Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai, pramogos

dar turuputis

apie kapadokija

http://www.klaipeda....?id=1054336685#
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 05 03, 09:57)
Aciu gana - tamam, sagol, yeter (sakyti viska kartu biggrin.gif )
labai skanu - cok tatli (arba lezzetli)

Tarimas:
tamam, saol, jeter
čiok tatlы
Atsakyti
Sweikos mamos! gal galite pagelbeti? neapsisprendziu kur vaziuoti atostogauti sia vasara? 4u.gif pagal biudzeta ko gero priimtiniausia butu Turkija. Pernai buvau Alanijoje, daugiau niekur nesu buvusi, gal patartumete, kur geriau varyti? ax.gif Gal i Kemera? blush2.gif tiesiog pasimetusi esu.... noriu kad butu nebrangu, geras oras, viesbutukas kokiu 3 * ir kuo arciau papludimio... kad ir pliaziukas geras butu... blush2.gif blush2.gif daug as cia noriu... gal vis tik kas nors savo nuomone parasys? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noriu kompetetingo patarimo - kur galima pvz Kemere nueiti i normalia pirti? Ne tokia, kad sulinde gaujos girtu rusu, zmoniu n, malonumo jokio, nesvaru, balaganas, eiles tiesiogine to zodzio prasme prie masazu... smile.gif Gal kazkas kazka konkretesnio gali rekomenduoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(obstinate @ 2007 05 03, 11:46)
Sweikos mamos! gal galite pagelbeti? neapsisprendziu kur vaziuoti atostogauti sia vasara? 4u.gif  pagal biudzeta ko gero priimtiniausia butu Turkija. Pernai buvau Alanijoje, daugiau niekur nesu buvusi, gal patartumete, kur geriau varyti?  ax.gif  Gal i Kemera?  blush2.gif  tiesiog pasimetusi esu....  noriu kad butu nebrangu, geras oras, viesbutukas kokiu 3 * ir kuo arciau papludimio... kad ir pliaziukas geras butu...  blush2.gif  blush2.gif  daug as cia noriu... gal vis tik kas nors savo nuomone parasys?  drinks_cheers.gif

4u.gif Kodėl renkiesi atostogas Turkijoje vasara? Manyčiau rugsėjis labiau tam tiktu.Jei rinktis nori pagal paplūdimį, o būtent smėlio-tai rinkis Beleką.Bet ten apart geru viešbučių ir paplūdimių nieko nėra.Aplink nendrynai ir dikynės, -bet raftingas arti.O Kemere graži gamta, bet paplūdimiai visur bus akmenuoti.Nebent viešbutyje prie baseino.O baseino vanduo kur kas šaltesnis nei jūros. thumbup.gif
Aš jei važiuočiau dar kartą tai rinkčiaus Kemero apylinkes, nors ir viešbučiai žemesnės klasės.
Jei nori pagal viešbučius, tai patys naujausi Antalijoje "Kunduk" vietovėje tokie kaip "Delphine Palace", " Club Hotel Sera", " Riva", " Titanik" ir kt. Bent jau mums gidė turkė rekomendavo būtent tuos .I kitus viešbučius jie žiūri labai skeptiškai.Ji žino 90 proc. visų Turkijos viešbučių.Ir sakė, jei kils kokiu klausimu dėl viešbučio pasirinkimo ji bet kada gali telefonu pakonsultuoti nestuke.gif

Papildyta:
QUOTE(Ryza_Lape @ 2007 05 03, 12:58)
Noriu kompetetingo patarimo - kur galima pvz Kemere nueiti i normalia pirti? Ne tokia, kad sulinde gaujos girtu rusu, zmoniu n, malonumo jokio, nesvaru, balaganas, eiles tiesiogine to zodzio prasme prie masazu... smile.gif Gal kazkas kazka konkretesnio gali rekomenduoti g.gif

O į normalią pirtį mus vežė į Antaliją.Ten kažkoks SPA centras, tiksliai nepamenu, bet labai aukšto lygio.Ir labai patiko, visai ne taip kaip viešutyje-kur nemokamai g.gif
Atsakyti
merinos bukit geros patarkit, kur mums vaziuoti birzelio gale -liepos viduri rinksimes viena is siu datu blush2.gif ar i Kroatija ar i Turkija? jei i Turkija koki kurorta geriau pasirinkti? mes galim skirti 2 asmenims iki 3000 tukst. ar cia iseitu mums kurnors pabut? niekur nesu keliavusi uz lietuvos ribu, tad sunku kanors spresti, bukit geros patarkite blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 05 03, 14:19)
merinos bukit geros patarkit, kur mums vaziuoti birzelio gale -liepos viduri rinksimes viena is siu datu  blush2.gif ar i Kroatija ar i Turkija? jei i Turkija koki kurorta geriau pasirinkti? mes galim skirti 2 asmenims iki 3000 tukst. ar cia iseitu mums kurnors pabut? niekur nesu keliavusi uz lietuvos ribu, tad sunku kanors spresti, bukit geros patarkite  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Turkijoje bus karštis apie 40-50 laipsniu bigsmile.gif Pasiruošusi tai ištvert g.gif Tuomet pirmyn ir ilgai nesvarstyk greičiau rinkis viešbutį . Kaip pirmam kartui tai Kemero apylinkėse- nebrangu ir gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2007 05 03, 16:04)
Nenumirsi  biggrin.gif
ten tas karštis visai kitoks  ax.gif

Mes praeitą kartą buvome liepos vidurį ir visai nebuvo taip baisu  cool.gif

Mes prieš porą metų liepos pabaigoj buvom Kretoj, buvo labai karšta, bet fainai karšta smile.gif Tai galvojau, čia birželį bus biški vėsiau ax.gif
Gal dar galit pasakyt, kokį kremuką vežtis nuo saulės, su kiek SPF ax.gif? Abu su vyru esam pakankamai nebalti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaliaG: 03 gegužės 2007 - 15:12
QUOTE(bagiriukas @ 2007 05 03, 14:57)
1. kiek girdejau be AI neapsimoka vaziuoti  g.gif
2. o dieve taip karsta  blink.gif  tai kur mum vaziuot  verysad.gif

1. Tris kartus buvau poilsinėse Turkijoje. Tad kalbu už save ir teigiu - neapsimoka važiuot su AI, jei moki nepaskutinės minutės kaina. KAs iš to, jei sumoki, o tomis AI paslaugomis net nepasinaudoji, nes pietų metu tavęs viešbutyje nė padujų nebūna.

2. Karšta, bet ne tiek, kad neištvertum. Buvau ir liepos pradžioj, ir rugpjūčio pradžioj. Iki 50 nepakyla, nesvaikit.
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2007 05 03, 16:12)
Mes prieš porą metų liepos pabaigoj buvom Kretoj, buvo labai karšta, bet fainai karšta smile.gif Tai galvojau, čia birželį bus biški vėsiau ax.gif
Gal dar galit pasakyt, kokį kremuką vežtis nuo saulės, su kiek SPF ax.gif? Abu su vyru esam pakankamai nebalti smile.gif

aš naudojau 30 blush2.gif
bet nė kiek nesigailiu, labai gražiai buvau nudegus, jokio lupimosi po to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 05 03, 16:22)
1. Tris kartus buvau poilsinėse Turkijoje. Tad kalbu už save ir teigiu - neapsimoka važiuot su AI, jei moki nepaskutinės minutės kaina. KAs iš to, jei sumoki, o tomis AI paslaugomis net nepasinaudoji, nes pietų metu tavęs viešbutyje nė padujų nebūna.

2. Karšta, bet ne tiek, kad neištvertum. Buvau ir liepos pradžioj, ir rugpjūčio pradžioj. Iki 50 nepakyla, nesvaikit.

o tu turbut jau daug kartu ten buvai, nes taip aptyrusiai kalbi mirksiukas.gif thumbup.gif

o kur per pietus bunat? papludimy? o tai koki maitinima optimaliasia rinktis?
gal ka girdejote apie viesbuti SINATRA Antalija, Kemeras/Čamjuva? sita kelione radau tam puslapiuke easytravel g.gif

Papildyta:
QUOTE(DaliaG @ 2007 05 03, 16:00)
Sakai birželio pabaigoj tiek bus blink.gif  blink.gif  blink.gif ???
Numirsiu doh.gif

o kur jus vaziuosite? mas galvojam birzelio pabaigoj vaziuot arba liepa bigsmile.gif
Papildyta:
arba viesbutis PERANIS Antalijoj?
Papildyta:
arba LARA HOTEL? unsure.gif
Papildyta:
dar toki radau kemere- Club Victoria?
gal kasnors apie kuri nors zino? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti