Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(Gyncė @ 2007 03 01, 22:50)
nu žiūriu čia ne man vienai stogas važiuoja besirenkant viešbutį. Bet man vis dėl to kažkodėl labiausiai patinka Le Chateau De Prestige rolleyes.gif  O jūm kaip jis? Kodėl jo nėra prie jūsų renkamų? verysad.gif

Viešbutis atrodo visai neblogai, mes nežiūrėjom nes ten prie jūros reikia per tokią gatvelę pereit, rašo kad 100 m iki jūros. Šiaip tai čia nieko baisaus tik kai yra iš ko rinktis tai renkiesi rolleyes.gif Bet siūlau atsižvelgti į savo simpatijas ir antipatijas renkantis, nes jei viešbutis "nelimpa" tai kad ir kiek privalumų visi bevardintų , vis tiek bus ne tas, o jei širdis linksta tai reik ir griebt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievule @ 2007 03 02, 09:34)
Viešbutis atrodo visai neblogai, mes nežiūrėjom nes ten prie jūros reikia per tokią gatvelę pereit, rašo kad 100 m iki jūros. Šiaip tai čia nieko baisaus tik kai yra iš ko rinktis tai renkiesi  rolleyes.gif  Bet siūlau atsižvelgti į savo simpatijas ir antipatijas renkantis, nes jei viešbutis "nelimpa" tai kad ir kiek privalumų visi bevardintų , vis tiek bus ne tas, o jei širdis linksta tai reik ir griebt  mirksiukas.gif

Dieve bet kaip man jis įstrigo aš negaliu schmoll.gif nežiūriu jau net į kitus, nors irgi iš pat pradžių besirenkant pirmas kriterijus buvo kad būtų ant jūros kranto, bet pamačiau šį ir atrodo kas čia tiek pavaikčiot(na iš tikrųjų gi kas čia tiek pasivaikščioti?), ir ta teritorija gan didelė man pasirodė g.gif
Na žodžiu agentai parodoje patarsa teisingai ir įsiklausys į mano norus, o ne jie patys norės kuo greičiau ir brangesnių kelionių prastumti.
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 03 02, 11:01)
Dieve bet kaip man jis įstrigo aš negaliu schmoll.gif  nežiūriu jau net į kitus, nors irgi iš pat pradžių besirenkant pirmas kriterijus buvo kad būtų ant jūros kranto, bet pamačiau šį ir atrodo kas čia tiek pavaikčiot(na iš tikrųjų gi kas čia tiek pasivaikščioti?), ir ta teritorija gan didelė man pasirodė g.gif
Na žodžiu agentai parodoje patarsa teisingai ir įsiklausys į mano norus, o ne jie patys norės kuo greičiau ir brangesnių kelionių prastumti.

Na ir nesuk sau galvos mirksiukas.gif Svarbu pačiai patinka. Man irgi siūlė ir vieną ir kitą ir trečią ir jau labai geri ir t.t , bet man Green Palace kaip prilipo ir viskas doh.gif Ir pabaigoj vis tiek likau prie jo rolleyes.gif Nors buvom dvejose agentūrose, ir katalogus žiūrėjau kokia dešimt kartų .
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 03 01, 23:50)
nu žiūriu čia ne man vienai stogas važiuoja besirenkant viešbutį. Bet man vis dėl to kažkodėl labiausiai patinka Le Chateau De Prestige rolleyes.gif  O jūm kaip jis? Kodėl jo nėra prie jūsų renkamų? verysad.gif

Man agenturoj is karto si viesbuti pasiule, sake kas pernai vaziavo, liko suzaveti, tik musu laikotarpiui per Novatura jau stop sale buvo uzdetas verysad.gif
Atsakyti
Dėl Le Chateau De Prestige, mes ir rinkomės tarp jo ir keleto kitų viesbučių. Tačiau iš patikimų šaltinių pavyko sužinoti, kad šais metais dar reikia susilaikyti.
Tai tiek. Sėkmės renkantis!

Pati asmeniškai iškojau užsienio saituose, būtent vokiečių, informacijos. Pernai šis viešbutis nebuvo dar atidarytas, ji dar tik rengiasi šiemet atidaryti, vyksta statybos darbai. Be to, kaip minėjau, iš patikimų šaltinių, sužinojau daugiau info. Situacija gali būti tokia, kad nuvažiavus, rasite traktorius, kurie rausia baseinus. dar tik. : bigsmile.gif

Mus ir klaidino smile.gif . Važiuoti į naują viešbutį visada yra rizika. Esame vienais metais važiavę į visiškai naują. Viskas buvo super. Tačiau tada važiavome be vaiko. O kadangi, dabar ruošiamės su vaiku, norėjome daugiau info. Jei kas domina daugiau dėl Le Chateau De Prestige prašome į AZ.
Atsakyti
Labas,

Sakykit ar apsimoka zvalgytis i 3 zvaigzduciu viezbucius (gal zinot koki geresni Kemere), jei vaziuojam be vaiko (tai didelis plotas, vaiku uzimtumas ar kt. vaikui reikalingas inventorius nera butini), visgi nenoriu sedeti per dienas viesbuty ax.gif

Kol kas nusiziurejom KEMER DREAM (4****).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskiukas: 02 kovo 2007 - 11:31
QUOTE(Augustė @ 2007 03 02, 10:51)
Man agenturoj is karto si viesbuti pasiule, sake kas pernai vaziavo, liko suzaveti, tik musu laikotarpiui per Novatura jau stop sale buvo uzdetas verysad.gif

O kokiu čia metu tas stop sale?
Dabar galvoju, aš gi skaičiau rusų saite, kad pernai birželį jau jis veikė pilnu tempu, tik neviskas dar buvo iki galo sutvarkyta, bet va rugpjūti jau buvo viskas thumbup.gif
tai kaip čia dabar suprasti?
Na reik pewrversti dar visus katalogus ir išsirinkti dar bent vieną kuris mūm abiem būtų prie širdies verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiukas @ 2007 03 02, 11:26)
Labas,

Sakykit ar apsimoka zvalgytis i 3 zvaigzduciu viezbucius (gal zinot koki geresni Kemere), jei vaziuojam be vaiko (tai didelis plotas, vaiku uzimtumas ar kt. vaikui reikalingas inventorius nera butini), visgi nenoriu sedeti per dienas viesbuty ax.gif

Sveika,jei vaziuoji be jokiu vaiku ir viesbucio reikia tik kad pavalgytum ir pamiegotum, tai gali gi rinktis ir 2*, sutaupytum nemazai, atliekamu pinigu liktu!
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 02, 12:32)
Sveika,jei vaziuoji be jokiu vaiku ir viesbucio reikia tik kad pavalgytum ir pamiegotum, tai gali gi rinktis ir 2*, sutaupytum nemazai, atliekamu pinigu liktu!

Na 2** nenoriu ax.gif, bet gal kas iš patirties 3*** kokį geresnį žinot?
Atsakyti
Nu bet eina sau, reik ieškotis kito viešbučio, dieve kad tik rastume abiem priimtina variantą kaip Le Chateau de prestige verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 03 02, 13:05)
Nu bet eina sau, reik ieškotis kito viešbučio, dieve kad tik rastume abiem priimtina variantą kaip Le Chateau de prestige verysad.gif

kai rasi rasyk, labai idomu, nes as ir pasimetus ir panirus i ieskojimus smile.gif
o siaip del nauju viesbuciu irgi esu girdejus, kad nepilnai pabaigia ir gau atsidaro, o aplinkui traktoriai burzgia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Braskiukas @ 2007 03 02, 12:26)
Labas,

Kol kas nusiziurejom KEMER DREAM (4****).

visai faina nusiziurejot, man dar i aki krito Valeri Beach hotel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiukas @ 2007 03 02, 11:43)
Na 2** nenoriu ax.gif, bet gal kas iš patirties  3*** kokį geresnį žinot?

uzpernai buvom GOLDEN SUN 3 *** su viskas iskaiciuota. pagal kainas labai normliai tada mums pasirode ir nei kiek neapsigavom thumbup.gif
ir maistas neblogas, ir gerimai visa diena, aplinka grazi, tik maza teritotija, bet pilnai uztenka,
susidraugavom dar ten su vienais lietuviais, tai paskui jie pasakojo, kad vaziavo autobusu i oro uosta su kitais lietuviais is 4*** viesbucio, tai palygino ir nusprende, kad musiskis buvo geresnis thumbup.gif
Atsakyti