Įkraunama...
Įkraunama...

Gabijos gimnazija

Sveiki,

Aš vesiu į pirmą klasę Gabijos gimnazijoje savo dukrą. Per draugų draugus sužinojau, kad nebloga yra Sabulienė, tik gaila, kad ji ves klasę be jokio profilio. Bet aš užrašiau pas ją. Jeigu dar kas nors užsirašėte pas ją, tai būtų malonu žinoti, būsim nors šiek tiek pažįstami. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(avys @ 2005 07 08, 11:01)
Sveiki,

Aš vesiu į pirmą klasę Gabijos gimnazijoje savo dukrą. Per draugų draugus sužinojau, kad nebloga yra Sabulienė, tik gaila, kad ji ves klasę be jokio profilio. Bet aš užrašiau pas ją. Jeigu dar kas nors užsirašėte pas ją, tai būtų malonu žinoti, būsim nors šiek tiek pažįstami. smile.gif

bet kad ir be profilio, ji dažniausiai daro dramos būrelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2005 07 24, 22:20)
bet kad ir be profilio, ji dažniausiai daro dramos būrelį  4u.gif

Atra, gal Tu daugiau apie ją žinai. Ar nors nebloga mokytoja?
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2005 04 05, 11:45)
Atra, o negirdėjai iš mamos, kaip tvarka ir požiūris į vaikus vyresnėse klasėse Gabijos gimn.? Girdėjau iš kaimynų labai nekokių atsiliepimų apie vyresnes klases ir apie direktorę... ax.gif

esu baigusi sia mokykla pries 8m. tai mano atsiliepima nekokie blink.gif Labai yra ziurima i tevu socialine ir meterialine padeti, labai Ir siaip kiek esu kalbejusi su tevais, kuriu vaikai mokosi vyresnese klasese, jie patvirtino ta pati sad.gif Todel as saviskes i sia mokykla ir nelesiu, pasirinkome Zemynos mokykla mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avys @ 2005 08 09, 15:37)
Atra, gal Tu daugiau apie ją žinai. Ar nors nebloga mokytoja?

kaip čia pasakius, negaliu aš objektyviai vertinti nes ji mano mama blush2.gif bet aš skaitau kad tikrai labai gera mokytoja, aš savo vaikui panašios ieškojau 4u.gif
Atsakyti
Tai bent, Atra, dabar tik perskaičiau Tavo atsakymą. Jau pirmokiauja dukrytė ir galiu pasakyti, kad mokytoja labai patiko nuo pirmos akimirkos. Labai džiaugiuosi, kad ją pasirinkau. Man patinka tokios konkrečios, kietos mokytojos. Pirmas tėvų susirinkimas dar labiau pagerino ir taip teigiamą nuomonę. thumbup.gif
Atsakyti
O mes laukiam dramos būrelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avys @ 2005 09 13, 15:34)
Tai bent, Atra, dabar tik perskaičiau Tavo atsakymą. Jau pirmokiauja dukrytė ir galiu pasakyti, kad mokytoja labai patiko nuo pirmos akimirkos. Labai džiaugiuosi, kad ją pasirinkau. Man patinka tokios konkrečios, kietos mokytojos. Pirmas tėvų susirinkimas dar labiau pagerino ir taip teigiamą nuomonę. thumbup.gif

kaip malonu girdėti wub.gif
Atsakyti
Baigiau Gabijos gimazija pernai ir galiu paskyt, kad labai gera mokykla thumbup.gif . Direktore griezta, daug kalbu apie ja, bet man su ja susidurt neteko... neturejau del ko smile.gif . Vyresnese klases mokytojai labai geri, gerai paruosia ir pamokos metu isaiskina, tai namie kaip ir nedaug lieka padaryt. 11 klasej pazymiai turetu krist, bet tik del to kad spaudzia del egzaminu, na o 12 klasej mokytojai stengias duot kuo daugiau reikiamos informacijos ir TIRKAI negadina pazymiu, netgi kelia, kad tik mokiniui geriau butu. Aisku, reikia stengtis ir lankyt pamokas 4u.gif . Atmosfera tarp mokiniu labai gera thumbup.gif man labai patiko, nes sita mokykla buvo antra ir net nedristu lygint su ankstesne BALTUPIU doh.gif katastrofa ten g.gif ir kaip jos dar neuzdare....

Sekmes Gabijoj, liux mokykla thumbup.gif
Atsakyti
O mes laukiam dramos būrelio 

Labai gaila, kad dramos būrelį ruošiasi padaryt tada, kai maniškei dar pamokos nepasibeigę sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesele @ 2005 09 26, 14:31)
Labai gaila, kad dramos būrelį ruošiasi padaryt tada, kai maniškei dar pamokos nepasibeigę sad.gif

tai jūs kitoje klasėje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(avys @ 2005 07 08, 11:01)
Sveiki,

Labas Avys, maniškis taip pat pas mokytoją Sabulienę. Šiandien kaip tik pirmasis dramos būrelio užsiėmimas. Nežinau dar kaip jam ten sekėsi, bet bent jau noras tai buvo begalinis.
Taigi būkim pažįstamos drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti