Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(egle50 @ 2007 03 02, 10:48)
uzpernai buvom GOLDEN SUN 3 *** su viskas iskaiciuota. pagal kainas labai normliai tada mums pasirode ir nei kiek neapsigavom  thumbup.gif

Tai kad šitas Beldibi kaimelyje, o Braskiukas kaip suprantu nori pačiam Kemere mirksiukas.gif

Papasakok plačiau jei gali apie tą Golden Sun -ar būdavo pramoginiai renginiai, koks maistas, kokie kambariai, na ką nors įdomaus papasakok. Nes aš irgi mėtausi tarp tų 3* viešbučių, žinau tik tiek, kad noriu į kaimą biggrin.gif Draugė SEKER RESORT rekomendavo dar...
Atsakyti
QUOTE(Braskiukas @ 2007 03 02, 11:26)
Labas,

Sakykit ar apsimoka zvalgytis i 3 zvaigzduciu viezbucius (gal zinot koki geresni Kemere), jei vaziuojam be vaiko (tai didelis plotas, vaiku uzimtumas ar kt. vaikui reikalingas inventorius nera butini), visgi nenoriu sedeti per dienas viesbuty ax.gif

Kol kas nusiziurejom KEMER DREAM (4****).

Pirmą kartą Turkijoj buvau Marmaryje 3* viešbutyje ir jis buvo nerealus thumbup.gif Nedidelis, beveik pačiame miestelio centre, ant jūros kranto (tik per gatvę), visos pramogos čia pat, klubai, barai, parduotuvės, ėmėm tik pusryčius ir vakarienę, dienom daug keliaudavom, naktim baruose ir klubuose šėldavom, buvo super. Sekančiais metais vykau į Maljorką ir irgi į 3* viešbutį, ir labai nusivyliau, nes Maljorkoj tiek pat žvaigdžių viešbutis palyginus su Turkijos man traukė gal tik ant 1* doh.gif Taip kad jei be vaikų ir pramogauti, tai drasiai gali rinktis 3* mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 03 02, 12:57)
Tai kad šitas Beldibi kaimelyje, o Braskiukas kaip suprantu nori pačiam Kemere mirksiukas.gif

Papasakok plačiau jei gali apie tą Golden Sun -ar būdavo pramoginiai renginiai, koks maistas, kokie kambariai, na ką nors įdomaus papasakok. Nes aš irgi mėtausi tarp tų 3* viešbučių, žinau tik tiek, kad noriu į kaimą biggrin.gif Draugė SEKER RESORT rekomendavo dar...

gal nedaskaiciau blush2.gif
jei gerai atsimenu, vakarais budavo (ne kiekviena vakara) sokiai, bet mes juose nebuvom, tai sito negaliu pakomentuoti, ar kas ten juos pravesdavo. mes ten nuvyke davem papildomai gal 10 E, tai gavom kambariuka su langu i kalnus, dideli, erdvu, dar net 3 lova buvo (pries tai 1 aukste buvo dave ir as labai isigandau drieza dideli prie balkono pamacius doh.gif ). kambariai tvarkingi, grazus, ten pas juos 2 kaip ir skyriai, senesnis ir naujasnis, bet abiejuose kambariai man patiko. maistu, pamenu, tikrai nesiskundem, gal tik kiausiniai ryte uzknisdavo. bet cia visur panashiai. i 3 diena pusryciu neidavom, nes vasiu kilograma uz 1 doleri prisipirkdavom ir guledavom prie baseino - as su vynu, vyras su alum drinks_cheers.gif
buvom motorolerius isinuomave ir iki Kemero nuleke, bet tada labai apsidziaugiau, kad mes ne paciame mieste gyvenom thumbup.gif
vakarais pasivaikscioti gatveles ramesnes, prekybininkai tuoj pazinti veidus pradejo ir naglai nesikabinejo o tik maloniai pasnekindavo, emem nemazai pramogu su isvykimu, tai agentura nuo viesbucio paimdavo. tiek mums, tiek skaitant rusiskuose saituose, visi sita viesbutuka gyre.
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2007 03 02, 14:08)
gal nedaskaiciau  blush2.gif
jei gerai atsimenu, vakarais budavo (ne kiekviena vakara) sokiai, bet mes juose nebuvom, tai sito negaliu pakomentuoti, ar kas ten juos pravesdavo. mes ten nuvyke davem papildomai gal 10 E, tai gavom kambariuka su langu i kalnus, dideli, erdvu, dar net 3 lova buvo (pries tai 1 aukste buvo dave ir as labai isigandau drieza dideli prie balkono pamacius doh.gif ). kambariai tvarkingi, grazus, ten pas juos 2 kaip ir skyriai, senesnis ir naujasnis, bet abiejuose kambariai man patiko. maistu, pamenu, tikrai nesiskundem, gal tik kiausiniai ryte uzknisdavo. bet cia visur panashiai. i 3 diena pusryciu neidavom, nes vasiu kilograma uz 1 doleri prisipirkdavom ir guledavom prie baseino - as su vynu, vyras su alum  drinks_cheers.gif
buvom motorolerius isinuomave ir iki Kemero nuleke, bet tada labai apsidziaugiau, kad mes ne paciame mieste gyvenom  thumbup.gif
vakarais pasivaikscioti gatveles ramesnes, prekybininkai tuoj pazinti veidus pradejo ir naglai nesikabinejo o tik maloniai pasnekindavo, emem nemazai pramogu su isvykimu, tai agentura nuo viesbucio paimdavo. tiek mums, tiek skaitant rusiskuose saituose, visi sita viesbutuka gyre.

Jau gundausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O vaisius kur pirkdavot, pačiam viešbuty?
klausimas dėl plaukų džiovintuvų: ar tikrai visur juos duoda (bent jau ten kur rasoma kad duoda), ar nebuna problemu, ar veztis geriau savo? (vaje kiek man klausimeliu kirba blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2007 03 02, 11:08)

buvom motorolerius isinuomave ir iki Kemero nuleke, bet tada labai apsidziaugiau, kad mes ne paciame mieste gyvenom  thumbup.gif

Dėkui už pasakojimą mirksiukas.gif Vat šita dalis sudomino -kiek kainuoja nuoma motorolerių?
Papildyta:
QUOTE(Braskiukas @ 2007 03 02, 11:15)
Jau gundausi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir aš biggrin.gif
Gaunasi gerokai pigiau ne SEKER resort g.gif Bet Seker yra didesnis viešbutis, ir jis pretenduoja į 4*, man patiko, kad Seker yra vasarnamių tipo -dviejų aukštų namukų mirksiukas.gif Ir kiek draugė pasakojo, ten pramoginiai renginiai ir animacija vyko kasdien mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas dėl džiovintuvų, tai man nė karto niekur atostogaujant jų neprireikė, nors plaukai ilgi, ten juk taip karšta, kad jie patys greit išdžiūdavo, o jei dar kokiam balkone išsiplovus pasedėdavau su kokteiliuku ar knyga, tai ir malonu, ir plaukai sausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Norima @ 2007 03 02, 11:25)
Kas dėl džiovintuvų, tai man nė karto niekur atostogaujant jų neprireikė, nors plaukai ilgi, ten juk taip karšta, kad jie patys greit išdžiūdavo, o jei dar kokiam balkone išsiplovus pasedėdavau su kokteiliuku ar knyga, tai ir malonu, ir plaukai sausi biggrin.gif

kaip keista g.gif nes man pasakojo kad Turkijoj liepos mėn visiškai nieks nedžiūdavo -nei plaukai nei rankšluosčiai, nes labai drėgnas oras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiukas @ 2007 03 02, 13:04)
Na mums nebūtinai, kad pačiam Kemere, svarbu, kad ne dešimtis km nuo jo smile.gif

Na truputį nuraminot del tų žvaigždučių biggrin.gif Dar pasižiūrinėsiu smile.gif

Gali rinktis:
Ampasador plaza
Dragos,
Valery beach
Victoria club

čia 3* viešbučiai, į kuriuos pati drąsiai važiuočiau ir savo pįstamiems siūlyčiau. Aišku, jei esi priekabi, tai rasi prie ko prisiknisti ir 5* viešbutyje tongue.gif Bet mano pasiūlyti tikrai neblogi. Jei nebūtina, kad labai arti jūros, tai gali rinktis Wasserman viešbutį - prie pat centrinės gatvės ir policijos komisariato (galėsi saugiai jaustis biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Braskiukas @ 2007 03 02, 13:15)
Jau gundausi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O vaisius kur pirkdavot, pačiam viešbuty?
klausimas dėl plaukų džiovintuvų: ar tikrai visur juos duoda (bent jau ten kur rasoma kad duoda), ar nebuna problemu, ar veztis geriau savo? (vaje kiek man klausimeliu kirba blush2.gif )

per kelia parduotuvele buvo, o uz keliu simtu metru net kelios vietos, kur pirkti galima. nors ir paciame viesbutyje nemazai vaisiu, tik ne visada tokie isnoke, kaip gatveje parduodavo.
man patiko, kad prie pat viesbucio spausdavo sviezias sultis, tai kol atsikeldavau, vyras jau parneses budavo thumbup.gif
plauku dziovintuvas kambaryje buvo, bet man neprireike, tikrai labai greitai dziuvo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2007 03 02, 13:25)
Dėkui už pasakojimą  mirksiukas.gif Vat šita dalis sudomino -kiek kainuoja nuoma motorolerių?
Papildyta:

tai kad gerai neatsimenu doh.gif doh.gif tik pamenu, kad butinai rekejo salmus detis, kad policija neprisikabintu ir patiems uzsipilti kuro. tai nepadarykit tokios klaidos kaip mes- prisipylem gal 7 litrus, o tas motoroleris vos 2 suede, tai gavosi, kad iki vakaro po Beldibi vazinejomes ir apylinkes visas aplankem papildomai, nors planavom tik iki Kemero ir atgal. bet traukia tai labai gerai, visus autikus per sonus lenkdavom tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle50: 02 kovo 2007 - 14:51
Kodėl niekas nevažiuoja į Marmarį, kiek skaitau visi tik į Kemera, Antaliją ar Alaniją? Kaip manote viešbutį geriau rinktis miesto centre ar mažiausiai 2 km nuo jo? Gal didelis triukšmas centre? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 03 02, 13:25)
Dėkui už pasakojimą  mirksiukas.gif Vat šita dalis sudomino -kiek kainuoja nuoma motorolerių?
Papildyta:

Ir aš  biggrin.gif
Gaunasi gerokai pigiau ne SEKER resort  g.gif Bet Seker yra didesnis viešbutis, ir jis pretenduoja į 4*, man patiko, kad Seker yra vasarnamių tipo -dviejų aukštų namukų  mirksiukas.gif Ir kiek draugė pasakojo, ten pramoginiai renginiai ir animacija vyko kasdien mirksiukas.gif

Mes mokėjom už parą 17 USD (50 LYR) - kaip už dyką biggrin.gif . Bet nuo nieko nepriklausai ir daug visko gali pamatyti smile.gif . Man buvo super thumbup.gif thumbup.gif . Po to dar nuomavomės vienai parai. Motorolerį gali palikti prie cviešbučio drąsiai, niekas nenukniauks, ten ne LT (nu gal čia mums taip pasisekė, nežinau). O benzino per tas 2 paras išvažinėjome už 32 litus. Vienu žodžiu, nuomokis, jei tik gali, tipo turi būti ant tesių A kategorija. Nežinau, gal ir tai apeinama blush2.gif . Gal kažkur ir netvarkingai važinėja, bet mes malėmės po Marmarį, Turunčą, iki krioklių jų buvom nuvarę (pamiršau pavadinimą gyvenvietės) tai jokių problemų dėl eismo rolleyes.gif .
Atsakyti
Na...nejaugi niekas nebuvo 2* viesbuciuose verysad.gif Nejau niekas negali nieko pasakyt unsure.gif
Atsakyti