dėžę teturi, bet neminėjo, kad WE g.gif Jaučiu su dėže ne akcijiniai g.gif man 160 kaip tik tinka bigsmile.gif
Atsakyti