Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

QUOTE(pumpica @ 2007 02 28, 18:51)
Aš tai galvoju apie SEKER RESORT 3* Kiriše arba CLUB HOTEL BELPINAR 3*+ Beldibi blush2.gif

Gal bus atsiliepimų?

man tai nepatiko kad ne ant juros kranto ir i papludimi per kelia reik eit, bent jau man tai cia minusas, bet kiekvienam savo 4u.gif jums butu patogiau ir smagiau jei viesbutis butu ant juros kranto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2007 03 01, 09:46)
mano sutuoktinis jau antra savaite man vis katalogus namo nesa ir vilioja pasiulymais apie viesbucius.  thumbup.gif
lyg ir renkames is dvieju KEMER RESORT ir DELPHIN PALACE
ruosiames uzsisakyti geguzes 20 dienai.
gal kas gali patarti?
o gal kas ruosiasi shiuo laiku?  4u.gif

Agentūroj mums gyrė šiuos viešbučius. Vieno kažkurio labai neišskyrė, abu turėtų būti neblogi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 02 28, 18:51)
Aš tai galvoju apie SEKER RESORT 3* Kiriše arba CLUB HOTEL BELPINAR 3*+ Beldibi blush2.gif

Gal bus atsiliepimų?

Buvau pernai Club hotel Belpinar. Mums patiko, kaina atitiko kokybę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2007 03 01, 09:46)
mano sutuoktinis jau antra savaite man vis katalogus namo nesa ir vilioja pasiulymais apie viesbucius.  thumbup.gif
lyg ir renkames is dvieju KEMER RESORT ir DELPHIN PALACE
ruosiames uzsisakyti geguzes 20 dienai.
gal kas gali patarti?
o gal kas ruosiasi shiuo laiku?  4u.gif

man tai cia labai skirtingi viesbuciai, pirmiausia reik pasirinkt ko jus norite, ar gyvent mieste, kur grazi gamta, daug zalumos, kalnai ar dikynej, kur jokios zalumos, ka tik pasodintos palmes, o aplink viesbuti plynas laukas. Viesbutis geresnis atrodo Delphin, naujesnis, modernesnis, dauguma kambariu su vaizdu i jura. jums tik reik apsisprest ko jus norit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 02 27, 20:41)

O kokia kaina gaunasi į višbutį MARTI MYRAI apytiksliai su 30 proc.?  g.gif  ir pažiūrėjau kur tas višbutis, tai toli nuo miesto centro  blush2.gif

Marti Myra yra kaime lotuliukas.gif Bet mes važiuojam su mažu vaiku, todėl mums reikia tik didelio ir gero viešbučio, nes niekur nejudėsim toliau. Prisituristavom ir prisiekskursinom iki vaiko mirksiukas.gif Dėl kainos tai nenoriu čia skelbti, yra kainynai internete.

QUOTE(nerko @ 2007 02 28, 15:57)

kuriuo metu vaziuojat i turkija? ar buvo kas geguzes pradzioj, kaip ten oras?

Mes važiuojam, nes su mažu vaiku ir didelių karščių mums nereikia visai. Oras geras ax.gif

QUOTE(westa @ 2007 02 28, 16:48)
tai kas į Marti Myrą ir kada? mes užsisakėm birželio 7 d  4u.gif

Išvykstam gegužės 5 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 03 01, 11:48)
man tai cia labai skirtingi viesbuciai, pirmiausia reik pasirinkt ko jus norite, ar gyvent mieste, kur grazi gamta, daug zalumos, kalnai ar dikynej, kur jokios zalumos, ka tik pasodintos palmes, o aplink viesbuti plynas laukas. Viesbutis geresnis atrodo Delphin, naujesnis, modernesnis, dauguma kambariu su vaizdu i jura. jums tik reik apsisprest ko jus norit  4u.gif

pirmiausiai tai norisi gero poilsio thumbup.gif
miesto centre nelabai noretumem, nes ten gi triuksmas salia, gatve, miesto centras....gi ne i miesta koki norisi vaziuoti, o i tokia aplinka, kur butu idealios salygos poilsiui - grazi aplinka, skanus maistas, daug pramogu, gera nuotaika ir poziuris i turistus mirksiukas.gif
o norejau paklausti dar, ar Antalijoj apsipirkimas taip pa kaip ir Kemere (pernai buvom), mazos parduotuveles visose gatvelese is abieju pusiu, ar tik dideli prekybos centrai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle50: 01 kovo 2007 - 14:25
QUOTE(ievule @ 2007 03 01, 15:08)
Nerko , ar jau išsirinkot kur važiuosit?
Aš nežinau ar čia tik man vienai buvo taip sunku išsirinikt , grynas galvos skausmas  doh.gif

mums irgi galvos skausmas, tikrai nelengva issirinkti smile.gif
kadangi kemere buvom, tai norisi i kita vietove nuvaziuot, tai galvojam gal i beleka, dar yra prie antalijos patinkanciu viesbuciu, tik kad nezinom kokia ten situacija.
beleke ziurim Paloma Grida Village ir Spice Hotel&Spa9 bet sitas gerokai brangesnis)
gal kas buvo beleke, kokio dydzio sitas miestelis?
dar noreciau paklaust kas atostogavo prie Antalijos, kaip ten patiko, kokiam kaimeli esat buve, ar nesigirdi skraidanciu lektuvu?
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 03 01, 16:48)
mums irgi galvos skausmas, tikrai nelengva issirinkti smile.gif
kadangi kemere buvom, tai norisi i kita vietove nuvaziuot, tai galvojam gal i beleka, dar yra prie antalijos patinkanciu viesbuciu, tik kad nezinom kokia ten situacija.
beleke ziurim Paloma Grida Village ir Spice Hotel&Spa9 bet sitas gerokai brangesnis)
gal kas buvo beleke, kokio dydzio sitas miestelis?

Belekas sake labai nedidelis, net miesteliu nepavadinsi, ir kalnu nera kaip Kemere, tik prie smelio papludimiu prabangus viesbuciai.
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2007 03 01, 15:19)
pirmiausiai tai norisi gero poilsio  thumbup.gif
miesto centre nelabai noretumem, nes ten gi triuksmas salia, gatve, miesto centras....gi ne i miesta koki norisi vaziuoti, o i tokia aplinka, kur butu idealios salygos poilsiui - grazi aplinka, skanus maistas, daug pramogu, gera nuotaika ir poziuris i turistus  mirksiukas.gif
o norejau paklausti dar, ar Antalijoj apsipirkimas taip pa kaip ir Kemere (pernai buvom), mazos parduotuveles visose gatvelese is abieju pusiu, ar tik dideli prekybos centrai?

tai tas viesbutis, kuri issirinkot, nera miesto centre ir teritorija nemaza, tai masinu tikrai neturetu girdetis. mes kai buvom pirma kart turkijoj, tai gyvenom kaime tokiam visiskam prie kemero, tai nebuvo nei kur pasivaiksciot, vaziavom pora dienu iki kemero, nes dvi savaites vien viesbucio teritorijoj but atsibodo, nors i ekskursijas irgi vaziavom, bet vakarais norejosi iseit smile.gif
o del parduotuviu, tai antalijoj tikrai yra dideliu prekybos centru, ko nemaciau kemere.
Atsakyti
Mes pradžioj buvom kaip ir išsirinkę, tiksliau agentas kelionių mums išrinkęs Paloma Grida, jis pats ten buvęs ir jam labai labai patiko. Sakė kad labai graži ir didelė teritorija , daug visokių jaukių kampelių, žodžiu liuks.Tai mes kaip ir buvom nusiteikę ten važiuot, bet kažkaip širdis labiau linko prie Green Palace ax.gif , kurį galų gale ir galutinia išsirinkom.
O dėl lėktuvų sunku pasakyti. Nors kiek skaičiau rusų saituose atsiliepimų tai kad ir kiek jie priekaištų visiems viešbučiams turėtų, bet apie lėktuvus neradau nei vieno žodžio, o jie tokio minuso tikrai nepraleistų lotuliukas.gif Nors iš manęs menka žinovė , nes į Turkiją skrisiu pirmą kartą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievule: 01 kovo 2007 - 14:56
Green Palace pas mane irgi pazymetas smile.gif dar antalijoj patiko Wow topkapi Palace, Delphin Palace Delux Collection.
kas leme jusu apsisprendima?
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 03 01, 15:55)
mes kai buvom pirma kart turkijoj, tai gyvenom kaime tokiam visiskam prie kemero, tai nebuvo nei kur pasivaiksciot, vaziavom pora dienu iki kemero, nes dvi savaites vien viesbucio teritorijoj but atsibodo, nors i ekskursijas irgi vaziavom, bet vakarais norejosi iseit smile.gif

gal tas kaimas turi pavadinimą ax.gif Nes mes turim pasirinkti ar pačiam Kemere viešbutį ar kažkokiam kaimely esantį kompleksą? tai kai tu taip parasei apie kaima, tai issigandau, kad nebutu tas pats lotuliukas.gif

Dar klausimelis: ar tiesa, kad TAXI pigus Turkijoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braskiukas: 01 kovo 2007 - 15:23