Sveikos,mes su vyru prieš metus įsigijom naują lovą.Kadangi pas mus nėra daug vietos,tai ji labai patogi (iš 3 dalių).Bet vą jau pusmetį gulim ant pagalių,nesupratau kur čiužinys dingo.Dabar arba naują reik pirkt arba čiūžinį.Kiek prisimenu mums seną vaikystės lovą atidavė mama,ir mes ant jos dar 5metus miegojom, o antnaujos pusmetis ir išmest?Kur gi gal galima normalių nusipirkt už įkandama kainą?
QUOTE(koltan @ 2006 10 02, 16:05)
Sveikos,mes su vyru prieš metus įsigijom naują lovą.Kadangi pas mus nėra daug vietos,tai ji labai patogi (iš 3 dalių).Bet vą jau pusmetį gulim ant pagalių,nesupratau kur čiužinys dingo.Dabar arba naują reik pirkt arba čiūžinį.Kiek prisimenu mums seną vaikystės lovą atidavė mama,ir mes ant jos dar 5metus miegojom, o antnaujos pusmetis ir išmest?Kur gi gal galima normalių nusipirkt už įkandama kainą?
mes irgi jieskom naujos pigiausia nusiziurejom Kalvariju turguj apie 900lt.sake,kad gamina lietuviai.tokia pati Baldu rojuje apie 1200 -1300lt.tik ten raso,kad lenkiskos."Geruose balduose"irgi virs 1000lt.bet ten Justlukos(Siauliai) gamybos.gali paziureti www.Justluka.lt ten yra keli modeliai,tik kainu nera,bet kiek zinau Kaune ju parduotuve yra.mes pirkom sekcija "klasika" ju,tai patenkinti
Jau ir bijau parduotuvėje pirkti,gal nebent kokia garantija duotų, kokiems 2 metams.Nes ana pirkta parduotuvėje už nei daug, nei mažai 1300lt.
Gal kas zino,kur nusipirkyi gera lova????
QUOTE(Aviva @ 2006 10 06, 21:56)
Gal kas zino,kur nusipirkyi gera lova????
Visų pirma reikia suprasti, kad lovą sudaro kelios sudedamos dalys:
1. Čiužinys (pati svarbiausia dalis);
2. Grotelės arba kitos pagrindas čiužiniui;
3. Lovos rėmas.
Šiai dienai normali lovos kaina apie 2500-3500 Lt
5000 Lt su vienu iš geriausių čiužinių, geromis grotelėmis ir kokybišku bei gražiu rėmu.
Už 1800-2300 Lt galima nusipirkti lovą su spyruokliniu(vilktų spyruoklių GEMEGOS) čiužiniu, pakankamai gerai laiko.
Žemiau 1800 Lt lovos(rėmas+čiužinys+pagrindas) yra prastos, čia švelniai tariant.
Nebent ieškote lovos į sodybą tada galima ir už 700-900 Lt nusipirkti viską.
Ir žmonės - įpraskite vadinti daiktus savais vardais, jei daikta š.. tai š.., nesvarbu, kad jis pas tave yra ir tu jį vartoji, pirkai dėl žemos kainos ar gavai dovanų. Čia kaip Zaparožietis niekada nebus Rols Royse.
Suprantu,kas yra gera lova,bet kokiose parduotuvese jos ieskoti vilniuje??
Buvau SBA ten vyrauja lenkiskos ,o latviski naksmebels man patiko,bet reikia pirkti su ju ciuziniu,tai vel klaustukas,nes as pirmoj eilej noreciau lovos su deze,na jei nebus gerai bus ir be dezes su grotelem.Tai kur ieskoti geros lovos,su gerom grotelem
Buvau SBA ten vyrauja lenkiskos ,o latviski naksmebels man patiko,bet reikia pirkti su ju ciuziniu,tai vel klaustukas,nes as pirmoj eilej noreciau lovos su deze,na jei nebus gerai bus ir be dezes su grotelem.Tai kur ieskoti geros lovos,su gerom grotelem
QUOTE(Aviva @ 2006 10 07, 09:41)
Suprantu,kas yra gera lova,bet kokiose parduotuvese jos ieskoti vilniuje??
Visų pirma reikia išsirinkti čiužinį, po to groteles tam čiužiniui ir jūsų svoriui, o tik po to taikyti rėmą tam čiužiniui, ir jei norite viską turėti gana gerą jums bei kokybišką lovą, tai čia ne vienos dienos darbas, nebent neturite kur pinigų dėti.
As vis delto issirinkau Nakts mebels baldus,nu visos kotos lovos lenkiskas sudas .
Jo viskas suprantama, viskas aišku, bet problema ta, kad parduotuvėse siūlo už tokia kainą ir š...Normaliose parduotuvėse vėl š.. tik kitaip vadinasi. O kur gi tos geros parduotuvės???
Gal geriau ant tokių miegot? toliau nuo pagalių skauda šlaunis, taip knieti ta lova išmest.O kai ja sudedi, tai tokia faina pasėdėt,( bet ne pamiegot) sakyčiau ir gaila pasidaro.
Turbūt tas kas minkštai miega, nenori išduot kur lovytes pirko.
Turbūt tas kas minkštai miega, nenori išduot kur lovytes pirko.
O kaip geriau pirkti su patalynes deze po apacia, ar be?(tokie stalciai buna lovoj apacioje). Mes neturim kur patalu susidet, tai kol kas ant lovos sulankstau, o atskirai pirkt patalynes dezes nelabai noreciau- miegamasis uzsigriozdintu
As ilgai ieskojau didesne lovos (180ū200 ciuzinys) ir galu gale suradau Softimus. Labai patenkinta- korpusas aptrauktas oda, galima pasirinkti kokia nori spalva, nera astriu kampu, minksta ir nekaupia dulkiu. Naudoju gera puse metu ir brokas neislindo. Liux.
http://www.softimus.lt/
KAinos nemazos, lova man apie 3000 kainavo, ebt kadangi labai norejau tokios, tai uzsimerkiau mokedama:)
Gal kalediniu nuolaidu jau bus galima tiketis..
http://www.softimus.lt/
KAinos nemazos, lova man apie 3000 kainavo, ebt kadangi labai norejau tokios, tai uzsimerkiau mokedama:)
Gal kalediniu nuolaidu jau bus galima tiketis..