Įkraunama...
Įkraunama...

Gabijos gimnazija

[quote=Lina R.,2007 02 02, 13:23]
LABAS MAMYTES 4u.gif ,katik parbegau is mokyklos biggrin.gif viskas puikiai sekesi.Rastineje dave uzpildyti prasymo forma.Klases bus 2 paprastos ,1 sokiu ir 1 muzikine.taigi sustiprintos matematikos bei humanitarines nebus.

Lina R., į kokią klasę užsirašėte?
Bėgsiu ir aš ryt užsirašinėt:) tik reikia pagalvot į kokią klasę.. gal mergaitei visai faina būtų į šokių klasę.
Atsakyti
Beje, rašant prašymą reikia pasirinkti etiką arba tikybą. Ką renkatės jūs? g.gif
Atsakyti
[quote=Nomed62,2007 02 05, 09:43]
[quote=Lina R.,2007 02 02, 13:23]
LABAS MAMYTES 4u.gif ,katik parbegau is mokyklos biggrin.gif viskas puikiai sekesi.Rastineje dave uzpildyti prasymo forma.Klases bus 2 paprastos ,1 sokiu ir 1 muzikine.taigi sustiprintos matematikos bei humanitarines nebus.

Lina R., į kokią klasę užsirašėte?
Bėgsiu ir aš ryt užsirašinėt:) tik reikia pagalvot į kokią klasę.. gal mergaitei visai faina būtų į šokių klasę.
[/quote]
kiek žinau šokių ir muzikinei būna mini egzaminukas ax.gif bent iki šiol būdavo ax.gif
Atsakyti
Čia informacija, kuri tikiuosi pravers renkantis.
Jei pasirinksit ne paprastą klasę, tai bus vasaros pabaigoj bus priėmimas ir tikrins arba muzikinę klausą arba ritmo pajautimą, jei į šokių klasę. Į paprastas klases nėra konkurso.

Antros pamainos tikriausiai jums jau nebus, nes pradinę mokyklą žada iškelti į kitas patalpas, kur rusų mokykla Pašilaičiuose Gabijos g. 8 yra (taigi tikriausiai jei ne šiais, tai kitais metais reiks ten eiti).

Anglų kalbos iki 4 klasės pamokų nėra. Mokykla orientuota į meninį lavinimą (sustiprinti menai, ne matematika ir ne kalbos).

Atsakyti
QUOTE(Nomed62 @ 2007 02 05, 11:00)
Beje, rašant prašymą reikia pasirinkti etiką arba tikybą. Ką renkatės jūs? g.gif

reikia pasirinkti,mes etika pasirinkom ax.gif klase musu paprasta bus bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif labutis mamytes,gal jau kuri uzrasete savo vaikucius i gabijos gimnazija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2007 02 22, 17:33)
4u.gif labutis mamytes,gal jau kuri uzrasete savo vaikucius i gabijos gimnazija g.gif

Sveikutės su pavasariu 4u.gif Mes galvojame apie Gabijos gimnazija, ir vaikas pats ten prasosi, nes daug kas is darželio lankys. Tik labai baisu, kad galime nepapulti, nes gyvename Justiniškėse, ne pagal gyvenamą vietą sad.gif Ar ten tik pradinukams yra popietinės pamikėlės? Ar gera ši gimnazija , gal kas gali daugiau info apie ja suteikti? 4u.gif
Atsakyti
sveikos, Mamos. 4u.gif Mesw kaip ir jus turime toki pati galvos skausmeli doh.gif , mano mergaite siais metais irgi eis i pirma klase ax.gif . Arciausiai yra Gabijos gimnazija, bet man labai nepatinka, kad antra klase reiks lankyti po pietu... bet dabar perskaiciau jusu forume, kad viskas galbut nuo kitu metu keisis ir liks viena pamaina. Gal ka mamos zinote apie burelius Gabijoj? O kaip mokytojos, kuri gera? blush2.gif
Papildyta:
gal dar zinote kaip vyksat tie mini egzaminukai jei nori papulti i sokiu klase? jei jie vasara vyksta ir neislaikai egzamino tai papuoli i paprasta klase ar visai nepapuoli i ta mokykla? gal kas zinote kaip viskas atrodo?
Atsakyti
Gabijos gimn. puslapy yra toks skelbimas:

Būsimųjų pirmokų tėvelių dėmesiui !!!

Gabijos gimnazija skelbia mokinių priėmimą į 1-ąsias klases.
2007/08 m.m. numatoma komplektuoti 4 pirmąsias klases, iš jų – 1 kryptingo muzikinio ir 1 kryptingo choreografinio ugdymo.

Atranka į šias klases vyks 2007 m. rugpjūčio 27 d.:

1. 10.00 val. į kryptingo choreografinio ugdymo klasę,
2. 12.00 val. į kryptingo muzikinio ugdymo klasę.

Išsamesnę informaciją galėsite gauti atvykę registruotis.
Registracija vyks iki 2007-06-15.
Laukiame Jūsų.

Gimnazijos administracija

Man tokis klausimas iškilo - kada bus aišku, kokia mokytoja gaus kokią klasę? g.gif
Jeigu norima mokytoja gauna pvz. muzikinę klasę, tai neužtenka pareiškime nurodyt, kad pas tą mokytoją nori, reikia ir į atranką eit? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2007 03 26, 14:09)
Gabijos gimn. puslapy yra toks skelbimas:

Būsimųjų pirmokų tėvelių dėmesiui !!!

Gabijos gimnazija skelbia mokinių priėmimą į 1-ąsias klases.
      2007/08 m.m. numatoma komplektuoti 4 pirmąsias klases, iš jų – 1 kryptingo muzikinio ir 1 kryptingo choreografinio ugdymo.

Atranka į šias klases vyks 2007 m. rugpjūčio 27 d.:

1. 10.00 val. į kryptingo choreografinio ugdymo klasę,
2. 12.00 val. į kryptingo muzikinio ugdymo klasę.

Išsamesnę informaciją galėsite gauti atvykę registruotis.
      Registracija vyks iki 2007-06-15.
      Laukiame Jūsų.

Gimnazijos administracija

Man tokis klausimas iškilo - kada bus aišku, kokia mokytoja gaus kokią klasę? g.gif
Jeigu norima mokytoja gauna pvz. muzikinę klasę, tai neužtenka pareiškime nurodyt, kad pas tą mokytoją nori, reikia ir į atranką eit?  unsure.gif

Mums tai griežtai atsakė, net prašymo neleido užpildyti. verysad.gif pagal gyvenamąją vietą nepriklauso ir vsio, varykite iš čia. Tipo šiais metais griežtai pagal registraciją ir į kalbas net nesileido verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2007 04 02, 18:57)
Mums tai griežtai atsakė, net prašymo neleido užpildyti.  verysad.gif pagal gyvenamąją vietą nepriklauso ir vsio, varykite iš čia. Tipo šiais metais griežtai pagal registraciją ir į kalbas net nesileido  verysad.gif

Kaip įdomu, mūsų net nepaklausė, ar mes pagal gyvenamą vietą ar ne g.gif Nors buvau pasiėmus ir pažymą apie deklaruotą gyvenamą vietą, bet pamiršau blush2.gif Atėjom, parašėm prašymą, pasikalbėjom apie mokytojas ir išėjom. Jokių kitų dokumentų neprireikė - anei vaiko gimimo liudijimo, anei pažymos apie gyvenamąją vietą. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(susivėlusi @ 2007 04 03, 08:30)
Kaip įdomu, mūsų net nepaklausė, ar mes pagal gyvenamą vietą ar ne g.gif Nors buvau pasiėmus ir pažymą apie deklaruotą gyvenamą vietą, bet pamiršau blush2.gif Atėjom, parašėm prašymą, pasikalbėjom apie mokytojas ir išėjom. Jokių kitų dokumentų neprireikė - anei vaiko gimimo liudijimo, anei pažymos apie gyvenamąją vietą.  unsure.gif

O kada jūs buvote? Mes tai kovo pradžioje, kaip liūdna negaliu. Mergaitė labai norėjo nes iš darželo draugės eis į Gabija. Man irgi įdomu , įdomu, kodėl taip piktai su mumis kalbėjo. Žinau, kad praeitais metais, daug kas papuolė ne pagal gyvenamą vietą.

P.S. Gal kas turėjo pažįstama situacija?
Jaučiu reikės iš principo antrą kartą nueiti blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūkelis: 03 balandžio 2007 - 12:38